66

Мартин

преди 14 години

Дайте по-адекватно!

65

im

преди 14 години

Кои са "останалите страни", бе, мръсно, гадно , *** червено ***?

64

Rolezz

преди 14 години

Това за "нормалния човек" очевидно при вас е оборима презумпция. Аз също ви желая здраве и щях да ви препоръчам скорошен преглед на психическото ви здраве, ако не бях убеден, че кагебистко-комунистическата демагогия не се лекува. Като спина и рака. Какво да се прави... тежки болести...

63

москва

преди 14 години

Другари комунисти,ще дойде ли време когато ще заобичате България поне малко ,е ,не колкото вашата Русия,а поне малко от любовта ви към нея да остане за родната ви страна,другари ***.

62

Мартин

преди 14 години

Червеният ти тоталитаризъм е стартиран от Троцки, а той не е руснак. Дори за да влезе в Русия му се е наложило да мине през САЩ и Канада. Това говори ли ти нещо? Изкривяването на фактите е подход на пропагандата. Не е маде ин Русия или САЩ. Всите управляващи го използват за да индоктринират подвластните си.

61

Rolezz

преди 14 години

Да, съгласен съм, че не всички от Щатите е за добро. Изкривяването на фактите обаче е чисто комунистически подход, който прави впечатление и във вашите коментари. Ако не бяха руснаците, младите хора нямаше да гледат толкова в посока запад, от където не всичко е добро ;) "Поводът" за залитането на запад е даден от Русия и червения тоталитаризъм.

60

baykolu

преди 14 години

Мислех да ти отговарям, но видях как си нарекал Вазов и се отказах! Не виждам смисъл, един нормален човек, като мен, да се спори с радиото! Явно мозъчето е тотлано измито...Искрено те съжалявам! Остани си със здраве!

59

Реалист

преди 14 години

Абсолютно вярно и точно казано!

58

Мартин

преди 14 години

Генералчо Любен Гоцев е един от демагозите на БГ мафията. Той е проамерикански настроен, бил е агент в Щатите, по всяка вероятност двоен. Така че спри да се пениш. Фургаш много подвеждаща информацийка.

57

Анонимен

преди 14 години

левицата да си завре средния пръст отзадЕ и да бега у лево

56

Rolezz

преди 14 години

"Който българин е заплюл Русия, е заплюл майка си" ?!?!?!?!? :)))))))))))))))))))))) Развеселихте ме, болни приятелю. Но... аз ви разбирам... предполагам, че баща ви е Путин... или Сталин... или не е ясно кой е заради руската бройка... Не се учудвам. Има къде-къде по-интелегентни от вас, които използват израза "Матушка Русия". Справка - творчеството на продажния деградант Иван Вазов.

55

Скорпион

преди 14 години

До 48Не съм ги забравил и т.нар. олигархия, която всъщност даже не е и такава, защото един олигарх е постигнал нещо и благодарение на собствените си качества. Тези мишки в България ги наричам назначени от партията любима мекеренца и капиталисти, които един лев принаден продукт не могат да създадат, а чакат само да крадат, за да разширяват фирмите и влиянието си и влиянието на своите покровители. Те са само сламени хора, които крият от западния свят истинските си покровители от БКП.

54

Мартин

преди 14 години

Има доста хора в България, които са си купили Айфон и си мислят, че всичко от Щатите е за добро. Всичко, което те казват е плод на капиталистическата пропаганда и изкривяване на гактите. Тъжното е, че това са все малди хора, които не познават историята и то не далечната. И ако не бяха руснаците тези хора сега щяха да коментират на турски.

53

чичо

преди 14 години

Какво стана с онази програма петрол срещу храни в Ирак.Там някой беше осукал едни пари ама защо нищо не се рови по този въпрос?

52

любопитко

преди 14 години

Е и !? Прочетох го.

51

Rolezz

преди 14 години

Точно така! Това е истината. Всичко друго са традиционните комунистически лъжи и изкривяване на факти. Тъжното е това, че има доста млади хора в България, които са възпитани в духа на "КПСС - БКП! ВЕЧНА ДРУЖБА!". Жалко... То не било родено тогава, обаче ми прави русофилски декларации... Трагедия...

50

baykolu

преди 14 години

Специално за неграмотниците с огромни претенции, ще се наложи да пусна и заглавието на документа, пък който иска, да търси в гугъл и да чете! Четенето не убива, имайте го предвид! Няма страшно! Няма да ви стане нищо, ако прочетете нещо, преди да давате мнение!Treaty of Peace Between the Allied and Associated Powers and Bulgaria, and Protocol and Declaration signed at Neuilly-sur-Seine,27 November 1919

49

Петрол

преди 14 години

Национална Сигурност, да открие и излови и разстреля всички массончета, като това Соломонн Пасси! И да не се допускат повече такива врагове на Българският Род, никога на ключови постове, а камо ли да им се дава власт, да решават съдбата на народа ни! Направо ме е яд, че се наричате Национална Сигурност. Бесен съм, че няма един, като Кубрат, сред вас. Щеше Соломон Пасси, досега да е обесен, на центъра на София, а и другите като него. Хазарско слугинче, внедрена, сред този народ. Има ли Българи?

48

АНТИ

преди 14 години

Забравяш ОЛИГАРХИЯТА може би защото все още не сме усетили с пълна сила негативното и влияние .Руските изненади за нас нямат край.

47

Да

преди 14 години

Който българин е заплюл Русия, е заплюл майка си