192

lol

преди 14 години

*** *** аз сум бил във Щаба на армията на Република България и имам там 87 караула през ден,защото бях най добрия на стрелби и ме изпращаха в карлово 12 пъти да ме представят там полковник Мавродиев.Стрелял съм със снайпер и съм улучвал от 120 метра цел.Бях почетек караул *** Генералите в щаба.Не ми дрънкай простотий щот не знаеш за какво става въпрос смешнико селски

191

аз79

преди 14 години

има нешто верно..едвам вдигах капака на МТЛБто на двигателя....мацка незнам как,

190

do lol

преди 14 години

Ти верно си бил голям *** и пълен ***.В казармата обиждат и ругаят само шматките едно нормално и съвестно момче трудно някой го подхваща така както теб са те юркали.И такива като теб сега тук какво иска да кажат че са били войници ли??? Ти си бил пародия и на теб цялата рота целият ти взвод се е смял всяка сутрин и вечер.Айде не занимавай хората с твоите идиотщини.Всяка държава инвестира в своята отбрана в своята армия.

189

lol

преди 14 години

ДО acd Виж кво *** казах ти одеве и пак ще ти кажа не ми се занимава с глупости и *** като теб,интересно ако съм жена как така след като се уволних смачках мутрите на двама военни???Нима аз съм жена или пък те,незнам???Но опрделено Мъж е този който жена го признае,а не някви тука пиклщвци псевдо военни

188

Митко

преди 14 години

Много си неграмотен бе,шапкар с шапкарите,оправи си правописа.Сигурен съм,че си толкова зле,че на две магарета сеното не можеш да разделиш.И *** за зеле не става от теб,един пирон не можеш да забиеш в дървена врата.Гръмни се!!

187

асд

преди 14 години

Ххахахахаха LOL определено е много обременена от казармата!!!Милата просто си личат психическите и проблеми.Представете си!Та това е било преди толкова много време!!!Ей lol на тебе "жена" да ти викат пак ти е много!

186

lol

преди 14 години

Ква е тази цигара?Я ми е дай,давам му аз като не мога да разбера за кво става въпрос и познайте какво се случи... воения ми дръпна ръката и изгаси цигарата ми в ръката ми.бавно бавно.това е 1% от това което мога да кажа какво съм изтърпял,просто не ми се продължава.така че драги военни не ми говорете за армий,щот на тази тема вадя оръжие

185

Анонимен

преди 14 години

аре млък ве инжипляктор тряало е още да та гонят

184

асд до АZ

преди 14 години

Ти си много ограничен!Прочети малко гео политика и ще разбереш?Ако искаш попитай и най-развитите държави в света защо имат армия!Защо като са толкова "умни" дават средства за армия?Но не,ти си много умен и интелигентен и те трябва да послушат твоите съвети)))

183

lol

преди 14 години

Да в 5 часа гол на плаца през зимата всяка сутрин Митак.Не се оплаквам от това анонимни,не ми се говори за нещата които съм изтърпял вътре,за обиди,унижения и тем подобни работи,като да си първи ден и един лейтенант да те изпрати да вземеш едни клщчове от лафката и да тръгнеш и да си запалиш цигарка по пътя,ама новобранката от къде да знае че не се пушило в движение,срещат го двама лейтенанти и го питат

182

Az

преди 14 години

Интересно, можете да пишете минуси, ама да кажете защо да Ви има - не можете. Само глупости от едно време говорите.Айде ходете да метете плаца, че ми писна да Ви чета глупостите.

181

асд до lol

преди 14 години

Ти хетеро сексуален ли си? )))Май не!Жените не се оплакват толкова!Ходи поплачи в скута на някой приятел!)))

180

асд

преди 14 години

Фурашки или не нас ни има и щом мислите ,че Вие господа ни храните аз няма да ви противореча)Ако не ви харесва идете в Швейцария!От мрънкалници като вас със спомени от преди 10-15 годин години държавата е на този хал!Пък нека да си говорим за компликси колкото искате!

179

Анонимен

преди 14 години

И сега оплакваш ли се не мога да разбера.То вярно статията е за жените в армията но те са май по издържливи от теб.И какво толкова си преживял там би ли ни го споделил.Защото доколкото знам да служиш в свързочно подразделение и после щаб не е трудна службата.А за Плевен е нормално да минеш през такива учения все пак трябва да си кален и физически и психически.Но нещо май не си гонкан както трябва затова сега се дереш във форума колко ти е било тежко в щаба като наборник.

178

Az

преди 14 години

Много точно им го каза на фурашките

177

Митко

преди 14 години

171 е поредния неграмотен офицер или старшина,който не прави редовно секс,защото жена му се е вкиснала като кисела краставичка-ХАХАХА! Ти наистина ли си бил гол на плаца през зимата?! Ние също бяхме в 5.00 на плаца,дори през зимата,обаче имахме по една тениска,когато беше температурата под нулата.

176

до 172

преди 14 години

Ти ако не си сам патриот никой неможе да те накара да бъдеш да си браниш страната не винаги трябва да свързваш с битки и оръжия .Има и други неща но явно не си дорасъл за тях.Как може да чакаш ти някой да те прави париот.ЕЙЙЙ заблудени заблудени зайци.Икак цял ден в Плевен си имал тактика и физ.упражнения пък накрая нищо не си научил.Явно поголямата част от проблема е в теб.Че в армията има *** е ясно ама и ти си част от тях.Защото сам си противоречиш за това си глупав.

175

Az

преди 14 години

Много думи, а съдържание няма.Армията БЕШЕ някога, но не сега.Сега сте само едни хрантутници.Обаче не разбрах, защо трябва да Ви храним раздутия щат, като реално трябва да останат най-много 100 души, колкото да кажем, че има Армия.

174

Raven

преди 14 години

В момента от нашата армия може да се развива в две направления- първо високо специализирани и добре обучени малобройни части които да участват в мисии на НАТО- това е наше задължение, и второ- помощ в случай на бедствия и аварии в страната.Да създаваме огромна наборна армия която да ни защитава от някакви съседи които щели да ни нападнат и окупират- извинявайте ама това е смешно!Стълб на държаватаи прочие тинтири -минтири, това са глупости.Полицията е съвсем друго нещо и няма връзка с армията.

173

asd

преди 14 години

Ти хетеро сексуален ли си ?