10

една от народа

преди 14 години

Сега е моментът да се активизират обществените движения и организации.Да се даде ясно да се разбере,че хората НЕ ЖЕЛАЯТ да стават заложници на една политика на подкупни американски слуги,чиито единствена цел е трупането на печалби за сметка на потребителите.Какви ще са последствията ще стане ясно в следващите години.Незабавни протестни писма до всички институции на ЕС.Да се подложи проблемът на широка обществена дискусия.Нали това всъщност е демокрация.ББ да внимава да не го обвиним за ГЕНОЦИД.

9

Гъбарко

преди 14 години

Има проблем за околната среда. Винаги. Те да не са в някакво затворено пространство. А филтрираните води, а повърхностните води, а растителните остатъци. Да ги гледат на Луната и на Марс като искат, не на нашия континент!

8

аз

преди 14 години

Горното показва защо в България правителството на ББ искаше да либерализира режима за ГМО.

7

!?!?!

преди 14 години

Проблема не е само в ЯДЕНЕТО НА ГМО, колега! Никой не може да каже как ОТГЛЕЖДАНЕТО ИМ В СВОБОДНА СРЕДА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА ЦЯЛАТА ПРИРОДА ИЗОБЩО!!!!!!!!!! Няма стандарти, няма параметри, няма лаборатории! От модификацията на тези картофи, през почвата и водите детето ти може да получи тежка алергия! ТЕЗИ ЗАВИСИМОСТИ ВЕЧЕ СА РЕГИСТРИРАНИ!!!!!!!!

6

булдозу

преди 14 години

те нашите не са по-добри!Никакви ГМО в България, да си ги хапват хамериканците, и без това са изперкали вече!:)

5

fz

преди 14 години

За сорта на Монсанто може да има някакви резерви. Амфлора обаче трябва да се разреши. Това са картофи, от които се произвежда хартия. Те не са за ядене, така че няма проблем нито за хората, нито за животните.

4

Земеделец

преди 14 години

Барозу си подписа оставката. Не може да налагаш нещо, което 3/4 от европейците не одобряват.

3

!?!?!

преди 14 години

Барозу иска да наложи отглеждането на ГМО в ЕС Да го наложат анадолските м***фи! Какви са му мотивите, или по-точно КОЙ МУ ПЛАЩА за това

2

Гъбарко

преди 14 години

Ето защо ББ така шикалкави за ГМО и иска по либерален закон. Пука им на неграмотните за биоразнообразието и за чистите земеделски производства. Ако не ни послуша ББ, ще бере ядове

1

УУУУУУУУУУУ

преди 14 години

Долу корумпираното правителство на Барозу! Долу диктатът на бароните от Брюксел!