297

човек

преди 14 години

консумацията на електроенергия в германия за 2002 г е по 6 700 киловата на глава от населението . като знам че аз харча по 300 на месец или 3 600 на година излиза че в германия ЕРП тата имат два пъто по голям оборот . но , ние сме 6 милиона а те колко , около 80 милиона . голям оборот малка надценка голяма печалба , а тук ?

296

Нема криза, вЕрвайте

преди 14 години

Кви мерки , кви пет лева.......... Серго каза, че при нас криза няма...............а трябваше да каже за нас няма, за вас ще има

295

Моника

преди 14 години

Кризата в Бг е от 2008 -края. Някои започнаха да я усещат през 2009 ,а сега е пикът. ББ е във върхушката от много години . Не би моглъ да знае параметрите ,нито последствията от свтовната. Предните нагли комунисти лъгаха ,че няма ,той твърдеше обратното.

294

Моника

преди 14 години

Моите са в друг цвят. А ти се научи на правилен български и тогава раздавай съвети . Неграмотен народ !!!!!!!

293

Анонимен

преди 14 години

Добре, де! Аз пак питам: как да вземеш мерки, като не познаваш състоянието на нещата? Повтаряме "криза" като някаква мантра, *** тя си има конкретни измерения, върху които няма как да въздействаш, ако не им знаеш параметрите!

292

Калин

преди 14 години

Не чакайте инвестиции и средства от ЕС, докато това болшевишко правителство "управлява" ТОТЮ МЛАДЕНОВ СЕРГЕЙ ИГНАТОВ НОРА КАРАДЖОВА, ТРАЙКОВ МАРГАРИТА ПОПОВА, ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, КАТО НЕСПОСОБНИ!

291

Анонимен

преди 14 години

ДО ВСИЧКИ *** ТУК ЕДИН СЪВЕТ, ПОНЕ ЗА МАЛКО СИ СВАЛЕТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЛА И ВИЖТЕ РЕАЛНОСТА

290

Анонимен

преди 14 години

А на серГея, царо и сополо министрите им бяха истински професионалисти. Ама в кражбите.

289

Анонимен

преди 14 години

Едно е да кажеш друго си е черно на бяло , а не шурея на шуролинка ми от долно нанагорнище каза...................

288

Анонимен

преди 14 години

БРАВО НА БОЙКО! НА ТАЗИ ДЪРЖАВА И ТРЯБВА РЕД И ДИСЦИПЛИНА НА КАОЕТО НИЕ НЕСМЕ СВИКНАЛИ И НЕ ХАРЕСВАМЕ.

287

Алекс

преди 14 години

На Бойко кой му е виновен, че се е оградил с кухи ***? Кой ми с** в гащите - беше се засилил да взима властта и беше ясно, че след изборите може да го докара до мандат за правителство - е, защо не се погрижи за екип от министри още тогава, а ги сбира от кол и въже. Работят по половин година, докато се окаже, че не стават и после на юруш се търси следващия. Обърнал е Мин. съвет на школа за кандидати за политическа слава.

286

Моника

преди 14 години

Съгласна съм. Но като начало трябваше да въведат антикризистните мерки ,а те какво направиха. Нищо. Сетиха след 8 месеца ,че има криза . Излъгаха Ес за дефицита ,нещо ,което направи и Гърция.С лъжи и незнания политика не се прави.Както и бизнес.

285

Анонимен

преди 14 години

ами сега с Трайчо Траиков кво ша праим и него ли ще вкарваме в панделата или ще му се размине като на Б. Нанев ех тези крадливи комунисчета от втория ешалон те начело сББ ще ни разкажат играта

284

Абонат

преди 14 години

Съгласно приватизационния договор Държавата обезщетява Е.ОН, ЧЕЗ и ЕВН , ако потребител осъди фирмата. Това е скандално и обяснява защо от Е.ОН, ЧЕЗ и ЕВН са толкова спокойни от водените срещу компаниите дела, договорите са изумително неизгодни за страната ни.

283

Анонимен

преди 14 години

Хубаво де, аз не знам какво е почнало или не е почнало в началото на мандата. Знам примерно, че на една не много голяма фирма ревизия се прави 1-2 месеца; ами нормално ми се струва след 8 месеца още да няма яснота за състоянието на държавата, какво остава за правилната стратегия да е установена...

282

LILI

преди 14 години

БРАВО НА БОРИСОВ -----САМО ТАКА ,ТАЯ ДЪРЖАВА СА Я РАЗЧЕКНАЛИ МАЙМУНИТЕ МРЪСНИ ЗА КОМИСИОННИ ---СЕГА НА СЪД И БЕЗПЛАТНИ ПИЖАМИ.

281

Калин

преди 14 години

Точно така да политики не комунистически, а устойчиви!ИНАЧЕ като в КИРГИЗИЯ!

280

Моника

преди 14 години

Знам ,че не може. Но трябваше да се започне още в началото на мандата .Осем месеца се проспаха в разни гръмки слова и брътвежи за предишните. Ние не пасем трева и знаем всичко това ,което се афишира всеки ден. Трябват действия ,реформи , търсене на доказателства .Трябваше да се изпълни пред.програма ,а не да се хвалим пред ЕС и пред Бг народа колко сме велики.Ние видяхме кой колко е .

279

SyS

преди 14 години

"ДА ПРАВЯТ ПОЛИТИКИ!" - Какъв красив комунистически израз.

278

Моника

преди 14 години

Ами прав си. На такива лукови глави какво да им пишеш. Да вярват в чудеса !!!!!! И да си мислят ,че някой ще ги оправи.