165

БГ.

преди 14 години

В Европа социалист е равно на ГЕЙ.

164

Анонимен

преди 14 години

BAJANAK.NE SA BIV6I.NASTOQ6TI SA.

163

dis

преди 14 години

Мартин Шулц е червен ***

162

До 159

преди 14 години

Разликата е че социалистите в Западна Европа нищо общо нямат с наште социалисти.Наште са си руски комунисти под прикритие

161

Баджанака

преди 14 години

Е щом Бойко бил "бивш телохранител на бивш диктатор" значи немците са "бивши нацисти поддържници на Хитлер"и ко шъ праим сяя..

160

Анонимен

преди 14 години

Аре бе ко толко е станало,20 години в България такива като Желева ни управляват и са навласт...та сега тая женица сме я нарочили,смешни сме като нация и народ,Желева само го доказа онзи ден...тя е еманацията на един процес на изпростяване и див кариеризъм без никакви критери и цености на обществото.Има приказка "Какъвто народа такива и управниците му" , а за тези които претендират колко много са обидени,само ще кажа че с плюене по форумите нищо не стааа...

159

Давудоглу

преди 14 години

това недоверие към депутатите, които критикуват Желева е недоверие и към техните избиратели. А между другото да попитам ни в клин, ни в ръкав-нали имаше доста ислямисти и опасни фанатици на територията ни? Къде останаха? Обезвредиха ли ги?Нали се вдигаше голям пушек покрай опастност от тези продажници, ислямисти и терористи. Или пак се доказа, че по-голям душманин от българина за самия него няма. Като гледам хората в автобуса, влака, пощата и навсякъде не се страхуват, че нсеки момент тези

158

Анонимен

преди 14 години

Европейските социалисти са избрани от европейския "лош матрял" - и там има клошари, *** и *** с избирателни права! Интелигентен човек не би гласувал за социалист или комунист! За това е нужна чугунена глава, не човешка!

157

Анонимен

преди 14 години

Ама как може тези хора да критикуват Бойко-Великолепни бе??Та нали на него му ги ''пускат'' а на Станишев му ги "спират"?Сега пък го критикуват......*** че ги разбери тези европейци.Бойко съсвсем ще се обърка и ще вземе да предложи Желева за комисарпо връзките с Марсианците.То марсианци няма но тя заплатката ще си получаваи ще си кюта там леката.А ако се появят като едното нищо ще скокне до Марс да се срещне с техният Бойко.

156

зъл анон. 152

преди 14 години

Абе ти като толкова ги разбираш тия неща що не ми кажеш по кои признаци оцени, че Боко-Тиквата не е комунист (социалист). Щото аз за друг белег освен собствените му твърдения не се сещам! Ама все пак аз ако взема да твърдя, че съм космонавт, това достатъчно ли ще ти е да приемеш, че съм такъв?

155

Петко

преди 14 години

Стана голямо мазано! Онез крадяха, тоз са кара заради една никаквица! Все срам!

154

Анонимен

преди 14 години

DO NOBODYKADE TO4NO V EVROPA SI BIL ILI JIVQL TA SI STANAL TAKAV KAPAZITET PO EVROPO-SOZIALISTI4ESKITE POZNANIA? TIKVO OBARKANA.

153

Анонимен

преди 14 години

Бойко не ги ли натика на топло сташиневците, първанковците и догановците, ще продължавата да му ядат ***!

152

Давудоглу

преди 14 години

Когато обвиняваме БСП или Ант. Първанова, че дискредитерат Желева да се замислим това не е ли обвинение, че другите евродепутати не могат да мислят и преценят обестивно нещата, се оставят да ги манипулират. склонен съм да вярвам, че те имат необходимия подход да подложат на проверка познанията и компетентността на министър Желева. Бойко ги обвинява, но нека да се замисли, че те зихора са се доказали сато политици в своите западноеврепейски страни и са избрани от милиони интелигентни европейци. Т

151

Анонимен

преди 14 години

Европейските социалисти, като българските комунисти! В белите държави поне няма луди избиратели, които да ги докарат на власт. А БеСеПетата ошушкаха държавата!

150

Анонимен

преди 14 години

EVROPO SOZIAL- FA6ISTKA SGAN.BRAVO BOIKO.SLOJI SI PRASTA NA TO4NOTO MQSTO.

149

Nobody

преди 14 години

Щях да го пиша отделно, ама като ссофтуера го подкара на лаф... :)))Един европейски социалист със сигурност е по-голям капиталист от Бойко, Костов и трима Мартин Димитровци заедно. И точно поради тази причина са му силно непознати методите на шуробаджанащина, с които е закърмен настоящият ни светъл водач. И са пълни простаци европейските социалисти, да знаеш. Изобщо не могат да вденат идеята как така може на даден пост да седи абсолютно некомпетентна личност само защото е от Правилните.

148

az

преди 14 години

Ами нали точто европейските правила ще променят това. Това което описваш не е европейска държава, а нещо средно между Индия и Мианмар (само където там управляват военни, а тук милиционери, а разликата не е голяма). А това, че в тая държава огромна част от населението гласува ирационално не е проблем на ЕС. Едва ли има някой, който може да даде един рационален аргумент за това, защо е гласувал за Тиквата!

147

Анонимен

преди 14 години

Стига с това Конго, бе! Първанко знае географията на джунглата, той ходи из Африката на сафари. *** опрайха БГ, за Конго се подертили.

146

очевидец

преди 14 години

Като говори ББ всички трябва да мълчат. Какви да тези от европейски либерали - социалисти и т.н. - и те трябва да мълчат пред ББЛелелле - станахме за резил!