261

ФСБ

преди 14 години

ПАГАНИНИ.АТАФИНИ,ТАЗИ ЦИГУЛКА БЕЗ СТРУНИ НА КОЯТО СВИРИШ МОЖЕ ДА ИЗДАВА САМО ЗВУЦИТЕ НА ЕДИН УМСТВЕН И ХОРМОНАЛЕН СБЪРКАНЯК!АКО ДЕБИЛЩИНАТА ТИ ИМАШЕ КРИЛА ДО СЕГА ДА СИ В ДРУГА ГАЛАКТИКА.ЦУНИ ЦИГУЛКАТА И ЛЪКЪТ НАЛИ ЗНАЕШ КЪДЕ И ПО БАВНО ЛЕКИЧКО ДА УСЕТИШ УДОВОЛСТВИЕТО ДЕМОКРАТЕ..

260

до Паганини

преди 14 години

За червените не ми се спори-съгласен съм с теб.А че Русия е имала интерес да ни освовождава не от добро сърце,е така.Само че заради имперските й интереси имаме своя държава-това ни е ползата.

259

Анонимен

преди 14 години

Защо ли турците у нас толкова не харесват Русия и така активно пишат?!

258

ПУТИН

преди 14 години

КОЙТО ЗНАЕ НЕКА ДА КОМЕНТИРА КАКВО ТРЯБВА ДА ПЛАШТА БЪЛГАРИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО СИ НА РУСИЯ

257

Паганини

преди 14 години

Същите червени властници подписват на 9 септември Съглашение за примирие, според което България се задължава да плати на СССР, както следва:- по член 3 от това Съглашение 33 милиона златни швейцарски франка на новата ни освободителка;- по член 9 от Съглашението още 52 милиона златни франка;- по член 15 и член 16 от същото Съглашение един милиард швейцарски франка;- плюс изгребаните до шушка златни запаси от Българската народна банка;- плюс ограбеното неизчислимо количество народно богатство, защото сме били победена страна във войната, макар че не е имало нито един български войник на фронта срещу СССР и макар че България е дала над 300 000 убити млади български войници и над 50 000 ранени и осакатени в т.нар. Отечествена война - най-ненужната война, която е водила България в своята история, и още плюс половинвековната азиатска окупация от СССР, с което ни върнаха със сто години назад в нашето развитие.И накрая се пита - за черните ни очи ли ни е освободила матушка Русия ту от турско робство, ту от фашистко иго. И питам още: има ли в света империя, която да освобождава някого? Империята затова е империя, защото не освобождава, а завладява.И пак питам - колко българи знаят тези истини?А сега някои ме обвиняват, че не съм русофил! Е, добре бе, братя, кажете ми едно качество на матушка Русия, което да породи у мен любов към нея? Тогава от какъв зор да я обичам?

256

Паганини

преди 14 години

След отрезняването на народното пиянство от Освобождението на 3.III.1878 българите разбират, че трябва да платят на освободителката си, както следва:НАЙ-НАПРЕД 53 милиона златни франка.След това, което е учудващо, че задълженията на Турция към Русия за това, че е победена в Руско-турската война 1877 - 1878 г., което възлиза на 750 милиона златни франка, да се намалят на 82 милиона златни франка. И тук най-учудващото е, че тези 82 милиона златни франка ги турят на голия гръб на българския народ, които трябва да изплати на Матушка Русия.И така, дотук 135 милиона златни франка за матушка Русия!

255

до до: Анонимен

преди 14 години

А за това че не сме цъфнали и вързали са виновни промитите ви Болшевишко - руски мозътци

254

Паганини

преди 14 години

Неслучайно Сталин обявява война на 5 септември 1944 година на мирна и неутрална България, с която имаше редовни дипломатически отношения през цялата война и която не го е предизвикала с нищо. И въпреки че на Техеранската конференция 1943 година между Чърчил, Рузвелт и Сталин е взето решение СССР да не влиза на територията на България, коварният азиатец погазва решението.

253

Паганини

преди 14 години

Фактически тази война е на руските имперски амбиции да се добере до топло море и най-вече до Проливите, които амбиции си останаха и след 1917 година, вече на болшевишка Русия, увити в червеното знаме на интернационалната идея.

252

Паганини

преди 14 години

Но нека да обясним защо Русия обявява война на Турция през 1877 година. Тази война е реванш на Русия за Кримската война 1853 - 1856 г., когато тя е победена и когато загубва Бесарабия и излаз на река Дунав, така също и северните си черноморски крепости и най-вече когато е лишена от право да има черноморски военен флот.

251

до овчар

преди 14 години

Пият ни кръвчицата чрез мекерета като Станишев и Овчаров и такива като теб . В Германия няма фашизъм , но в Русия комунизма само срамежливо се прикри .

250

До овчар

преди 14 години

Офчар, наистина си наясно с материята. Но знай, че и за овчарлък се иска някакъв интелект. Значи и за това не ставаш, ама пуста мания за величие!

249

Rusnak

преди 14 години

Аз че ви оправим, ама верно ми вервайте!!:)))

248

do 248

преди 14 години

Е И?Путин е от КГБ,само че и в Русия няма комунизъм,нямя колхози,совхози и държавни заводи,нали?Турската империя беше вече фалирала,ама турците потушиха Априлското възстание и клаха деца и жени,турско ***.

247

БуМ

преди 14 години

дам,и за 20 години от както ги няма руснаците сте цъфнали,та вързали ....Прекрасно е днешната демокрациа,деградацията е на макс,а всичко друго "раша" му е криво.Смех и смех,пълно е с ***!

246

до: до: Ian Smith

преди 14 години

Нерез ами . Нали аз опънах *** , свинята та се пръкна ти .

245

Анонимен

преди 14 години

"Турската империя беше вече фалирала, руските натрапници дойдоха да запълнят вакуума" - това е то да си съвременник на събитията.Вие с българския не се оправяте.. ама да политиканствате можете...Априлското въстание извън вакума ли се случи, че не успя?

244

долу путинци !

преди 14 години

"да правиш аналог между Русия и комунизъм е все едно да казваш,че в Германия има фашизъм. "Май не е така, щото Путин е от КГБ, обаче Меркел не е от еСеС!"Ако не бяха руснаците сега фесовете още щяха..."Наивниче, Турската империя беше вече фалирала, руските натрапници дойдоха да запълнят вакуума - вземи прочети нещичко по история!

243

Анонимен

преди 14 години

неблагодарни форумни мишчици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

242

abc

преди 14 години

По скоро, АКО не беше Хитлер от там тръгва всичко.