136

Ne e ot tova....

преди 14 години

Живота може и да ти се стъжни и, без това поведение ей, така, за "спорта"!!!!

135

Пич

преди 14 години

"Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст"Е тия от "Пеневата чета" се самозабравиха :)) Как ше ти пращат по-късно документите бе, Лечкоооов ?:) Това да не ти е частната фирма ?! Представям си ако всеки в тази държава започне да се държи по този начин - хвърля документите през прозорчето и с *** газ отпрашва ... те ще му ги пратят по-късно :)))

134

Ivan

преди 14 години

Следователно се смята за умен човек.

133

Борн

преди 14 години

От всички български футболисти от световното през 1994 год. единствените со-свестни изглеждаха Балъков и Лечков. Балъков изглежда си остана свястно момче, а промяната у Лечков вероятно се дължи на властовите позиции, тъпкането с пари и вродената простотия, която е присъща на целия футболен контингент с много малки изключения. Като говоря за изключения, не мислете,че визирам Стоичков-напротив. Това е най-простото и просташко същество, което се е пръквало по българските земи.

132

Анонимен

преди 14 години

пред закона всички са равни, но някои са по равни

131

:)

преди 14 години

Живота на всеки един от нас ще се 'стъжни' ако си позволи такова поведение ...

130

ЛЕЧКОВ

преди 14 години

БУЛГАААР БУЛГАААР

129

фори

преди 14 години

ние вси4ки бързаме а *** цървула най-много

128

do 116

преди 14 години

Az jiveja blizo da tia ve4e nesashtestvuvashti topoli i njama nikakvi alergii tova e laja.Utre shte premahni i lepite koito sa blizo da topolite .kato cafnat lepite i zamerishe pak li alergiite shte sa prekeksta .Da gi otrejim i tjah 4e mnogo kihame i kashljame .Neseriozno prosto.

127

:)

преди 14 години

И като са го спрели в Стара Загора, защо не са го арестували, за драстично нарушение на законите с страната, ами след съставяне на акт за административно нарушения са го освободили да си ходи по живо по здраво???а???

126

:)

преди 14 години

До 130.Ами ако не беше разрешил????Тогава - какво???

125

Анонимен

преди 14 години

Защото трябва да разреши началника.Така е в БГ.

124

o le

преди 14 години

Защо, ревете Вие, сте си го избрали?!?!?!?

123

Batman

преди 14 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО НА ЛЕЧКОВ МУ СЕ СТРУВА НОРМАЛНО ДА СИ ПОДКАРА КОЛАТА БЕЗ ДОКУМЕНТИ??? ***! ОПРАВДАВА СЕ И ДОРИ НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ С ОПРАВДАНИЕТО СИ ПРИЗНАВА НА ПРАКТИКА ВИНАТА В СЛУЧАЯ! КАКВО НАХАЛСТВО!!!

122

Анонимен

преди 14 години

Няма лошо и другите да разберат що за стока е.

121

:)

преди 14 години

почти всеки знае, че от алея Яворов до който и да е изход на софия се стига за най-малко 20 минути. Защо ли полицайте констатирали нарушението не са алармирали колегите си на момента и да задържът нарушителя още преди да е напуснал градът? Ако е за показна акция - за минути ще блокират целия град ... След това полицейски патрули има поне на 6 места по магистралата преди Стара Загора ... както и да се е движил автомобила е бил поне два часа след инцидента в Стара Згора, и то ако не е спирал ...

120

Баце до 78

преди 14 години

Пич, познавах един наш спортен кадър от първите години на демокрацията по български, който след като натрупа достатъчно финансов ресурс отиде да живее в Щатите. По-късно разбрах от познати, че се е завърнал скоропостижно оттам и обяснявал как в тая полицейска държава не можело да се живее. Защо ли? Защото го спрели, арестували и гризнал дървото след като се пробвал да си кара по пътищата, както си е бил свикнал у нас. Тъпанарите не искали пари и не могал да се оправи с тамошните куки и си е ...

119

woll

преди 14 години

Коментирайте, ако, това ще ви накара да се почувствате, по- добре!

118

Анонимен

преди 14 години

Така е като обявиха двама,трима ритнитопковци едва ли не за национални герои,а те са си обикновенни ***.

117

Baj hasan

преди 14 години

Nqma demokraciq ej nqma ,abe ostavete horata da si pravqt kakavoto iskat ,stiga s tiq zakopni be stiga - ZAKON E VRATA U POLE