310

Анонимен

преди 14 години

Пич, кво си се заял с хората. Не скиваш ли, че заглавието е такова. Естествено, че нет-а не се ограничава само със Скайпа, но това са написали "компетентните" журналисти...

309

Космонавт

преди 14 години

Абе големи сте разбирачи вие българите. От сабале спорите дали скайпа може да се подлушва или не може. Явно за вас интернет се ограничава само със скайп щото там се правите на големите свалячи. Толкова сте прости, че думи нямам.Вече минава 5 часа и е време да си вземете едно 3 в 1 и пакет семки и да слезете да бройте гаджетата пред блока.

308

Патрон

преди 14 години

Ти си голям комплексар. От сутринта те гледам какви глупости пишеш и как се правиш на велик. Учил бил, бизнес имал, следели го били, не знам какво си. Като че ли само ти си учил. Нещо много се надуваш, докато се криеш зад клавиатурата. Явно си някаква дрипа без работа и само се правиш на такъв, какъвто не си. Човека ти обяснява как стоят нещата, а ти се заяждаш. Имаш се за много велик, обаче от далеч ти личи колко си ограничен и как нищо не разбираш.

307

Хмм

преди 14 години

Абе той Skype-а не криптираше ли съобщенията? Какво ще ми следят тия... *** работа, ей ... Да дойдат да ми следят вкъщи в *** какво правя, ба*ти ***..

306

Технически грамотен

преди 14 години

Момче, стой по- далеч от нещата, които не разбираш.

305

Александър

преди 14 години

Абе ти, умора нямаш ли, бе натрапник. Пиши хвалебствено писмо до МВР и не ме занимавай с вижданията си. Ако толкова много теоритични познания имаш, *** ги излей на някоя политическа или теоритична конференция. Моят акъл си е мой, моята глупост също, моя бизнес също, здравето ми - и то така. Голям си законотворец, те такива глупости и за акциза върху цигарите ми разправяха други разбирачи, но ... Ама това не ме вълнува. Ходи се изявявай някъде другаде.

304

пешо

преди 14 години

Технически следенето е възможно. Американската компания АТ&Т още преди 3 години демонстрира система за анализ на 100 ГБ/с обем данни. До сега скоростта сигурно е нараснала до терабайт/с. Свиквайте.

303

Стамат

преди 14 години

Напълно подкрепям! Вие какво си мислите? Че можете да викате "Долу Бойко!" безнаказано?! :D

302

pitanko

преди 14 години

do liubitelite na aziatskoto ***;))da vnimavate mnogo, ce kato vi pocuka Super Kolev na vratata-idete mu obiasniavaite,ce vietnamskia sait e bil s 18+ a ne s 16-...Redno e ot MVR-to da pusnat edna instrukcia kak adzeba za razpoznaem dali vietnamkata na ekrana e 16- ili 18+...

301

Анонимен

преди 14 години

Sorry 371-ne bese za teb

300

Анонимен

преди 14 години

Случайно да си пропуснал частта за компютърните престъпления?! А случайно да не си чул за едно тайно моморандумче отпреди седмица - две, касаещо 99% от Интернет потребителите в БГ? А да не ти ясно, че като изтеглиш и един филм полицията ще има право да те слухти както си иска, защото никъде няма дефиниция какво означава компютърни престъпления?

299

Домашен гангстер

преди 14 години

Поне половината от всичките, които врещите тук, си слагате за пароли ЕГН- та, имената на кучетата и котките си, изобщо инфомация, която е много лесно достъпна и всеки, който ви познава дори бегло може да ви влиза в пощите, в скайпа, и в сайтове, където сте се регистрирали. Сами не се пазите, а ревете, че някой щял да ви подслушва. За да ви подслушват, обаче трябва да се сериозни играчи. Като бате Алексей примерно... :-)

298

Кафеджията

преди 14 години

Да имаш wi-fi и да нямаш парола доста безотговорно и е все е дно да си оставиш колата отключена а ключовете и документите да седят на видно място върху таблото. Много хора нямат парола на безжичния си нет и ако някой направи беля с тяхното IP, ще трябва да доказват, че нямат сестра, което не е много лесно и никак не е приятно, но както се казва "да са си опичали акъла".

297

hahaha

преди 14 години

to ako iska nqkoi da se za6titi programi razli4ni ot skype za internet tefefoniq kolkto iska6

296

Хипотетично

преди 14 години

Не разбирам от компс. Инсталират ми wi-fi, *** техника не слага парола. Трафика е на мое име, *** не знам дали комшията педофил не ми краде нета? Как се доказва, че аз съм престъпника? Супер Явор може ли да ме светне?

295

Смях1

преди 14 години

Много е умно да копираш на някой ника !!! За това ти плащат от ГЕРБ !!!!

294

Анонимен

преди 14 години

Пълзяща полицейщина.... Много тоталитарни режими са започвали по подобен начин. Кой говори за неприкосновеност на личното пространство? Изобщо, на тази територия, наречена България, някой зачита ли човека, та да не му влиза и в личното пространство?

293

БАЧКАТОР

преди 14 години

Споко човече, демокрация е, ерата на БКП свърши и можеш да си плямпаш глупости по форумите на воля!Знаеш че никой не го е грижа за мнението ти.

292

индианеца

преди 14 години

Ползвайте пушек ,ние така си кореспондирахме и преебахме дългите ножове!Монито подай минивакито да цапнем по едно до като слушат skype,a ти прати димен сигнал на Голямата Мечка да дойде да се почерпим!

291

.

преди 14 години

Вижте сега, проблемът не е в това, че някой ще подслушва някого, така или иначе си е загуба на време, а и се прави отдавна - не знам дали има някаква резултатност. Лошото е, че в България това узаконяване на нарушената неприкосновеност ще доведе до злоупотреби... и то сериозни. Да не се учуди някой ако случайно се окаже, че е откраднал 100 милиона лева и за доказателство му приведат MAC адреса на мрежовата му карта...