185

до №190

преди 14 години

***, пише се - ARE you talking to me ? Научи все пак малко англ. граматика .

184

Боримчеката

преди 14 години

Е кво толкова е казала , че чак и статия и пуснали .... Дреме ми на дедовия за таз грозна, бозава и пъпчива немска *** .... Ако започнат да излъчват репортажи с мненията на западно европейците за нас , ние трябва да се самозатриваме и измираме .

183

drug bg servitior

преди 14 години

iskam taq germanka da doide az da q obslujvam,da vidq togava kakvo 6te napi6e......fashistka dolna..... Schaize !!!!!

182

//////

преди 14 години

Е, права е жената. А и не е открила топлата вода. Това самите ние го знаем и мрънкаме, но ефект никакъв. Обслужването ни е ужасно. А ако имат хората възможност да влезнат в кухните ще им се дореве. Такава мизерия и занижена хигиена, че нямам думи.

181

?

преди 14 години

Към кого ли да се обърне авторката за помощ в ЕК, след като вкарва бг ресторанти в категория БЕДСТВИЕ?

180

бг сервитьор

преди 14 години

да,така е,резил сме,какво от това ?do you talking to me ?sometimes you vin (вин),sometimes lun (люн).Stoichkov always lun!

179

Ганьовец

преди 14 години

***, БУЛГААААААР!

178

kaka vi

преди 14 години

eeeeeeeee,ujasni ste.ta nie tolkova ne stavame za ni6to,4e samiq trud deto e polojila da pi6e e mnogo.a vie s taq prokletiq skoro ot pomiqta nama da se pokajete.

177

малък на 18

преди 14 години

Искам да ти кажа че не се мотаем а бързо носим поръчката.В интерес на истината искаме да видим резултата от това как сме плюли в кафето на клиента.Ние изследаваме клиентите си като бели мишки.Много е приятно едни такива жени наточени и с претенции да ги гледаш как ти се надуват и пият плюнката в кафето.Понякога получавах и оргазъм на работното си място.Е на по народните хора с ум и по народно излъчване не сме праили тези неща.Само на надутите пуяци.Имаше случаи когато леля Дида без да иска събори картофките от чинията.Аз запитах какво ще правим а тя вика ей ся ще видиш моето момче.Събра с метла и лопатка от пода картофките сложи ги пак в чинията и ми каза да и ги нося на този който ми е най антипатичен от масите.В об6ти линии аз се изучих в сервиотьорския бранш в БГ и от тук нататък работата ми ще е огромно удоволствие което ще ми носи много пари.

176

ЕС

преди 14 години

На тази германка трябва да и се обясни, че в българска механа първо се пие ракия, а после се яде

175

Александър

преди 14 години

Чудно, чудно ...Тази млада дама, не се ли сеща, че все има българин, който да се е хранил в немски ресторант ...Далече съм от мисълта, че върха в обслужването на клиенти е в Германия ...Не, че нашите сервитьри не се мотаят.

174

киро чепа

преди 14 години

Истината е проста- на тя ДЕБЕЛА *** ГЕРМАНКАТА и се е щяло поне в едни ресторант някой да и обърне внимание !!!

173

Анонимен

преди 14 години

Да отиде в Испания да й сервират "mañana".Хайде , хайде ... механите не са бързо хранене. Който няма душа за механа, да отива в Дюнер Кебапа. И без това в Германия са свикнали...

172

Ха-ха-ха !

преди 14 години

Присмял се хърбел на щърбел ! Кой нормален германец ще дойде да учи в България ? Никой ! Някаква немска дрипла от село си позволява да дава оценки за един от хубавите български градове и ние трябва да се засрамим, може би ?!?

171

Анонимен

преди 14 години

те и заплатите ни са световен резил ако става въпрос

170

Запознат

преди 14 години

Аз пък да ви опиша хората или подобието на хора, които учат в така наречения Американски университет в Благоевград - пълни дрипльовци събрани от кол и въже ! На вид млади същества с ниска хигиена и вид на палячовци ! На акъл - промити мозъци, които биха нахранили всеки *** на улицата, но не биха подали ръка на паднал възръстен човек примерно ! *** от световен мащаб !

169

do 176

преди 14 години

Mnogo dobre e napravilo momi4eto! Za6to da e pikla??? Momi4eto si kazala mnenieto! Servityorkite v bg daje i dobar den ne ti kazvat kato doidat za pora4kata...kakvo da govorim pove4e...Servic-a v bg na mnogo mesta e palna 0 !

168

Анонимен

преди 14 години

Защо не гледате Листопад а сте тук? Когато в БГ започнат да правят сериали като Женени с деца, АЛФ и Листопад тогава ще спра да гледам турските сапунки.

167

...

преди 14 години

коя е тая германка вчерашна пикла да дава акъл и мозък как да е в българия кво прави тука да си седи там и да си мисли че е нещо

166

Анонимен

преди 14 години

ХАХАХА ТАЯ Я ЗАБАВИЛИ 5 МИНУТИ,СТАНАЛО СВЕТОВЕН СКАНДАЛМЕНЕ В ГЕРМАНИЯ,В МАКДОНАЛДС МЕ МОТАХА 15 МИНУТИ,ПЕРСОНАЛА БЕШЕ СЪСТАВЕН ОТ ИРАКЧАНИ,ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕ,НИТО ЕЗИК ЗНАЕХА,ДОРИ И НЕМСКИ НЕ ЗНАЕХА.АМА НЕ СЪМ ТРЪГНАЛ ДА ОПЛЮВАМ И ДА ПИША ПИСМА.