216

Песимист

преди 14 години

Интересно колко ли неумен трябва да си за да се надяваш, че разтривача на уши на Тодор Живков, бившия милиционер и мутра ще се пребори със системата, която го е създала и отгледала. Но в България баламурняци дал Господ - видя се на Изборите. И се вижда на всеки следващи избори.

215

Анонимен

преди 14 години

Различни са , различни Ч кажи кой министър на Станишев беше разледван по време на управлението ...

214

дедо

преди 14 години

ей този искаше при не платени здравни осигоровки да не се издават при необходимост документи.ало-о-о другарю какво стана.много бързо искашеда се оправиш занапред.а сега да видим кой кого.

213

Лошо

преди 14 години

и тия не са по различни от ония - който се докопа до кокала, гледа само да *** и хич не му дреме за народа, който го е избрал

212

OT TРЪН ТА НА ГЛОК

преди 14 години

Изпълнителният директор на МБАЛ Русе д-р Минчо Вичев е най-вероятната кандидатура за поста министър на здравеопазването на мястото на Божидар Нанев, но е забъркан в скандални обществени поръчки, свързани със скъпа медицинска техника, с подаден вече сигнал в прокуратурата. Покрай д-р Минчо Вичев отговорност трябвало да поеме и юристката на болницата по това време, днес депутатка от ГЕРБ.

211

pole

преди 14 години

Избрани с ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ; съставили САМИ ПРАВИТЕЛСТВО; преди изборите обещавали ВЕЛИКИ НЕЩА; НО: съставили СЛАБО ПРАВИТЕЛСТВО; нямащи КАДРОВИ ПОТЕНЦИАЛ; изключително НЕУДАЧНИ ЛИДЕРИ по места и т.н. По слаби са от правителствата на Костов - Царя....дори /засега/ и от Стани-шеф. Ако не "се вземат в ръце"... лошо.

210

Анонимен

преди 14 години

Искам Чирков за министър!

209

P.djuf

преди 14 години

Да бе, нещо ми се губи тая информация-"десетки човешки животи" си отишли от грипа, а си мълчаха като риби.Сега излиза наяве.

208

шшш

преди 14 години

Сега за сефте чувам от управник, че имало отнети десетки човешки животи!

207

P.djuf

преди 14 години

Отивам оня ден на гости на приятел и гледам-седнал и си бие ръката!С лявата ръка си бие дясната."Кво правиш бе, Иване?""Бия си ръката, дето гласува за ГЕРБа!"Такива ми ти работи.Много хора сега си бият ръцете, ама -"кел файда"?

206

Учудена????

преди 14 години

На кое трябва да му се вика браво на ББ?!Той е би трябвало да знае какво се прави във всяко едно министерство по ключовите въпроси.Ако е знаел-защо си е траял тогава, а пък ако -не-къде е блял/няколко мес.това беше хитова тема/.

205

epikur

преди 14 години

"браво на бойко "-ти мазохист ли си!!!!п.п И аз щтях да гласувам за тези мутри ,добре че шефа не ни пусна да гласуваме :(

204

Анонимен

преди 14 години

Тези 2 милиона я ги е взел,я не ги е взел,но му наложиха 2000 гаранция,горе-долу колкото на Масларката за нейните 11 милиона.И тя пак си е депутатка.Ега ти равноправието.

203

P.djuf

преди 14 години

То да беше само здравеопазването засрано от ГЕРБ...Финанси, икономика, всичко се обърка, и кой ще го оправя след тях, не знам.

202

Анонимен

преди 14 години

Ураааааа, стига *** реформииии. махнете и образователния.

201

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ УСЕТИХА ,ЧЕ МНОГО ЯКО ЗАСРАХА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,АМА КАКТО НИКОГА ДОСЕГА-СТАНА ТАКЪВ ХАОС С ЛИЧНИ ЛЕКАРИ ,АПТЕКИ И ЗАКРИТИ БОЛНИЦИ ,ЧЕ ЗА ЦЯЛ МАНДАТ НЕ МОГАТ ДА ГО ОПРАВЯТ.СЕГА ХЕМ СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМА ЗА ЧЕСТНОСТ ,ХЕМ СЕ ИЗНИЗВАТ ПО ТЕРЛИЧКИ ТИХИЧКО.МЕЖДУ ДРУГОТО БОЛНИЦИТЕ И АПТЕКИТЕ ВСЕ ОЩЕ СИ ЧАКАТ ПАРИТЕ ЗА ПЪРВИТЕ 3М.-МНОГО УДОБЕН МОМЕНТ ЗА АБДИКИРАНЕ ОТ ПРОБЛЕМА.

200

Анонимен

преди 14 години

И кво на мен джоба ми е празен ве ***!!!

199

P.djuf

преди 14 години

Една работа като не ти е работа, защо я захващаш?защо в БГ всеки си мисли, че става за министър?Още преди изборите се знаеше, че Батман няма читав екип.Събра ги от кол и въже, и сега резултатът е налице...

198

Анонимен

преди 14 години

Това му викам несъобразена скорост---искал не искал белята си я направил..

197

Супермен

преди 14 години

"Браво на Бойко" за какво? Че има ОБВИНЕНИЕ, ли? Че то никой не го грее голото ОБВИНЕНИЕ, бре, народецо форумен. Да има справедлива, НЕусловна присъда, тогава ще си говорим друго. Сега все едно нищо не е станало - просто публично обявена кражба. Клакьорите си кукуригат, че е било безпрецедентно обвинението, престъпниците, ако има такива, си живуркат с паричките от далаверата, керванът си върви, а народа го грабят все повече и по-нахално.