25

в

преди 14 години

проблема при нападението на мечка над човек е такъв че един път нападнала ли е,привиква, и след това прави нови нападения,информирайте се поне да не пищете глупости

24

кучемраз

преди 14 години

абе не е лошо да завъдим малко мечки в градовете с бездомни кучета. хем ще се отървем от псетата, хем мечките ще са сити. барем покрай кучетата излапат и някой слънчасал кучкар-хуманист.

23

Богнострокулум

преди 14 години

мале, това хората съвсем са се замозбравили ! Ако утре пчела ужили някой алергичен и човека умре, какво да направим ? -да изтребем ли пчелите понеже са опасни за хората? Ей, как може да има толкова тесногръди хора, не знам-всеки ден хиляди хора загиват от други хора ( било то във войни или катастрофи) и на никой не му пука, а в изключително редките случаи когато животно убие човек, веднага се заговаря за геноцид на съответния вид животно !

22

Индианец

преди 14 години

Ако някой убие мечка, по- добре да бъде застрелян. Една *** по. малко не е проблем, проблем е една мечка по-малко!!!!

21

в

преди 14 години

така е ама по цял свят след такива случаи мечките ги убиват,гледал съм специално предаване за нападенито на мечки над хората по телевизията

20

11-рязан-джигит

преди 14 години

Абе *** ли сте вие го изкарвате все едно мечката с УМИСЪЛ ГО Е НАПРАВИЛА.Жалко за човека ама животното има причини щом го е нападнало.Само ние хората може да убиваме БЕЗПРИЧИННО И С УМИСЪЛ !!!!!!! А до 11-чишш изсипан отиди на психиатър !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Знайколюб Смукоцицов

преди 14 години

От 4 лапи ги кастрират за да не те намерят мечките и да им носиш мед после ...*** !

18

До ?

преди 14 години

Да те срещне мечка в гората да видиш какво ще ти донесе тя .

17

в

преди 14 години

който го е страх от мечки не ходи във гората

16

тт

преди 14 години

не е тази мечката, онази ходеше на 2 крака, имаше брада и караше черно БМВ !

15

?

преди 14 години

Абе *** ти какво искаш заради тъпата ти мутра да избият мечките !!!! Те дават повече от колкото ти на тази планета !!!!

14

Случка

преди 14 години

Какво толкова се е случило?????? Това е природааааааааааааааааа.......................Това е диво животно, не е домашно куче !!!!!

13

Анонимен

преди 14 години

От 4 лапи не кастрираха ли мечките?!

12

Анонимен

преди 14 години

Абе да не сме в средновековието кучета ядът хора , сега мечки ядът хора . Кво праим , бе алоо диПУТатити с тези ваще измислени закони !

11

кучемраз

преди 14 години

В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***

10

дядо Мечо

преди 14 години

И в този случай според великите безхаберници е виновен Гоце. Не разбирате ли , че това е трагедия бе ....................

9

Кучелюб

преди 14 години

Тук, в *** мечките и псетата са защитени от закон, .. за разлика от хората. Сега какво пак ще кажат кучезащитниците, с колко стотинки трябва да се глоби стопанинът на мечката. А има ли такъв? Значи да си кучезащитник или мечкозащитник е само в зависимост от парите на ***,които финансират такива глупости!

8

varg1

преди 14 години

и как разбраха,че го е убила мечка като няма свидетелитакива разкъсвания се получават и след отварянето на кутията на пандора и освобождаването на демоните от ада

7

Д

преди 14 години

В района само на Смолян мечата популация е стигнала огромен брой - над 220.Ей му на Дянков антикризисна мярка - да позволят отстрела на мечките из цялата страна до нормална граница, ама срещу солидно заплащане.

6

Анонимен

преди 14 години

Да пуснат мечките у Софето да излапат псетата и собствениците им, па след туй ние ще изпапаме угоените мечоци. Кюфтета от мечка...Ехаааа.