19

ламбо

преди 14 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ - само след завършен 8-ми клас !Иначе - ни чака съдбата на косовските сърби ...

18

ламбо

преди 14 години

А кога ще се захванат с ранните раждания ?Заради сладките парички - майчинства и детски, сега всички *** почват да раждат ВЕДНАГА след първия мензис. Още с първото ***, *** си докарва 240 лв. месечно.Така хем не харчат пари за образование, хем не работят, хем получават пари на гърба на работещите. Масово са с по 10 до 23 чаавета. Член 53(2) от Конституцията :"Училищното обучение до 16-годишна възраст е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО"

17

www

преди 14 години

На мен ми прави впечатление, че в коментарите по темите за 62 годишната луда, пишат много нейни защитнички.... Което направо ме влудява! Вие наред ли сте бе?!?!? Като Ви се искат деца - ми правете си ги когато трябва! Ако не можете да имате и сте опитали всичко, като наближите 40-те осиновете си детенце - в домовете има толкова обречени детски съдби. Стоплете една душа, дайте любовта си и променете живота на едно дете! Защото това е човешка постъпка, другото е ЛУДОСТ!!!

16

да

преди 14 години

точно това е голям проблем, защото тая па.ка е използвала 2 опита инвитро вместо да ги дадат на млади хора

15

Панчо

преди 14 години

За късните разбрахме, ами за ранните раждания на 10-11 год. при някои малцинствени групи какво ще кажете. За тях какво ще измислите - може би на всяко новородено момиче от ромски произход да се слагат *** на целомъдрието и да се свалят най-рано на 15. И въобще, вие в парламента друга работа нямате ли?

14

Пич

преди 14 години

А вярно, това е голям проблем ... щото всичко друго ни е наред де.

13

Анонимен

преди 14 години

Този ще вземе да пиеме закон за забрана за ражданията. Да не би да е с обратни наклонности ???

12

шифъра на Леонардо

преди 14 години

*** да раждат да раждат и пак ще кажа докато имат сили все да раждат тия жени,ми това трябва де приоритет за България нали по тоя начин се увеличава прираста на населението ни,пък и нали като раждат във напреднала възраст се раждали по умни деца........

11

Анонимен

преди 14 години

Това е правителство на Популизма !!!!!!!

10

в

преди 14 години

на 62 господ отдавна ти го е отнел вече,така че се замисли

9

Анонимен

преди 14 години

кой може да ми отнеме правото на имам деца ?тази политика си име и последствия за които като се сетя не тръпки а направо ми се изправя косата....

8

Бездетен

преди 14 години

Парламентарни *** смотани. Хайде отрежете парите за инвитро и ги дайте за силиконовите цици на мутресите си.

7

Анонимен

преди 14 години

сложете граница и жените които искат да раждат ще го правят в друга държава.

6

any

преди 14 години

Лъчезарчо да ги остай тез соц-напъни за НЕЗАБАВНИ мероприятия! След година-две ще приемат ограничение до 40 години, а след 5-10 години ще измислят хормонално хапче, което поддържа естествените нива до 55-60 години! Плюс - търговски вариант на растежния хормон за поддържане на цялостно младежко състояние на тялото. И ко ш`прайм тогаз - пак НЕЗАБАВНИ мероприятия ли? ***.

5

Прав е Владко

преди 14 години

Като процент ранните раждания са много повече и водят до умножаване на безполезното население. А такива случаи като на тая 62-годишната са рядкост, затова и предизвикаха толкова приказки.

4

в

преди 14 години

Сетихте се, след дъжд качулка,след като пожертвахте вече два децки живота на нецелесъобразен живот,ако все пак уживеят маничетата

3

Прекалихте

преди 14 години

Браво на тоя Председател, най - важния проблем захвана. Гладът, мизерията, безработицата, нерешените проблеми, които още десетилетия ще тормозят България, са нищожни в сравнение с проблема кой кога ражда. Затова оставете всичко друго и дайте това да решим.

2

Владко

преди 14 години

По-добре се погрижете да ограничите твърде ранните раждания на някои етнически групи.

1

вампир

преди 14 години

ТОЯ НАЛИ БИЛА ПСИХИАТЪР ТЕ ДОКАДЕ Я ДОКАРА ДА РАЖДА *** А ПОСЛЕ В СИРОПИТАЛИЩА НЕДЪГАВИ КЪДЕ Е МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И КОЙ Е МИНИСТЪР.