187

Анонимен

преди 14 години

Не става ясно от последните изречения, децата или кучетата на село в двора?

186

тото

преди 14 години

Попрегледах коментарите отдолу, и в общи линии, повечето са съгласни с глобите и с това да има някакъв ред. На тези които не са съгласни им пречат кварталните кучета, пияниците, липсата на знаци по улиците, спрелите коли по тротоатите и т.н, общо взето всичко друго, но не и отпадъците от кучетата им. Ама на такива по принцип всичко им пречи, и точно за тях са глобите!!!

185

да бе

преди 14 години

Това е въпрос на култура.То е направо срамно да оставиш ако след себе си.Децата не ходят само по градинки така че нека да бъдем коректни и всеки да си почиства след кучето. Не си водя кучето в близост до деца защото децата са любопитни и искат да го галят защото е малко а животното все пак е непредвидимо. Моля държавата да се погрижи за бездомните животни незабавно ..недупостимо е по улиците да има животни пълни с болести кърлежи и тении да не говорим и за агресивното поведение на някой от тях.

184

niakoi

преди 14 години

първо майките с децата са с пъти по-малко, защото не си извеждат децата с цел да ги изходят навън....детското ако си е инцидентно - примерно няама на близо тоалетна или детето не може да стиска...освена това повечето малки са с памперси....аз куче с памперс не съм виждал...така че не бързай да казваш, че са много. Освен това не знам дали знаеш, че България е на 1 място в СВЕТА по заболели от кучешка тения...не ти я пожелавам....разнася се от изпражненията на заболели и неваксинирани кучета....

183

Иван Бухов

преди 14 години

Проверките трябва да стават по често и да обхващат детските площадки в кварталните градинки. Не бива рано сутрента кучутата к(да ги опикават и след това децата да играят на тях. В детските площадки трябва кучетата въобще де не се допускат! За кучета да се определят изолирани и заградени площадки или алеи! Строгия контрол и глобите след това ще решат проблема. Нека глобите станат по високи, за някои от нарушенията!

182

12345

преди 14 години

Бях в Бургас. Не видях нито едно бездомно куче. Чудя се, как там са решили проблема, а в София не могат да го решат.

181

тото

преди 14 години

Ако е така, за почистването де, браво на тебе, добре са те научили родителите ти! Глобите са за такива който се правят на ударени!!!

180

niakoi

преди 14 години

човек, ти като си отглеждаш децата, пускаш ли ги да *** по улицата? Или като си такъв примерен родител, приятно ли ще ти е докато си играе детео в пясъчника да лепне тения, щото преди него сума ти бездомни и домашни кучета са *** вътре. Да те е.ба и тъпанара, ти ще кажеш кой егоист и кой не

179

да бе

преди 14 години

Аз си чистя след кучето не заради глобите и не заради хората а заради мен. 184 пълно е с такива майки

178

тото

преди 14 години

Сериозно... О_о... И колко майки виждаш на ден да си изакват така децата, и колко кучета? Или просто трябваше да се изкашляш по въпроса?

177

niakoi

преди 14 години

abe gospoda obstinari, hvanete vdignete malko tezi globi za kuchkarite. Kak ste go nauchite da si sabira izprajneniata sled kucheto, kato go globite 2.50 lv li? Tresnete mu edna globa 100 lv i sledvastia put ste se zamisli, kogato kucheto mu se izsere. Smeshni ste!!! Zatova nyama red, stoto globite sa malki i nyama kontrol. Aide da vidim tazi akcia dali ste se prevurne v navik ili e incident.

176

антифриз

преди 14 години

само така! глоби до дупка за наглите нарушители кучкари. ако се наложи и обществено полезен труд или затвор. ще видят те - кон боб яде ли!

175

Анонимен

преди 14 години

280 лева! нечувано! много пари сте събрали бе! дано да успеете да си платите нафтата и надниците с тях..ама надали :)

174

кацащ

преди 14 години

Да, това е един от проблемите! Какво лошо има в това, най накрая да се започне да се вкарват нещата както си е по закон! Когато нищо не се прави - лаете, когато се прави - пак лаете! Калкото до умника който иска общината / демек тези които си плащат данъцие / да им купува торбичките... а сигурно и да бърше задните части на кучето след наторителната дейност, не става! Купувай си ги сам!

173

до 178

преди 14 години

Ти на кое дете си помогнала ..?

172

Нелюди

преди 14 години

Когато някое дете или възрастен човек стане жертва на бездомни кучета, къде са милозливите кучкари които изплакаха толкова сълзи по кучето Мима, ? Защо сега не организират подписка в защита на човека от глутниците бездомни кучета? Сега ги няма никакви защото те просто ненавиждат децата и хората.

171

buba4ko

преди 14 години

Само да допълня, че в едина край на парка в триадица има знак за забрана на кучета. Тия които ми слагат минуси искам да ги питам - защо не искат да спазват законите в тая държава? Има закони - добри или лоши, но са ЗАКОНИ. Ако нещо не ти харесва - правиш акция за промяна, но докато го има - трябва се спазва. Щото утре ти ще се кефиш на друг закон, но мен ако не ме кефи, значи ли че не трябва го спазвам?С 2 думи - щом пише че нямаш право да разхождаш куче, ЗНАЧИ ТРЕБЕ ТЕ ГЛОБЯВЯТ!!!!

170

Анонимен

преди 14 години

Интересно,ако изчезнат всички кучета от София и от останалите населени места,вие кучемарзци,против какво ще съскате?Очевидно е,че кучетата и котките не пречат на хората,но на някои все им трябва враг и колкото по-безобиден в врагът, толкова по-яростно се нахвърлят на него. В случая какво прави общината с *** катуни дето се разместват из цяла София. Живееш си някъде и изведнъж пльос под носа ти някой събрал няколко кашона и си направил жилище! Общината къде е? Проверява домашните кучет

169

Наско

преди 14 години

аз не съм длъжен да си нося принадлежности от вкъщи !!!!! батка ти си яко спрял честно....А ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА работят и да си плащат данаците !!!! поне едно добре приложение да им се намери... кат си толко ербап набави ми пликчета с който да събирам на песа дарадонките ПС само да ти кажа че лично мойто куче навън само *** , всичко други си върши в спец тоалетна (кучешка)!!! А когато сложат всичко необходимо за почистване на опредлените места тогава да изискват глоби !

168

прелитащ

преди 14 години

Всичко Мара втасала, за кучешка опашка се хванала! Това ли е жизненият проблем на общината? Или са и малко приходите? Тогава защо разпродават терени от града? И още нещо - ако не можеш да отгледаш куче, как ще отгледаш дете? Я се запитайте колцина от вас са погладили куче през живота си? Ама са приели ЗАКОН! Повечето от вас ви е страх да доближите домашно куче, ама тук зеете срещу нормалните хора. А защо? Защото когато сте били деца, сте били егоисти, та и до сега.