67

н1

преди 14 години

Следващеят закон е задължително поставяне на J P S които няма 20г. затвор

66

Анонимен

преди 14 години

Всеки трябва да се разжлежда като терорист, до доказване на противното.Иначе няма как да се избавим от тази бич за човечеството.

65

kyky

преди 14 години

ех, dan,как ясно си личи платения герберски активист :)сериозно ли се опитваш да ни убедиш, че досегашния ред за следене е пречил за залавянето на престъпниците? и че 99% от натрупания материал от следене, който `се оказал негоден от процесуална гледна точка` не е бил събран заради нейчий икономически интерес?сериозно ли защитаваш безконтролното и напълно безотговорно следене?

64

Григоров

преди 14 години

Това което пишете и се изказвате по отношение на този закон е доста смислено и правдоподобно. Но задали ли сте си въпроса защо го правят нашите депутати ?Това е нареждане съгласувано с изискванията на Европейският съюз така че нашите го изпълняват искаме или не искаме.Има още неща за които ще се уверите, че са антидемократични от това което ни се сервира всеки ден и някой ден ще видите как ще се простите с вашите права веднаъж завинаги . Искахме EU и ето го EU по демократичен от СССР. T.e. една нова диктатура !

63

д-р Франсоа Кене

преди 14 години

Мдаааааааа! Наближава значи времето когато ще ни имплантират и по един чип за тотално следене. За наша сигурност и спокойствие. Например при отвличане. Страхотно, живеем си в Биг Брадър с кеф.

62

Do nomer 60

преди 14 години

Че си *** е ясно!Те няма да четат на каменари и строители, или на *** като теб инфото бе ***!Това е продължение на "ОКТОПОДА"Гледал ли си филма "Обществен враг"Ако не, гледай го зза да може тъпата ти глава да проумее!Този"интерфейс" е подарък ат САЩ

61

САП

преди 14 години

Интерфейсът ще е ПРИХВАЩАЩ, а не ПРЕХВАЩАЩ и снимката с екранчето от ERP системата SAP няма нищо общо с темата, освен това, че пак става въпрос за компютри (а не компоти)

60

Dan

преди 14 години

Ще се повторя ,но - и в момента ако искат от МВР ще Ви извадят не само разпечатка но и самите разговори и то не 1 а 3 години назад, разликата е , че в момента дори и да ги изкарат те не са доказателствен материал, т.е. целта е не да Ви подслушват как се прави КЕКС и да ви осъдят за неправилната рецепта, а да се използува срещу истинските престъпници които в момента поради тази недомислица в закона са на свобода! За това подкрепям такъв мониторинг, но да имат достъп само полиция и прокуратура!

59

kyky

преди 14 години

недраги ми анонимен 60,писна ми герберите да прехвърлят собствената си некадърност върху другите, криейки се зад измислени от тях `как било в другите страни` факти.я ми кажи къде в тия изредени от теб страни може всеки един гражданин да бъде проверен една година назад къде е ходил, имайки обвинение, примерно, че е напсувал полицай?аман от неграмотни и агресивни бойкогъзолизци.....прие се един фашистки закон. ако това не ви е ясно - моите съболезнования...

58

н1

преди 14 години

На тебе да ти сложат камера и в тоалетната умнико аз не изкам.

57

Анонимен

преди 14 години

СКЪПИ МИ КУКУ (#58) , нима в Англия , Германия , Франция ,САЩ , Русия не следят? Аз искам да има такъв закон и нека ми четат пощата нищо некрия не съм престъпник и могат да ми пръднат на *** ,затова не се излагайте...умрял някой да чете пощата на един "***" продавач или шлосер или хладилен техник и тн и тн ....

56

Анонимен

преди 14 години

Този закон ще обслужва единствено нечии интереси за информация, която по-късно ще бъде ползвана за отвличания, изнудвания, и т.н. Никой няма да седне да търси кой е писал глупости по форумите, но след като няма ясен механизъм за контрол над достъпа до "intercepting interface", закона ще развърже ръцете на така или иначе пълното с подкупни престъпници МВР и техните хора отгоре.

55

kyky

преди 14 години

скъпа мария,знаем, че заместник-министрите от герб висят по цял ден в работно време за да пишат по форумите, но не се излагайте чак толкова.....твърдите ли че на вас не ви пука затова, че позволяват повсевместно безотговорно и нерегламентирано следене?

54

Сатанаил

преди 14 години

мале,малеее сега стана сакътлъка...тцтцтц...сега тия ушевите ще видят с чия жена на полицаи се уговарям да я...и ще кажат на шефа си...малеее

53

Някой

преди 14 години

Тази сутрин съобщиха по телевизията за някакъв хакерски сайт, който ако нямаш инсталиран Скайп на компютъра те приканва подвеждащо да се включиш в "Скайп" директно без програмата, като си въведеш акаунта и паролата. След това губиш контрол над истинския Скайп и не можеш никога повече да се включиш, а те си правят с твоя акаунт каквото си искат!Еми ако полицията може да хваща такива гадове по-лесно - с две ръце съм за следенето (и хващането) на разбойниците в интернет!!!

52

куршум

преди 14 години

Ами те се изказаха, за да се покажат колко са демократи, а сега на гласуването ще си замълчат. Не бива да забравяме, че тоталното следене на български граждани от службите, беше възстановено точно по времето на парвителството на Костов. А А. Атанасов още излива помия, събирана тогава.

51

мария

преди 14 години

Те точно нас ще следят,пишештите тук.На МВР му дреме, как по цял ден си чешат езиците хора без работа.Това ще се използва,когато има данни за извършване на престъпление.До сега се правеше същото,но никой не виеше по форумите.В един момент се появиха някакви неправителствени организации и вдигнаха шум до небето.По скоро трябва да се провери,тези организации,чии интерес защитават,защото става въпрос за тежки престъпления,а не за нас драскачите.

50

чичо

преди 14 години

Много правилно 41 много правилно Пътят към ада е ...............и т.н.Може да се добави на калпавия х........й все нещо му пречи да си свърши работата.Разбирате ли ме какво искам да кажа.Защото аргументите бяха по бързо да си свършим работата.А дали е така ...........кой ще ми каже , аз вървя по .............. и подсвирквам си даже.интересното е как я вършиха преди да имаше интернет?Май пак по същият начин все като кучето на нивата.А причините за извършваните престъпления се изучават в специална

49

kyky

преди 14 години

не разбирам.прие се закон, по-фашистки и по-комунистически от всички фашистки и комунистически закони, които сме имали, и пак се намират някакви бойкогъзоблизци, които ми обясняват глупости.какви са тия измишльотини за операторите? нали има мвр, да ги лови и да ги съди, не да ми говорят глупости....откъде накъде за това, че съм напсувал полицай, ще могат да ме гледат какво правя на компютъра си и една година назад къде съм ходил с жсма си и с кого съм говорил?

48

Свиреп

преди 14 години

Този закон би бил смислен ако обществото вярваше на полицията си. Е, ние си знаем, че 80% от полицаите са бандити. Точно, родни български полицаи са във всяка наркогрупа, проститутките съществуват с тяхна протекция, няма група за рекет без полицай в нея. И ми казвате, че е нормално точно тези да си врат влажните носове в кореспонденцията ми ?!?! Наистина ли го мислите ?!