203

Алекс

преди 14 години

Чудно ми е, кой ЦЕРН е виновен за следните земетресения: Чирпанско от 1928 г. - ок. 6.9, Поповица пак 1928 г. - 7.1, и още много, много само тук, в България, регистрирани от началото на века. А в Румъния, а в Гърция? Да разширим ли малко географията из континента и към Азия? Или според видни, де да знам, психопати може би, земетресенията се появяват като явление, след първата копка на ЦЕРН или най-малко, след като бялата раса стъпва на Американския континент...?

202

Анонимен

преди 14 години

Слушай ме внимателно, няма да повтарям! Никак не труден за решаване твоят проблем: Отваряш устата, вземаш хапчето - *** го и пиеш вода. И готово.

201

2112

преди 14 години

2112 Идееееееее

200

manuelche

преди 14 години

Вместо да чукате на дърво и да съчувствате на хората, ръсите простотии на поразия за конспирации, оръжия, извънземни може би.Спрете малко филмите на Майкъл Мур и книгите на Дан Браун и се огледайте. Това е природа - непредсказуема е. И преди е имало земетресения над 7 по Рихтер, и сега има и пак ще има.

199

Анонимен

преди 14 години

е именно де. така и вълкът сит, и агнето цяло.

198

do 207

преди 14 години

Paluvai kolkoto si iska6 s tazi glupa4ka... Daje non stop paluvai s neq,za da nqma vreme da vliza po forumite. Tolkova maloumno sa6testvo kato neq, prosto nqma......

197

Прогрес

преди 14 години

Аз, призовавам учените от ЦЕРН и уж тайните проекти и научни опите да проявят малко целомъдрие.Ако наистина има такова нещо да предупреждават както през 50-те год.,че ще има пореден опит ,та хората да излизат на безопасно място .Слез резултата ще преценят колко милиарда да се отпуснат та да си построят стабилни сгради.Хем вълкът сит,хем агнето ще е цяло.,а науката ще пее и ще вързваТака,че има изход.Трябва само да се престрашат господата,ако има такова таинство.В името на прогреса не съдят.

196

Анонимен

преди 14 години

Тединка, теб от няколко месеца те засичам тука. бих искал да попалувам с теб. е може преди това нещо кафе или нещо такова и да обсъдим разни работи. явно имаш позиции по доста въпроси. би ми било приятно да чуя твоите мнения по тях.

195

Анонимен

преди 14 години

сам го каза - няма човешка технология.време е американското правителство да разсекрети архивите и да признае пред света за срещите с извънземни през 50-те години на миналия век. време да признаят за сключения съюз между САЩ и сивите.

194

Anti tedinkaa

преди 14 години

Пачaврo пpоcта, пaк ли ръcиш биceри..?!

193

Анонимен

преди 14 години

Щом падна президентския дворец, смяяяяяятай!

192

Анонимен

преди 14 години

Основният фактор в Хаити беше лошото строителство, а не силата на труса (който не е слаб, но е около 800 пъти по-слаб от този в Чили сега)

191

Анонимен

преди 14 години

Ало, има ли психиатри тука, приберете ги тези откачалки от форумите. Никой не е длъжен да им чете лудите мисли. Съберете ги да си обсъждат на закрито световните конспирации, аман от луди.

190

Анонимен

преди 14 години

Ехххххххххх, малко оставало до 9, язъкккккккккккк!

189

667

преди 14 години

Ъм... хора, това е земетресение - т.е. включва милиарди тонове полутечна земна маса на дълбочина, до която една сонда не можем да изпратим, камо ли експлозив. Друго, че цялата ядрена продукция на света не може да причини трус с такъв магнитуд, ако ще да се събере накуп и гръмне всичката едновременно.Накратко, няма човешка технология, способна на такова разрушение. Недейте да търсите кого да обвинявате и да сочите с пръст, ами проучете малко геология, малко балистика...

188

м

преди 14 години

Земетресението в Хаити - с технологията на ТеслаКолосалното унищожително земетресение в Хаити може да е най-голямото военно престъпление

187

до тединкаа

преди 14 години

По-добре сив живот и скука, отколкото такова "развлечение"

186

1

преди 14 години

прочетете миналия брой на вестник Строго Секретно както и новия брой и ще разберете за какво става дума

185

tedinkaa

преди 14 години

Ееее, какви работи ставали по света. Пък в България, нищо. Скучна държава

184

Анонимен

преди 14 години

za6toto sinko tova e purvo opit, a sled tova idva vreme na okon4atelnoto re6enie. razbira6 li mom4e?