219

демократ

преди 14 години

Бавно, но сигурно всичко, от което мислехме, че сме се избавили след падането на комунизма се възстановява ! Правата и свободите, които 20 години изстрадахме, сега ни се отнемат една по една под предлог да имаме по-голяма сигурност !Нов тоталитарен строй ?!? ... На мен точно на това започва да ми прилича всичко, което става напоследък !С тази разлика, че поне едно време имахме сравнително добър жизнен стандарт, а сега и това нямаме !

218

STARBUCKS-USA

преди 14 години

222 Хубаво ,ама защо аз да съм ***. :)) И ако нямаш,да ти пратя една програма ,та да пишеш на Кирилица :))

217

Анонимен

преди 14 години

Ami na TUPQT bugarin tolkova mu e pametta.20 godini.Takiva plazmodii i v Somaliq nqma!

216

как ще ги стигнем

преди 14 години

Ей нека някой ми каже нещо че хубаво се е случило през тия 20 години на преход че да роптае сега. Май много неща не знаете или въобще как живеете тук с тези български абсурди на всяка крачка.Моля ви много трябва да преосмислите преди да казвате това е някаккъв ъпсурт.ГЕРБ е далеч по-добре от БСП - столетницата-престъпница!Дано да са истински БЪЛГАРИ дано!!!!!!!! !!!!! Но при БСП извинявайте за тях е важно първо партията ...Те са антибългари и нищо антибългарско не им е чуждо...

215

Анонимен

преди 14 години

STARBUCKS-USANe se pritesnqvai za men.Misli za sebe si........za mrusnizi kato teb vuzmezdie 6te ima.Toi gleda!

214

до Хиената

преди 14 години

Само дето историята не познава такова чудо "полицейска държава за 3 дни" !!!Там, където е допусната диктатура никога не е било за три дни или за кратко, а за дълги години с всичките произтичащи негативни последствия от това за обикновените хора !Ние, ако сме искали тоталитаризъм ... и при Бай Тошо си го имахме ! Че даже и по-добре живеехме ! Защо тогава беше този 20 годишен цирк ?!? А накрая да върнат всичко постарому !!!

213

Nobody

преди 14 години

Аре. Стига толко с деликатните мерки, почваме си ачик-ачик размитането на неудобните, че нещо се проточи във времето.

212

коко

преди 14 години

браво на парламента! започна да защитава народа най-после, а не тези вътре в него и техните спонсори престъпните хайки

211

гражданин

преди 14 години

Приемането на този текст в НПК говори единствено за неспособността на органите на досъдебното производство да съберат годен доказателствен материал с останалите явни способи предвидени в НПК. Ако някой счита, че едно СРС не може да бъде манипулирано, жестоко се лъже. Анонимния свидител може да търди всичко удобно за обвинението, защото никой не може да се защити от показанията след като не знае кой е свидетелят. Това е абсолютно лишаване на подсъдимия от ефективна защита,срещу манипулиран процес

210

Стоянов

преди 14 години

Имаше една карта .С черепи... Който помни.

209

STARBUCKS-USA

преди 14 години

210 A kaжи сега за кой да слагаме + ,че ние сме много неориентирани. А това за клетвите дето хвърляш по хората,знаеш,че Господ ще ти го върне по 2 пъти.

208

Анонимен

преди 14 години

Нека не избързваме. Може пък да е за добро. Може да построят един голяяяяям затвор. Всички да ни пъхнат в него. Да ни хранят ние да им работим и да "гласуваме" за тях. Но поне може да има храна.

207

Стоянов

преди 14 години

Не желая да се дава картечница в ръцете на неосвидетелствани. На Хиени също...

206

чичо

преди 14 години

А защо тогава беше нужно да се правят промени в НПК в тази насока ? Може би защото принципа или поговорката е на калпавия ..... все някой му пречи.? Нещата са си уредени просто не се прилагаха така както трябваше и то от прокуратурата и МВР , а съдът това не го интересуваше.Излиза така ,че всичко е прах в очите на хората.

205

anitta

преди 14 години

ЗА ТОВА СТРАСБУРГ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ НА РАЙОНЕН СЪД.... ИМЕННО ЗАЩОТО В НИКОЯ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ЕДНА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА ДА СЕ ПОЗОВАВА САМО НА ,,АНОНИМНИ СВИДЕТЕЛИ''- В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ СА ПАНДИЗЧИИ, СКЛЮЧИЛИ СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА....

204

етимолог

преди 14 години

КИМ ГЕРБ ИР

203

Анонимен

преди 14 години

Tezi koito slagat +/- za GERB da i izsuhnat ruzete!Dezata i bql den da ne vidqt!Jenite i praseta da rajdat!

202

не червен

преди 14 години

организации за човешки права има---ама от днеска се измели от страх

201

Хиената

преди 14 години

Платените драскачи започнаха да вият на умряло, ами то в затвора е пак за хора.По-добре полицейска държава за няколко години, отколкото ***..раска за векове!

200

STARBUCKS-USA

преди 14 години

А какво е нужно да си "не човека а желязо"-БКП Сърпа и *** на стената и подлогата под кревата.