102

Долу ГЕРБ!

преди 14 години

Балонът надуван от медийте, рекламиращ Бойко Борисов и Цветан Цветанов като борци срещу престъпността по високите етажи на властта се пукна...

101

Анонимен

преди 14 години

аз предлагам ГЕРБ да спре акциите и да разтури полицията.оръжията да се раздадат на гражданите,да видим дали ще има съд и ще чакаме присъди.

100

АЗ

преди 14 години

УРА ЗА ЦОНЕВ!

99

Анонимен

преди 14 години

Бойко може да не става на нищо и да не промени нищо, но поне е интересно да му гледаме акцийките, поне народа весели и развлича с пушилка, екшан с видео, перене по тв и т.н.

98

REM

преди 14 години

Маргарита Попова вегетира,нищо не прави...И Бойко дреме,зает е да реже ленти на новооткриващи се търговски обекти...ЦЦ прави каквото може,а на Дянков моженето го видяхме...Борисова скача на въже и се хили от самодоволство,а пловдивските мед.сестри нямат пари за хляб....Веселата част предстои! Това е само началото.....

97

буквара!

преди 14 години

бе защо се пенявите, прочетете закона първо! съдът преценява мярката за неотклонение, оставя обвиняемите в ареста само ако прецени, че са общественоопасни или има вероятност да се укрият. ако не ги пуска - под домашен арест, под гаранция и т.н. а делото си продължава! тия не са убили никого, едва ли ще забегнат, затова ги пускат! но това не е решение дали са виновни или невинни.

96

АМАН

преди 14 години

Много си прав..само дето видя какво се случи с новите поправки в НПК нали? ЦЕЛАТА *** ЗАПОДОЗРЯ ПОЛИЦЕИЩИНА! А хората, който се занимават с това (какъвто съм и аз) добре осъзнават, какво значат тези поправки! И само който е имал досег до съда знае за КАКВИ БЕЗУМИЯ се преебават делата. Част от тези безумия искаха да ги махнат, ама нъц БИЛО ПОЛИЦЕЙЩИНА и нарушаване на правата!

95

златко

преди 14 години

Кой ли не е бил освободен от българския съд,че да се учудваме от тази вест!Не пускат само тези,които нямат пари.

94

някой

преди 14 години

зват от него, а тези, които са го създали. И те именно са същите, които се възползват. Вижте само наредбите за продажба на държавни имоти, наредбите за заменките, наредбата за раздаване на общински земи. Тия магистрати да не им е изпила чавка акъла - те много добре знаят кое може и кое не може да издържи в съда. Може да е неморално, но е законно. Неморално е също да се лишават хората от здравеопазване, но е законно. Неморално е да плащаме за спрени радиатори, но е законно , примери много

93

Анонимен

преди 14 години

ЧОВЕК Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. Какво е синовен съда, че няма доказателства. На какво основание да ги държи в ареста. Или и те да я карат по махаленски като тоя от 89-то мнение и да си пределят кои е *** и крадец е така на общи приказки и да държат хората в ареста само за да им кажат браво една тумба заблудени лапете, да им слагат + чета.

92

Червената помия

преди 14 години

Казваш, съдебната система е виновна, защото ги пуска и не си гледа работата?86-ти, съдебната система съди по закони.Кой приема законите на тая страна?Кой има мнозинство сега в парламенто, и ако иска за 20 дена ще промени целия наказателен кодекс така, че само като го чете, престъпника да се откаже.А курумпирания съдия , да знае, че ако бави или протака с процедурни хватки, ще бъде лишен до живот от право да упражнява професията си.Дали парламента не може или не иска да го направи е друг въпрос.

91

някой

преди 14 години

Хора, не разбрахте ли, че не може да има осъдени, защото самите депутати вече 20 г. си правят законите такива, че да могат да се облагодетелстват съвсем законно. ЦвЦв и ББ се мъчат да направят нещо, но със скалъпени обвинения, които не почиват на закона е трудно. По техните обвинения всеки служител може да е обвиняем, че е направил нещо, което било неизгодно за държавата. Може и да е неизгодно, но не е престъпление, ако е спазен закона. А че законът е такъв - не са виновни тези,които се възполз

90

Анонимен

преди 14 години

ПОДКУПНИТЕ СЪДИЙ И МАРГИНА ПУСНАХА И ТОЙ ОТПРАШИ В НЕИЗВЕСТНА ПОСОКА.ТАКА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ-ПУСКАШ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ТЕ ТИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ.ЕВАЛА НА НЕЗАВИСИМИТЕ СЪДИЙ!!!!! НЕЗАВИСИМИ ,НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА ....ЗАВИСЯТ ОТ ЕВРА И ДОЛАРИ МОЖЕ И ЛЕВА.

89

Анонимен

преди 14 години

Добре че е съда да пуска хората иначе ония гламавия Бойко + смешния цецко ще вкарат всички които не са от ГЕРБ в ареста. Баланчето герб взе да изпуска въздух :) ХАХАХХАХАХХАХАХААХХАХ нещасниците не можаха и 1 година да изкарата. Майната им герберска.

88

kaza nova

преди 14 години

Мила моя, родна Българийо, обичам те безкрайно много,но мразя *** - крадци, които те населяват...Мразя тези, които ни изпиват кръвчицата вече толкова години...Мразя тази ***, нарекла себе си съдии, а е само една каста от строителни предприемачи и продажници...Обичам те, Българийо,но вяра ми не остана,защото всичко се повтаря, защото помията е все същата и защото добрите намерения на новите-стари са само едни несбъдващи мечти на неспособни хора да сринат статуквото..

87

Анонимен

преди 14 години

от цялата работа ще осъдят държавата и след толкоз пушак спокойно човека ще си вземе едни хиляди евро от Страсбург, на гърба на данъкоплатеца

86

Анонимен

преди 14 години

в България за да оцелееш трябва да си богат, нямаш ли пари, нито в съда нито в болниците нито никъде никой няма да застане зад теб

85

АМАН

преди 14 години

Бойко дойде на власт, защото подмами хората, че ще има справедливост и осъдени. Това обаче не се случва. Вместо, някакви хора с качулки правят цирк и закопчават хора по долни ***, след което съдът ги пуска т.е "старата песен на нов глас" :) !!!!!!!!Бе ти правиш ли разлика между Бойко и съдебната система а? Пък и имаш наглостта на коментираш!!!!!!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 14 години

"В края на май 2010 г. най-одобряваната държавна институция от 53% от българите е полицията. Над средното е одобрението към работата на полицията сред възрастните хора, сред ниско образованите респонденти, сред живеещите в провинцията, както и сред заможните българи." Ами къвто електората такова и правителството хахаха!!!

83

ръца-пръца

преди 14 години

Супер са ни съдиите. Ако ги пратим някъде в арабския свят, ще ги изпотрепят с камъни като кучета на третия ден