21

До Dan

преди 14 години

При сблъсък на материя с антиматерия резултата е анихилация, няма как антиматерията да почне да поглъща материя. Взаимно се унищожават еднакво количество материя и антиматерия.

20

Dan

преди 14 години

И за N-ти път повтарям една моя теза, задестването на най-мощния магнит на земята влияе според мен на естественото магнитно поле на земята, следствията са трусове магнитни аномалии и бог знае още какво...

19

Dan

преди 14 години

Притеснява ме факта, че като попитат учените конкретно нещо по колйдера примерно има ли опасност да се получи някакъв взрив, или антиматерията която ще създадат дали ща започне да поглъща всичко около себе си, и те ведро отговарят, че това са пълни глупости тя щяла да бъде много миниатьорна и т.н., обаче като ги питат какво очакватда се случи казват, че никой не може да каже точно какво ще се случи, е.кое е вярно???За мен това си е риск, и края на планирания експеримент за 2012 е малко стряскащ!

18

Пич

преди 14 години

Ама тия хора направо ме изненадват - в моята работа и 10 лева да похарчиш. после трябва да пишеш обяснение защо си ги похарчил. Тук цял свят ги гледа тия от CERN и още нищо не се знае. Аз за това питам (може и да не знам) - някой знае ли, дали това е подготвителна фаза и кога ще бъде баш Теста ?!

17

Анонимен

преди 14 години

еми тя 2012 ей я де е

16

EU

преди 14 години

Браво! Колайдера е поредното нещо с което ЕС изпреварва САЩ! Американската грандомания е бита тотално при този скъп проект с колайдера.

15

mario

преди 14 години

ЩЯХ ДА СИ ПРЕМЕСТЯ МОЯ КОЛАЙДЕР , АКО НЕ МЕ БЕШЕ ШУБЕ ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО С ГОЛЕМИО КОЛАЙДЕР ,ЧЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ ЗЕМЯТА,КАКТО ГИ БЛЪСКАТ ТЕЗИ ЧАСТИЦИ- МАСТИЦИ

14

XP

преди 14 години

Добре де,като ги сблъскаме адроните/общо наименование на елементарните частици/ и установим,че може да се пътува из времево-пространствения континиум,ще добием още по-ясна представа за това, че не можем да се бъркаме в Божиите работи!Защото сигурен съм,че Науката ще се изправи пред нови още по-неразрешими загадки на Материята!!!

13

haha

преди 14 години

Aз що си мисля, че са на кирка през цялото време, мислиш ( :Харчат вложените пари и нищо друго ( :

12

John Sheppard

преди 14 години

Not a chance. :)))

11

Анонимен

преди 14 години

Абе тези учени да не си играят мн. мн. с огъня, смятам аз :P :)

10

Пич

преди 14 години

Чакайте сега, моля някой да ми обясни, че нещо не разбирам. Нали всички със затаен дъх чакаха това нешо да заработи, че да можело да се отговори на някакъв мнооого важен въпрос за раждането на вселената и т.н. ?! Ето, сега доколкото разбирам, това нещо работи и даже имало някакви сблъсквания. НЕ ми стана ясно - има ли накакъв резултат или всичко е било едно голямо харчене на пари ?!

9

Анонимен

преди 14 години

Бъркаш се, това не е колайдера в Русия :) .

8

Rodney McKay

преди 14 години

Само да не станем на елементарни частици...

7

Апис

преди 14 години

Споко :)) и при предния колайдер имаше спорове, че ще затрие планетата и при тоя има и при следващият ще ги има, а ние все така ще пълним гушките на големите к0орпорации и ще си мислим, че живеем :))))

6

Профестора!

преди 14 години

Само Швейцария ли?Сещам се за едни момчета дето искаха да прекарват нова трансгалактическа магистрала в тая част на Вселената и понеже Земята се ментерка на пътя й...By the way, май трябваше да я пуснат до 21.12.2012!!!

5

Анонимен

преди 14 години

Ще взема да си изтегля милионите от Швейцарските банки, че току виж я няма след няколко дена.

4

Анонимен

преди 14 години

Друс друс, земята вече се раздвижи, ей го тая сутрин... Като се сблъскат лъчите, за ЧНГ ще ни поднесат и серийка земетресения със сърдечен поздрав от Швейцария. Поне ще докажем тезата, че човечеството само ще се затрие, нема нужда да идват извънземните и да взимат мерки :)

3

Антифизичката

преди 14 години

Аз знам едно- "В началото бе словото!"

2

мачу пикчу

преди 14 години

При следващия опит Швейцария може и да не я видим повече!