703

Крум

преди 14 години

Турците са навлеци по нашите земи.

702

ИВАНОВ

преди 14 години

ЗНАЕХ СИ, ЧЕ СА ИЗОСТАНАЛИ ТИЯ ТУРЦИ. ОЩЕ КОПНЕЯТ ПО ФЕСОВЕ. ИЛИ ИМА НЕЩО ПО-ОПАСНО? НАДЯВАТ СЕ ДА СА ОТНОВО ПОРОБИТЕЛИ В РОДИНАТА МИ?!?!?!?!

701

до 809

преди 14 години

Кой ви мачка ми кажи?Може би визираш ДПС псуваме ги защото са партия която краде както БСП ,и другите подобни!Аз лично имам познати приятели турци лошо няма!Но да си правите партии да искате да сменяте имената на градовете ни с Турски това е прекалено!

700

Анонимен

преди 14 години

Алиев--не се притесняваи всички сме равни с еднакви права и задължения просто и м/у българите си има и нетолерантни хора ,но те са си просто такива не им обръщаи внимание защото и теб ще те завладее омразата

699

ТЕДИ

преди 14 години

браво на ОТОМАН

698

Тед

преди 14 години

Не е вярно, че обикновените хора от мюсюлманската религия празнуват, а това е така, защото ръководството на ДПС не дава пример.Случаят в Кърджали е единичен и го дават всяка година в новините.

697

Даниел

преди 14 години

Като искате партия МАРШ!!! в турция, тук е България и нямаме файда от такава *** и гадна *** като вас.... повръща ми се като ви гледам колко сте жалки и нямате капка достойнство живеете в чуждата държава която ви хране и ви дава работа за да отцелявате и с цялата си наглост оплювате християнския народ... *** ***...неблагодарнеци...

696

Бог

преди 14 години

НА ВСИЧКИ ФЕСОВЕ - Честито Възкресение Христово!

695

До 797

преди 14 години

*** неграмотен и миризлив, ако Ти ще си представител на нацията ни, то тогава по-добре наистина да изчезнем...а държавата да е Мангасария, с население от неграмотни и смрадливи аборигени.

694

baykolu

преди 14 години

Виждал съм!На трети март, в Кърджали, мюфтията, кмета и православният свещеник се събраха заедно на кафе, като пример за етническа толерантност. Освен това, всички обикновени хора от мюсюлманската религия също празнуват по градовете и селата. Ти пък къде видя, че не празнуват, не знам?!

693

Роси

преди 14 години

Кой отново налива масло в огъня- сигурна съм , че отново това са комунисти-чески провокации. На кого му трябва тази партия, на кой са му нарушени правата заради вярата му. В никакъв случай тя не трябва на бедните и работливи мюсулмани - Юзеирови отишли да събират подписи в ромската махала.Обикновения българин не презира съседа си за това че е турчин нито пък обратното се случва. Ако държавата ни България беше богата и просперираща, а не на крадци- всеки щеше с гордост да се нарича българин.

692

:))))

преди 14 години

Предлагам да си внесем в България 100 хил. кюрди и те ще се справят с фесовете

691

алиев варна

преди 14 години

нека си направят какав им е проблема това наи малко ме вьлнува аз живея в Република Балгария роден сам тук и си спазвам законите това че някои си прави партии.зашто трябва всички турци които живеят в БГ да бадат мачкани ти ми отговори защто питам аз

690

angel

преди 14 години

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Мир , любов и благоденствие на всички християни!

689

Тед

преди 14 години

На германците 9 май ли им е националния празник?

688

БАРОЗУ

преди 14 години

ТУРЦИТЕ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕМ В ЕВРОПА, КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА ЯДАТ СВИНСКО!

687

Анонимен

преди 14 години

и германците не празнуват 09. 05.

686

Анонимен

преди 14 години

И тоя *** иска да *** от кацата с меда...*** миризлив.

685

Анонимен

преди 14 години

абе главоч, това е Европа бе кой ще ти позволи да ни превземеш ние като неможем да се оправим поне Европа ще се намеси. До вчера се облягахме на Русия сега сме се облегнали на Европа, то все на някои трябва да се облегнем щото ония п...ки в парламента само в болнични излизат и не ги *** за нищо

684

Християнин

преди 14 години

Всичките да си слагат фесовете и фереджетата и да си отиват там, където това е позволено