100

Още по голям чукча

преди 14 години

Прав си че я познава светът,но това не и е помогнало да стане министър..По важното в случая е че я една от най-добрите приятелки на сестрата на Тиквата...Това е много по-важно...Иначе ако искаш мога да ти изредя поне 10 български лекари ,които са много по-известни на света от проф.Борисова.Но тава като казват немците е друга бира,нали?

99

до 97

преди 14 години

Не мога да те обвиня, че не помниш Райнов. Все пак това за пореден път доказва, че си ***! "Някаква бабичка" е един от най-добрите лекари на България, колкото и да я плюеш, тази жена я познава светът, а за теб освен личния ти психиатър никой не иска и да чуе. Управляваше добре една от най-добрите клиники в страната, но това на теб ти е убягнало. Ти виждаш само една снимка! Наричай ме чукча или както там намериш за добре, няма проблем. От устата на *** звучи направо като комплимент!

98

Анонимен

преди 14 години

Не съм убеден, че можеш да се замисляш. Бойко и без това си слага марионетка за министър, поне да беше намерил някоя, която да може да се държи нормално пред камерите и да не прави демонстрация на простотията си. Сигурно в България има поне 100 професора по медицина, които могат да се държат по-нормално пред камерите.

97

Балин

преди 14 години

Имаме си Брад Пит, Вито Корлеоне а сега и Анастейша в правителството, направо ще се ...от смях! Леле пяла песнички, помела си къщичката, поставила диагноза остеопороза, ми че и аз мога да поставя тая диагноза, ако това са и знанията, тя ще пенсионира всички ни с тая диагноза! Освен това мисля че има астигматизъм и аз да и поставя диагноза!

96

БГ

преди 14 години

Минусчета приятели, на всички пишещи с латинските клечкорляци, без да им четем коментарите!!!

95

Лимон

преди 14 години

Като чета коментарите се замислям,че когото и да сложат вие ще го оплювате - за вас угодия няма..Колкото до това кой ставал като лекар и кой не - ами станете лекари пък ги надминете,не да се правите на интересни и да си чешете езиците.

94

Ненаиграл се ББ

преди 14 години

Била компетентна, защото била в системата!?!?ГОЛЕМ СМЕХ!За да се каже за някой че е компетентен, би трябвало да е бил от всички страни на един процес и да му се проследи опита във всяка една от тези страни поотделно!А стоиш ли си само от едната страна на барикадата - изобщо си нямаш на идея какво е от другата!Така че и тая бабка ще си оправи министерството (може би), НО НЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО КАТО ЦЯЛО - там основната роля играе и пациента-осигурител, и здр.каса (лапач) и министерството й ..

93

Анонимен

преди 14 години

Чукча, какво общо има Райнов в конкретния случай? Някаква бабичка я направили министър, тя си пее *** песнички при първото показване пред медиите, на теб Райнов ти е виновен. Кой всъщност беше този? Някой от сериала на Цецко ли?

92

до 90

преди 14 години

Не, ти пак не разбра, единственото малоумно нещо наоколо си ТИ! Уморих се да ти го повтарям вече, май ще ти трябват повечко сеанси! Е, така е, друго си е да беше влязла с химна на Медицинския Университет, в който преподава. Какво ли щеше да роди простата ти глава тогава? Или да беше влязла гордо, като Райнов!

91

hah

преди 14 години

hora zamislete se malko,tezi gerbadjii postoqnno obvinqvat predi6noto pravitelstvo,a ne se vijdat te kakvi sa,daje sa po-zle ot predi6nite.6te vidite,4e kato si tragnat,tezi 6te izlqzat i po-golemi kradci ot predi6nite.te predi6nite mojeha da kradat,no pone ni davaha.

90

мляко с косъм

преди 14 години

На мен ми прилича на Вера Маринова, дано да има добри съветници, че то министърът си е ***, служи само за показване, другите в екипа вършат работата.

89

Анонимен

преди 14 години

Да бе, защо ни е тази? Да вземем да си върнем Райнов! Я колко хубаво крадеше човекът! Не пееше песнички, знаеше само една "дай, дай, още дай"! Ами Гайдарски? Не, той никога не е говорил глупости, не е вършил глупости, само вкара здравеопазването в такъв батак, че ще трябват 10 години тежък труд, за да излезем от него! Хайде, разбирачи, какво чакате? Направете подписка в защита на двамата!

88

male

преди 14 години

tia ot gerP ne se sprqha da nazna4avat nekadarni i nekvalificirani kadri.te turcite ot dps sa po-inteligentni i umni otkolkoto tia gerP be

87

az sum

преди 14 години

Ясно, още един циркаджия попълни редиците на ББ правителство.Що за демонстрация, да поставя диагнози на журналистките в залата???!!! Ще погледаме още малко и след това ние ще поставим диагноза на всички управляващи!

86

до 86

преди 14 години

нарекох *** песничката, не певицата, но кой ли ти чете в днешно време...чукча писател, не читател.

85

икономист

преди 14 години

По този начин възможностите за далавери по места ще се ограничат, а еднственото възможно място за далавери ще е МЗ, което лесно може да бъда наблюдавано.

84

икономист

преди 14 години

Що се подигравата не жената - ето дава читава идея за здравна карта на страната - да се знае във коя болница какви специалисти има, от какви има нужда, колко легла има, каква апаратура има и от каква има нужда. Нещо елементарно, обаче не е направено 20 години. Имам и аз предложение - всички медикаменти и консумативи на държавните болници да се поръчват централизирано, а договорите да се сключват от здравното министерство под активен контрол на Сметната палата и пациентски организации.

83

кьорав и сакат

преди 14 години

Хора, бабето е супер доктор.Ама едно е да си добър лекар, съвсем друго е да си добър администратор.Що не си гледа ендокринологията, където е ИМЕ, ами се захваща с нещо, което не познава. Ще се провали с гръм и трясък според мен... и защо е всичко това.

82

напомняне до 83

преди 14 години

Това кой е ***, ще се разбере след няколко месеца. А да наричаш *** един от най-изтъкнатите български лекари, издава единствено селски манталитет, ти се сещай с какъв коефициент на интелигентност върви той. А, извинявай, няма да можеш, ти просто си ***!

81

Анонимен

преди 14 години

Ти си толкова навътре в системата, направо да ти завиди човек! Наистина падаш от МАРС, хахаха! Работя в системата и ги познавам добре, а ако мислиш, че Чирков е по-добър вариант, значи имаш нужда от преглед. Тъй като си в системата, няма да те упътвам, знаеш къде е психиатрията на 4ти километър!