25

Анонимен

преди 14 години

Наме пък Кристиян *** ми харесва. Нямам нищо против да му тегля една *атка...

24

ЗА 7 ХИЛ ЗАПЛАТКА

преди 14 години

Веднъж по време на неофициален прием Азер Меликов щял да подпали веждите на премиера Станишев. Извади цигара, аз му подадох огънче със запалката, но пламъкът беше увеличен и за малко да опърля веждите на Сергей разказва Азер. Конфузът беше голям и цяла вечер се чудех как да го загладя. За да развеселя премиера, със същата запалка си подпалих кичур от косата, но замириса ужасно и гафът стана още по-голям спомня си Меликов, към когото Сергей тогава се обърнал с думите: Ти си едно непораснало дете, Азер.

23

Някой, който помни

преди 14 години

До ГЕРБушко - точно в Смолян голяма вина за безработицата има една червено ***, дето се явява кметица, цялостната и липса на визия за областта, както и червените олигарси, които си настроиха хотелите по Пампорово и през зимата караха персонала си от морските хотели...а да не споменавам по кое време се строяха тия хотели - пак по нейно, с идеята здраво да се печатат кинти, само че малко им се спря тока сега, и положението тотално се влоши...точно за Смолян най-виновни са червените и депесарите.

22

Gosho

преди 14 години

Мозъче гладко, БСП може да знаят к'во говорят, но то никога не е истината ;)А техните лидери специално са изучавали в СССР дисциплината "ВИСША ДЕМАГОГИЯ". Затова изглеждат и звучат по-добре на пръв поглед.Така, че ти си тоя който трябва да се научи да слуша не само да чува :)

21

ЗА 7ХИЛ ЗАПЛАТА

преди 14 години

Една от колежките имаше рожден ден и решихме да я изненадаме приятно с балони, пълни с хелий. Те излетяха, няколко от тях прилепнаха за датчика на противопожарната охрана и като настана една паника Беше подаден сигнал за евакуация на Министерския съвет, а в същото време при премиера имаше официална делегация спомня си палавият Меликов. Наложило се лично шефът на охраната на МС да пита лично Станишев дали да се премине към евакуация, или не. Щом разбрал за кого става дума, премиерът рекъл с въздишка: Знаех си, че Азер има пръст в тази работа!

20

Анонимен

преди 14 години

Я ме светни какво е Про и какво е Анти кризисни мерки щото ние от ГЕРБ сме ***? Та ?

19

ritci

преди 14 години

Явно за 1 год. в опозиция изхарчиха откраднатото и сега искат пак.

18

ШЕГИЧКАТА С ВИГЕНИН

преди 14 години

Поради необясними причини Вигенин и Меликов не се харесвали много (тук само да вметна, че имената и на двамата се спрягаха като част от гейлобито на . Заради тази антипатия Азер решил да спретне мръсен номер на съпартиеца си. Взехме спрей-ароматизатор и изчакахме Вигенин да започне важна среща. След това легнах под вратата и започнах да пръскам в пролуката, миризмата беше нетърпима и скоро изгони хората от стаята. Отвориха с трясък вратата и се разбягаха като пилци си спомня лудет

17

Безпристрастен

преди 14 години

Може да се сравняват по про и анти кризисните мерки. От Дянков само про-кризисни мерки видяхме.

16

Анонимен

преди 14 години

Незабравяй, че те са обучени доста добре в манипулацията.....на *** и наивниците .

15

ritci

преди 14 години

Поредния комунистически плач.А по надолу като погледнах видях,че и ДПС подемат някаква смешна кампания за сравняване на, цитирам:" Сравняване начина на живот по време на 3-та коалиция и сега". Казах смешна кампания защото , може ли да се сраявнява световната икономическата ситуация от преди 2-3 год. и сегашната световна иконом. криза.

14

2

преди 14 години

Ти затова ли пишеш МозЪк с А ?.....Най простите избиратели са от БСП,ДПС и НДСВ....

13

3333

преди 14 години

мамка ви долна комунистическа.

12

мозака )

преди 14 години

колкото и да не се харесва на някои хора, БСП знаят какво говорят. вслушвайте се по малко в думите им, разсъждавайте върху тях, пък може и да научите нещо!

11

ТИКВА

преди 14 години

Добре, че само тази снимка само гледаш....:) Защото идолчето ти Боко по света го бъркат със ОХРАНА...!:) То не, че са далече от истината....

10

Gosho

преди 14 години

Ами зависи с колко са били завишени преди това от предното управление бюжетите на тези общини за да лапат техните хора.

9

Анонимен

преди 14 години

Ей, тия неса вече навсеки километър мамицата им крадлива. Вече са станали през метър.......

8

ДГХ

преди 14 години

ГЕРАП ФУЛ БОРИСОВ И СИБАНК В ЗАТВОРА НЯМА ЛИ КОЙ ДА НАТИКА ТАЗИ МАФИОТСКА ПАСМИНА В ЗАТВОРА.ДА НЕ ЗАБРАВЯМ ДОГАН,КОСТОВ И СТАНИШЕВ.*** КОЯТО ОГРАБИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД...

7

Анонимен

преди 14 години

А БСП фалира държави - твърди го народът ....

6

ГЕРБушко

преди 14 години

Ако не бъркам преди няколко дена имаше статия, във която Смолян бе обявен за града със най висока безработица !!! Явно ГЕРБЕРСКИЯ популизъм не действа ....Бедните да обедняват още повече а богатите да трупат колкото могат, е вече девиза на ГЕРБ...