54

Муци

преди 14 години

бойко плямпалото

53

Анонимен

преди 14 години

Б.Б. по говорене заслужава 10.Единственото което направи правителството бе да уволни чест от висшите чиновници които около 60% са бели корумпирани и да сложи активисти на ГЕРБ.За дупката в бюджета която уж бе 2милиарда пък след това 500 мил.явно излезе кьорфишек .След като без да актуализират бюджета той вече е на" +" означава ,че дупка не е имало защото съкращения на чиновници ще е догодина.Те в момента изпълняват бюджета на Орешарски.

52

:))))

преди 14 години

сам герб :))))

51

Анонимен

преди 14 години

Ай оди ближи *** на серГЕЯ.

50

Гуги

преди 14 години

Не го "нацепи" той на БСП, а народа. Народа ги свали от власт. Той е само новият избранник. Като ги вкара в затвора, като върне откраднатите пари, като промени законовата рамка, като наложи стабилност и реален растеж на икономиката, като намали престъпността, увеличи заетостта и т.н., тогава ще го призная за добър политик и ще му пиша 7.

49

Тошев

преди 14 години

ББ си е комунист! Самонацепва ли си го Гешев?

48

ОТВОРКО

преди 14 години

Те тия всички са един, двама заклети ***, я платени, я идеалисти нещастни. Няма комунизъм вече другари. Има само една масонска ложа, наследник на бившото ДС, ЦК и т.н. Тези "дргари" нямат нищо общо с утопията на милите ни баб и дядовци. Това е една нагла олигархия, която сеа изпусна кокала и вие като бесно куче.

47

мбмд

преди 14 години

МБМД - кажете ни какви резултати искате от изследването и ние веднага ще намерим подходящата формула за изчисления!

46

АналиЗнаОко

преди 14 години

Оставете ги тези анкети...те са на база 1000-1500 човека от различни соц. и етностни групи. За реални извадки се взимат минимум 3000-4000 човека, но кой ще анкетира толкова хора и т.н.

45

баба Дойка

преди 14 години

ami moje i pove4e rabota da svar6im 6toto pone nqma da se pravim na cirkadjii :) toq Boyko e palq4o golqm :) radost za naroda :) iskahte nqkoi da vi zabavlqva,izbrahte si go :)

44

гешев

преди 14 години

ББ заслужава 7,защото е първият който го нацепи на ***,предишните продадоха вота на народа за 30 сребърника

43

Caleb

преди 14 години

До всички критикуващи Бате Бойко - Вие по-добре ли щяхте да се справите на негово място? Ако ей сега ви дадат премиерския пост за 100 дни, ще постигнете ли нещо повече?

42

Жо

преди 14 години

МИРА /Янева/Радева от MBMD винаги е с победителите. Какви са тези анкети, с кого ги правят не знам. През последните 20 години никой не ме е анкетирал, а хиляди анкети се публикуват.

41

SAPATA

преди 14 години

Живееш с много месеци назад. Въпросните "циркаджии" ги насметоха но изборите и се га Станишев играе ролята на "неродена мома".Той е човек без достойнство и чест. Абе, като "улична мома".

40

Анонимен

преди 14 години

В MBMD има една устакярка ...но, там срещу солидно заплащане получаваш резултат, какъвто си поръчаш!

39

Грехопадение

преди 14 години

Всичко на този свят може да се докаже при наличие на желание и/или интерес. Но...какво да се прави. Философията на политиката е ясна - от големият казан с грехове се взимат само удобните за момента. Това обаче е нож с N-бр. остриета. Разбирай грях=острие.

38

Анонимен

преди 14 години

Много ясно, че ще е изгубено доверието към Станишев, егати. Впечатление обаче прави, че MBMD май пак изпълняват политическа поръчка с това за Татяна Дончева. Да я питат шефката на тази агенция как си е купила къщата в Бели Искър - дали е от заплата от социологически проучвания, а?

37

Сравнение

преди 14 години

ББ е завършен нарцис, но сравнен с Ватмана, Доган и Цар Симо е направо върха !Не очаквайте чудеса и от него. Малко да се стабилизира тази "държава", пак ще е добре.

36

Gerhard do 33

преди 14 години

ami mnogo prosto,*** takav - sobstvenicite na 4astnite medii sa sponsori na vlastta :) ama ti tova nqma kak da go razbere6 na selo ot radioto4kata :) xaxaxaxa

35

стати

преди 14 години

свестен човек е, но не е случил с медиите