221

лудия

преди 13 години

и гърция мрази турция но имаше неин кораб това не е заради турция а за да се спер моренето на хората в газа за храна. да спреш на някого храната и водата да се предаде си е геноцид как и да го гледаме.

220

Анонимен

преди 13 години

Може би не ближе нечий ***, но със сигурност *** НЕЧИЙ ЕВРЕЙСКИ ***!!!

219

Анонимен

преди 13 години

не приятелю 123!Това не е собсвена позиция.Това е позицията на неговите господари.Имам предвид евреите защото Яне има и други господари-британскито косерватори...........Колко си елементарен и прозрачен гей!

218

prost

преди 13 години

След толкова много изцепки не мога да разбера как медиите все още успяват да изкарват израел добрите. А иначе Яне лакея нямя какво да го коментираме, него някой слуша ли го въобще още?

217

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХАХА!! Ти сериозно ли го говориш това? Просто изказването на тоя клоун (забавен е все пак :) ) потвърди слуховете, че Яне е човек на еврейте... Защо трябва България да застава "твърдо зад Израел" ??

216

Мюмюн

преди 13 години

Ох Яне, ох кеф. Такива хубави спомени имам от това дългокрако момче. Много е сладък като се превъплати в образа на булка. Ние различните и нестандартните много го обичаме.

215

Аз

преди 13 години

В крайна сметка неутралитета е най-разумната позиция за България - защото сме в много пъти по-слаби от Турция, но по принцип трябва да сме приятели с Израел!

214

123

преди 13 години

Яне е първият депутат,който изказва собствена позиция без да ближе нечий *** както правят всички останали. Евала, че е погледнал обективно, разгледал е случая и не се излага неподготвен, само щото видиш ли Хилари Клинтън примерно казала нещо друго.

213

Кийра

преди 13 години

На никой не му пука за евреите, пък и никой нормален световен лидер не би подкрепил свободното избиване на хора, така че предложението е някаква тъпотия, но аз не случайно казах НОРМАЛЕН световен лидер а за теб не важи нито едното нито другото, освен това там става дума за ГОЛЯМА политика а ти не и кой знай какъв политик изобщо така че не би разбрал за какво ти говорят хората

212

factotum

преди 13 години

ГЕЙ!

211

Анонимен

преди 13 години

Яне удари Герб

210

Пламен

преди 13 години

Яне,Яне,ах ти еврейски *** мръсен...***!!!

209

ranarsa

преди 13 години

Яне Янев е конюнктурен политик.Неговата дума тежест няма.Колко думи изприказва за Първанов и в най-решителния момент го подкрепи.Колко думи изприказва за агентите на ДС и накрая се оказа,че той е такъв.Колко заплахи отправи срещу корупцията,а накрая се оказа,че е генератор на корупция и престъпност.Работих РЗС да влезе в НС и се срамувам от това.Повярвах му и излъгах маса хора.Заклевам се,днес се разплатих и с последния.Проклел съм ,обаче този гнусен *** да изчезне завинаги от политиката.

208

Tina

преди 13 години

Този човек луд ли е или просто иска да въвлече България в конфликт?Избор между двете просто няма! Или да се изразя по-ясно за клоуна - НИТО ЕДНА ОТ ДВЕТЕ!Кристалина Георгиева беше точна и ясна в изказването си! Да трупаш точки като плюеш по нея няма да те издигне до нейното положение, смешнико!

207

Волен Сидеров

преди 13 години

Каквито едните, такива и другите - все фанатици!;)

206

dimcho

преди 13 години

ostavete israelzite da si rasdeliat gaza ne se vrete v shamarite te ot hiliadi godini vse se darljat s palestina nikoga njama da se opravjat

205

Анонимен

преди 13 години

Тези да не си говорят с Бога? И на МЕН Господ ми каза, че цялото Българско Черноморие е мое. ИСКАМ СИ ГО!

204

patriot

преди 13 години

Днес е 2 юни !!!! Нека всички почетем паметта на великия Ботев!!!О, майко моя, родино мила,защо тъй жално, тъй милно плачеш?Гарване, и ти птицо проклета,на чий гроб там тъй грозно грачеш?Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,затуй, че ти си черна робиня,затуй, че твоят глас, майко,е глас без помощ, глас във пустиня.Плачи! Там близо край град Софиястърчи, аз видях, черно бесило,и твой един син, Българийо,виси на него със страшна сила.Гарванът грачи грозно, зловещо,*** и вълци вият в полята,старци се молят богу горещо,жените плачат, пищят децата.Зимата пее свойта зла песен,вихрове гонят тръни в полето,и студ, и мраз, и плач без надежданавяват на теб скръб на сърцето.

203

Доротея

преди 13 години

Яне, бегай в Израел

202

Анонимен

преди 13 години

Виж 179. И чети повече, за да не пишеш недомислици-става въпрос за отговора ти .