29

Мартин до 29

преди 14 години

Ами добре. Тогава не гледай "Пепеляшка" да не станеш принцеса.

28

anonymous

преди 14 години

А това, че техния метаболизъм е с порядъци по-бърз от нашия, вземаш ли го предвид? Или хайде, наизуст да говорим...Монсанто "подариха" на света Agent Orange, ДДТ, аспартам... Всичките са безопасни, вервайте им...

27

Пещо

преди 14 години

Реже на всички ни клона. Там е проблема.

26

Анонимен

преди 14 години

Да, а като гледах "Зейтгест" или каквото дам беше станах банкер.

25

Евгени

преди 14 години

С този закон Бойко си реже клона на който седи и никакви полицейски акции няма да замажат очите на хората!

24

Мартин

преди 14 години

Е като вярваш, какво просиш аргументи. Ти просто отминаваш ГМО критиката и четеш благосклнните статии. Гледай едно филмче "The World According to Monsanto". Не е фантастично, но е критично, и ще ти е трудно може би да повярваш.

23

IND

преди 14 години

На тези изследвания с плъховте въобще не им вярвам. Защото винаги има шанс да се появи проблем с размножаването дори и всичко което ядеш да е най-качественото на апзара и да няма ГМО в него. За да направят представителна извадка е трябвало да изследват поколенията на поне 1000 плъха. Т.е. ако са 4 поколения ще трябва да изследват около 4000 плъха приемали ГМО и още толкова, които не са приемали при еднакви други условия. Ами според мен това никой не го е направил! Ей така говорите на изуст...

22

До #18

преди 14 години

Странна ми е твоята логика, че единствения проблем, който виждаш е детето на снимката с плакатчето. И също според твоята логика излиза, че децата не трябва нищо да приемат на доверие от родителите си. Ти също си бил възпитаван от родителите си далече преди да се сдобиеш със собствено мнение. Можеш ли да кажеш нещо против тях?

21

Анонимен

преди 14 години

Къде си го чел - във вестник Шок? И посочи един сорт домати с ДНК на сьомга. Лесно е да твърдиш, и колкото по-фрапиращо звучи, толкова по-добре. Друго е да си докажеш твърденията. Но не с линк към блог или научнофантастичен филм, а със сериозни научни публикации.

20

До 17

преди 14 години

Била е позиция на католическата църква, не е била точно гражданска. Който мисли, че ГМО ще спаси света, ще излекува рака и ще колонизира Марс е ползвал като информация само рекламните брошурки на Монсанто.

19

Модификация

преди 14 години

Ама ако става въпрос за лапане на пари за сметка на здравето на хората-йуруш на модификациите. Европа ни карала-не е вярно. Сами си слагаме главата в торбата. Първи сме на редицата да си свалим гащите, за да угодим на някой друг. Нека веднъж да угодим на себе си-да помислим кое е добре за българския народ.

18

Модификация

преди 14 години

Зависело какви точно ГМО, ама дали щели или нямало да се "изпускат" в природата. Няма "зависи". Не трябва да има и това е! При експериментите с плъхове, нали четохме, че 4-тото поколение плъхове не може да се размножава. Какво ми излизат с идеите за повече реколта и т.н. Господ е създал храната такава каквато е и очевидно е решил доматите да не са с ДНК на сьомга. Стига с тия изгъзици. Толкова години се правят, че не мога да измислят лекарства за коварните болести, защото не им изнася

17

Анонимен

преди 14 години

Интересно твърдение. Според теб, децата са на едно и също мнение с родителите си по сериозни научни въпроси. И отстояват гражданската си (тяхната, на децата!) позиция. Не ти ли е малко ... странна логиката?

16

Анонимен

преди 14 години

Да, а преди 4-5 века гражданската позиция е била, че Земята е плоска. Което довело до известни неприятности за Галилей.

15

аз

преди 14 години

жалък народ сме! готови сме да пием отровата,която гласят да ни поднесат, добрволно, тц,тц,тц :(((

14

До #10

преди 14 години

Едва ли са наели децата от дом за сираци и са им връчили плакати. Това са деца на родители, които също протестират. Трудно е да се заключи, че родителите използват децата си за нещо вредно, разбира се освен ако не са доста зле морално. А хората, които протестират в момента не мисля, че са от този род. А не е ли по-зле България да бъде превърната в поле за ГМО експерименти, защото някой е прибрал тлъста пачка?

13

Анонимен

преди 14 години

ЛАКОМИЯТА ИМА ГРАНИЦИАЛЧНОСТТА НЯМА ГРАНИЦИПРОСТОТИЯТА Е БИЗГРАНИЧНА ...............................

12

Анонимен

преди 14 години

Хората отстояват гражданската си позиция, бе, о.лигофрен! А ти, плужеко, освен да злословиш по форумите, каква полезна работа вършиш? Като не протестират - били стадо овце българите, а като протестират - били без работа. Няма угодия.

11

IND

преди 14 години

По принцип зависи за какви ГМО говорим - има разлика. Както и при торовете и др. вредни вечщества - може да няма ГМО, но ако се ползват изключително вредни торове и други вещества (против вредители) ще се получи реколта която е много по-опасна от повечето ГМО.Т.е. ей така да си протестираме против ГМО по-принцип е напълно безсмислено!

10

асе

преди 14 години

"За да остане коалиция в България "коалиция?алоууу?