277

ss20

преди 14 години

г-жа желева нас българите може да не излъжите но в европа това не може да стане.господаря ви борисов да си ви прибере и да не ви излага пред евро депутатите защото излагате цяла българия .дано нашите журналисти от медиите се усетят че неставате за нищо .особенно вестник телеграф дето ви изкараха като наи дествената в герб

276

АНОНИМ

преди 14 години

ЕГАТИ КАНДИДАТУРИТЕ!!! МЕГЛЕНА КУНЕВА РАЗСИПА СЛЕДСТВИЕТО И ЗАКРИ АЕЦ КОЗЛОДУЙ, ИЗВЕСТНА БЕШЕ КАТО НАЙ-УДОБНИЯ ЕВРОКОМИСАР, ТАЗИ ЖЕНКА ИЗЛЪЧВА САМО ПОСРЕДСТВЕНОСТ И МИ Е НЕУДОБНО ДА Я ГЛЕДАМ !!! ПРИ ТОЛКОВА ГРАМОНТИ И ПОДГОТВЕНИ МЛАДИ КАДРИ!!!

275

Анонимен

преди 14 години

Желева трябва незабавно да си подаде оставката - такъв резил, такъв срам. Браво на Първанова, че не се опитва да не допусне това недоразумение да срами България.

274

Анонимен

преди 14 години

Чрез Първанова мошеникът от Мадрид си го връща заради горите. А има и силнаподкрепа от БСП и ДПС

273

ВЪЗМУТЕН

преди 14 години

ПОСРЕДСТВЕНА, ЗАЕКВАЩА, НЕСИГУРНА- НО Е БЛИЗКА ДО ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ И МИРЧО ***/ ФИРМА ЕЗТУР/!!!! ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ ББ ЩЕ ПОСМЕЕ ДА НЕ Я ЗАЩИТИ !!!!

272

Кардашев

преди 14 години

Когато печели народа-губи БСП,когато БСП печели,НАРОДА МУ СЕ Е..А МАЙКАТА.Не свикнахте ли с това,че комунистите имат една мисъл в главата и до постигането на своите цели няма да мислят друго.БСП минава през труповете на народа по пътя към разрушаването на малкото останало от държавата България.Ето,сгодиха се с ДПС иНДСВ,това са партии които исторически погледнато са врагове на ***.Всичко се преглътна в името на окупацията на страната от комунистите.Дори Царя позираше с Доган и Серж.ужас

271

yann@mail.bg

преди 14 години

Права си в едно - тъпо е Българин да напада Българин в ЕП. За това сме на едно мнение, но искам да ти обърна внимание на друго нещо, което по моето лично мнение е по-важно. Отговорите на г-жа Желева бяха толкова елементарни и предсказуеми, толкова плитки, толкова лесно падна в един предсказуем капан, че определено доказа едно - тя не става за политик. Няма уравновесеността и манталитета на политик.С две думи: не става. Съжалявам, че Б.Б. е избрал толкова неподходящ кандидат.

270

Анонимен

преди 14 години

Много по-добре е тази малка излагация за България, ако тя ще спре голямата излагация, която няма как да не се случи, ако Желева стане еврокоисар. Лошото е, че и като външен министър е пак голяма излагация.

269

Анонимен

преди 14 години

Всички разумни българи трябва да се опитаме да не допуснем Желева да продължи да ни излага като еврокомисар, като външен министър или като евродепутат. Всеки непредубеден човек можеше да я оцени още на предизборните кампании и е тъжно, че Бойко Борисов предпочита да не си разваля отношенията с трибуквените и постоянно я издига.

268

Iznervena

преди 14 години

А. Първанова е евро депутат, нали така? Брюксел не е трибуна за водене на черен PR и вадене на мръсни ризи. След като е незаконно в България да си депутат и да притежаваш фирми, това е въпрос, който трябва да се разисква тук, а не пред ЕП. Снощи не му беше нито времето нито мястото за повдигане на този въпрос поне според мен. Това трябваше да е изяснено много отдавна, например преди въобще да бъде номинирана Желева за еврокомисар, но това е друга тема вече.

267

Анонимен

преди 14 години

Ако представянето на Желева снощи бе бляскав успех, Бойко щеше да е там.Той обаче като рейтингов играч предпочете да трупа дивиденти в Израел и не отиде в Европарламента, защото много добре знае какво праща там и какво ще се случи.

266

Бай Колю

преди 14 години

Всичко спрямо Желева е долна ининуацияКолежке, не знам дали е ИНИНУАЦИЯ, може и да си права! Проблемът е, че не могат всички хора да напишат подобен на твоя пост, толкова издържан и аргументиран, и безусловно и еднозначно характеризиращ професионалните качества на някого! Като го чета, се изкушавам да те попитам, твоят мъж ли ти сподели впечатленията си от креватните умения на Първанова? Или някой друг, защото, такива лични впечатления не се споделят просто ей така, на чашка?! Но няма да те попитам, разбира се! Все пак, аз имам някакво елементарно възпитание! ;-)

265

Анонимен

преди 14 години

Ми, ти си най-големата овца тук :) Върви да блееш на друго място!

264

Анонимен

преди 14 години

Горката ! Партията не и позволява дори да се оттегли и да не я подмятат цял мандат като нежелана партньорка.Това с предложения пост и сегашния резил е отмъщението на Барозу, за несъгласието ни да оставим любимката му Кунева.Герб казва - Излагаме България ! Ами като не искате да я излагаме, пратете по достоен човек и не е задължително да е гербер.

263

Ми

преди 14 години

И аз имам връзки с мафията, мъжа ми работеше във фирма, която един от собствениците има участие и във фирма за производство на алкохол.Никога няма да се оправим с това овчо "мислене". Хубаво имате компютри пред себсе си, е ползвайте ги поне веднъж на ден да попрочетете нещо наистина, а не само да пишете глупости в коментарите.

262

Продуцент на шоуто

преди 14 години

Европейците подхвърлят кокалче на бедните нецивилизовани българи и започва голям сеир. Става същото като да подхвърлиш шепа стотинки на група ***. Голям смях.

261

Минко

преди 14 години

Фиаско :) С Дянков под ръчичка :)

260

Позитрон

преди 14 години

Румче Желева може да бъде авторитет само пред оная луда бабичка, която онзи ден написала някаква ода за Бойко. Такива междупартийни мръсни номерца и подло хвърляне на кал правят много лошо впечатление на всеки средно циволизован човек.

259

колежка

преди 14 години

Тая Антония Първанова я помним още от Добрич като лекар за да се издигне при кого ли не се раздаде - разбирате нали.От преди години си имаше самочуствие на хубава жена и мъжете бяха доволни че добре се справя в леглото - *** к...А вие тук повечето сте толкова кухи - как може да защитавате това, че българи плюят българи на такова високо ниво - с цел да налапат кокала. Всичко спрямо Желева е долна ининуация от страна на опозицията в България.

258

Бо

преди 14 години

Дори и ЕНП не могат да я спасят. Естествено Бойко може да продължи с грешките. Ако беше номинирал отново Кунева, щеше да натрупа много точки - Барозу щеше да я предложи за много по-влиятелна комисия и най-вероятно щяха да я одобрят. Щеше да има много повече позитиви, както във външно политически, така и във вътрешно-политически аспект. Ще видим .... чакаме продължение ....