11

Лео Таксил

преди 14 години

В моята книга "Свещеният вертеп" съм описал поведението на почти всички "расоносци" от самото начало та досега. Нищо по- различно, освен може би технологичните подобрения и увеличаването на възможностите за набиране на жертви чрез нета. Другото си е все същото и тка ще остане, докато ги има.

10

Анонимен

преди 14 години

мисля че е време Боко Тиквата да прати там Цецо Багера и да започне нова акция, с която ще смяем нашите хамерикански приятели. нека акция "Папите" да започне... СЕГА !!!

9

Мунчо

преди 14 години

Еврейка !

8

Martin

преди 14 години

Цитат: "Ватиканът брани тайните си с всички възможни средства. Затваря очите си за очевидното. И обръща гръб на крещящата истина..."Сигурен съм, че това важи за всяка върховна религиозна структура от хилядолетия насам. Но толкова много години по-късно мисля, че трябва да осъзнаем вредата от религиозните движения и да се отърсим от тях!

7

баба Хакерка

преди 14 години

Казвала съм го не веднъж, че всички религиозни организащии са мафиотски структури. Тук в Гърция където живея от 10 години, църквата е над държавата (тя е по-богата от самата държава) и през последните години излязоха на яве потресаващи факти - педофилия, пране на пари в порядъка на милиарди, наркотрафик и оръжия, пряка намеса в политиката, луксозен показен живот на попове и монаси, кражби, отнемане на имоти чрез промиване на мозъци и т.н.Мечтая за един свят без религии...

6

Жоро

преди 14 години

p.s. - че не е толкова силен фактор, исках да кажа. Мерси :)

5

Тялото

преди 14 години

Мъчно ми е за децата и белязаното им за цял живот психическо състояние.От друга страна сърцето ми грейва от радост когато тези душевно болни хора наричащи себе си "вярващи" (визирам всики религии) лъсват публично в истинската си светлина. Религията е измама. Ако има някакво висше същество, то не е чоекоподобно и не си говори с лунатици, когато никой не гледа. Затова е висше съшество.

4

Жоро

преди 14 години

Да, така е, но в случая статията е за католицизма/протестанството, а отрдокосът, сами знаем, че е толкова силен фактор.

3

LLL

преди 14 години

Щото в православието такива неща няма. О, не! Никак. Просто тук на малко хора им стиска да си признаят, а и кой ще си признае, че е ***. Пък какво ли да кажем за исляма, където ги женят на 8 години, а пленените момчета на неверниците подлежат на сексуално посегателство.

2

Yana

преди 14 години

Изчетох я на един дъх! Проблемът с педофилията, в частност *** (ужасна дума, но е факт) в католическите/йезуитските колежи, а и не само там, е огромен и е масова практика! Вярвам, че имА доста отдадени на службата си, но на дъното е една изключителна помия от потискана емоционалност, душевност и болна психика! Всяко потисничество, каквото и да е то, води до извращения! Ужасно е! ''Песен за бедното момче'' - хубаво е да се гледа/прочете!

1

Анонимен

преди 14 години

Emi to ne e normalno tva, shto za kanon shte zabrani na muj da ima jena i deca .... tiq katolici sa sburkani, sega mu e vremeto da konvertirat v Pravoslavieto, predi da stane tvurdo kusno