44

Гочо

преди 14 години

Цветанов се сдоби с лична прокуратура. Дава указания как да го щипнат по бузката...Василев. Няма вече да го снимат при следващите арести.

43

Анонимен

преди 14 години

nie gospoda ne koleni4ime li vseki den po tozi na4in po koito vie ni unijavate no nie nqmame prava i glasnost i zatova ES.neznae kakvo se var6i sprqmo nas .za takiva milost nqma .tam v pandelata ta da vidat kak se jivee v mizeria. i glad .

42

26 г.

преди 14 години

Ми те нали като разбраха Съдиите, че ще съдят техен колега и за един ден всички си направиха отвод, даже и началника им! Ми от това им действие си личи колко са корумпирани, колко не!

41

26 г

преди 14 години

По ми харесва от нагла(до безобразие), крадлива, не компетентна, продажна комунист-социялна збирщина!

40

???

преди 14 години

Цветанов: ' Има и други съдии за арест 'Ако някой от ВСС смята, че няма други корумпирани съдии, които са за арест и затвор, нека пръв хвърли камък по силовия министър Цветанов !

39

26г.

преди 14 години

Защо бяха напускани куп държавни поръчки за които нямаше пари( съответно с 30 до 60% завишение на стойността за "комисионни" - рушвети и свръх печалба на изпълнителя

38

Анонимен

преди 14 години

Когато ни завзеха руснаците през 1944 г., те умно се усетиха, че не им трябва да разполагат войска в България трайно, защото българите са завистливи и алчни. Просто създадоха условията простите и бедните да вземат богатствата на на умните и проспериралите, да се разправят с тях и да си създадат тоталитарна държава. Днес, в радостта от това, че някой бива опандизен, виждам възраждане на тия пролетарски удоволствия. Нищо добро не ни чака, да знаете!

37

българин

преди 14 години

Безработните са вече достатъчно гладни, за да излезнат на улицата и да ви "изядат", господа гербери!!!

36

Priest

преди 14 години

Хайде да не си кривим душата, наистина. В България се възцарява ***, милиционерско-мутренска хунта. Обикновен фашизъм, както би казал Жельо Желев.

35

26 г

преди 14 години

Оная овца Масларова и тя, горката нямала 50 хил. били много за нея(ама може би за доказване като приход), а 2 мил. са малко за Държавата, и пак тия съдии и намалиха гаранцията на 5 хил. Ами к'во стана с Пернишкия играч, СПОНСОРА НА "МНОГО ХУБАВИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ", как така от 7 подсъдими само той ни лук ял, ни мирисал. Ами простичко - "червените иззедници" са си пуснали пипалата навсякъде, защо едрия и среден български бизнесмен (червен поручик) скача срещу задържаните разплащания от Дянков!? /...

34

До 22

преди 14 години

Илияне, кажи ми какво по-точно мислиш, че се прави??? Хубаво е да вярваш в чудеса, в Дядо Коледа, в каквото си поискаш, само защо заблуждаваш и останалите хора??? Има ли осъдени ??? Има ли надежда икономиката да тръгне все пак ? няма. Тогава какво аплодираш милиционерски изпълнения ? Ей, заради такива като Цветан Цветанов навремето мразехме БКП и социализма, аз да те светна.

33

875t769

преди 14 години

Думите му не са достатъчно дипломатични, но са истина. Хайде да не си кривим душата. Никой не е съвършен, но някой са прекалено "несъвършени".

32

875t769

преди 14 години

Думите му не са достатъчно дипломатични, но са истина. Хайде да не си кривим душата. Никой не е съвършен, но някой са прекалено "несъвършени".

31

българин

преди 14 години

Икономиката, господа, Икономиката! Тя ще ви срути!!!

30

ххх

преди 14 години

Абе какви са тия абсурди бе ЦЦ, така просто не може да бъде изнервен някой, АКО ИМАМЕ СТАБИЛЕН СЪД, РОМАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН НЕЗАБАВНО, тоя пич наруши страшно много точки и няма никакво право да бъде помилван. От друга страна Цонев трябва да му благодари, защото именно тези абсурдни прояви на прокура и ченгетата ще му осигурят СВОБОДАТА!!!

29

Kaloiana

преди 14 години

Gospodin ministara e rabotil mnogo vreme,kogato 4ove6kite prava sa bili samo izre4enie.Ako v Strazburg se dokaje,4e ima naru6enie na 4ove6kite prava pri arest i bade otsadena niakakva suma za obez6tetenie,koi 6te e plati?Da ne bi ministara ili podobieto na prokuror? Balgarina,kato danakoplatec ne osaznava,4e tova 6te sa pari ot negovia djob.

28

KGB

преди 14 години

С приклада трябваше да го проснат на земята , даже и това щеше да му е малко. Дано му разцепят г**ъ в панделата.

27

???

преди 14 години

Смешниците от ВСС да кажат убийството на невинно животно престъпление ли е ?Ако убийството на невинно животно е престъпление, то тогава Гоце рецидивист ли е след като е избил много дивеч с пушката си за 50000 лв ?Забравих, че доста от членовете на ВСС са зависими от Гоце ...

26

Lamb of God

преди 14 години

Ех, Цецко, ми то и ние сме поизнервени, ама не сме тръгнали да се правим на екшън герои от треторазредна холивудска боза, нали?

25

26 г

преди 14 години

Ще се правят на жертви - мамка ви долна! А прокурорите и полицайте трябва да подобрят работата си така, че тези копеляци да не могат да гъкнат! Щото сега той крал милиони и прокурора му бил казал нещо - горкия той, ай стига вече!