82

Дамян

преди 14 години

снимката е повече от отвратитлена - да го уволняват

81

Sidewinder

преди 14 години

Ти май си бая неграмотно парче. А пък то си върви ръка за ръка с вродената простотия...

80

Браво!

преди 14 години

Нямам какво да добавя човече, писал си голата истина както си е!

79

старселянин

преди 14 години

Покожете я тази снимка ,да видим има ли основания да го уволняват!

78

Диана-16

преди 14 години

А ти пиши на кирилица,човече такъв!

77

da ama ne

преди 14 години

Ако вьпросният полицай го уволнят заради тази снимка,тва ше е най-голямата излагация в ЕС!.. А относно кандидат порно студентката... ха!... Студентка ли е или си е чиста кандидат проноПОПфолк кифла ... Тва ли са студентките на БГ ?И после вьпросния ***(студентката от УНСС),ше ни предтсвя някаде..тц тц тц..айсиктир бе .... Просто трябва да я изхвьрлят от УНСС! тва е...Кога стана и звезда,че да я питат дали да я снимат... аморална кенефчийка е тая...

76

Диана-16

преди 14 години

Отращавм се,нещастни мръстни! Не мога да ви понясам!!

75

J

преди 14 години

Do Diana_ 16Dianche, mnogo e kasno , nyama li da lygash veche, kakvo sporish s chichkovcite?

74

KOMOB

преди 14 години

Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС егати заглавието?Преди да го уволнят, полизаят цъкнал мацето.И не снимката е неприлична а позата която мацето огъзило е аморална.И не судентка от УНСС, а от КУРСА И *** ПОСЛЕ.Та заглавието с добър български език звучи така: Една *** била заснета от наблюдателен полицай как се клати докато била студентка в УНСС. точка ***!

73

Диана-16

преди 14 години

До МВР.Добре де,не казвате как я е снимал вашия колега?!Дали доброволно или насила?

72

МВР = КЕНЕФ

преди 14 години

Дали бяхме излъгани ? - не не бяхме излъгани а направо предадени и то от хора на които гласувахме доверие - като започнеш от т.нар. НАШ синдикат и стигнеш до уж наши хора горе във властта ! Така че всеки се спасява поединично, един има бизнес на името на жена си, друг лепи плочки, трети охранява разни хорица за които все няма доказателства , но са оперативно интересни лица.. И докато на това не се сложи край ще пати най-вече обикновенния Българин.

71

МВР = КЕНЕФ

преди 14 години

Май освен че сме стигнали дъното и започваме усилено да копаем надолу ! Идва зима и както обикновено едни ще се усмихват с 13 и 14 заплата или модерно казано не 13а заплата, а 'премий' 'добавки' 'надбавки' 'бонуси' 'антикорупционни' други ще играем клошари ОТНОВО, ще се надяваме че някой ще ни остави финансови отпадъци и ние да 'хапнем'..

70

МВР = КЕНЕФ

преди 14 години

100% въпросният служител е най-големият проблем на МВР нали ?! Стига с този евтин популизъм - МВР е в тотална криза , ТОТАЛНО зле "напредва" и ЦЦ. Направете си труда да проучите дали има желаещи за работа в системата и какво им е нивото.. Вижте и пак се замислете защо е така ! Стига с тези димки за пред пресата и бабичките в новините - ще откриваме РПУ при ***, уволнихме Гошо че снимал по организъм студентка със съмнително фриволно поведение , хванахме младеж с плакат на Хитлер в стаята..

69

Диана-16

преди 14 години

До 18.Иване,ти си пълен ***,не трябваше да се раждаш!Момичето не е виновно за нищо!!

68

Клошар

преди 14 години

Хора, оека нофш! АХХАХАХХАХАХАХХА

67

Онлайн терорист

преди 14 години

Национална Анти ДАТА.БГ кампанияЗаповядайте на масата за преговори, за да обсъдим някои наши по-важни изисквания.1. Да се намали шуробадженащината до минимум или да си остане само на ниво ЛС.- На мнение сме, че 89 % от дразнещия флоод от страна на потребители е породен от наглата шуробадженащина на някои потр. там.2. Бана на редовни потребители да се гласува в анкета от потребителите.- много юзери са изпоизбананени след като са влезли в лични разпри с наглите модове, които си позволяват цензура и обидно поведение нарушаващо човешки права, като има данни за хора, баннати заради музикален стил, който подкрепят, а *** и администраторите - не.3. Цензура. В сайта ви има данни за цензура, което е незаконно и искаме да се ограничи до минимум.Ако не приемете грешките си и ако не се вземете в ръце ще се наложи да ви изпратим НАКАЗАТЕЛНИ бригади, които да поемат контрол над сайта ви до момента в който приемете че наглото ви поведение е било грешка.

66

Анонимен

преди 14 години

Егати...неприлични снимки без съгласието й. Трябва ибли да е била вързана или пребита. Обоче тогава се явяват и други престъпления. Нищо не се вързва...И аз съм снимал порно с жена ми, обаче с нейно съгласие и по нейно желание, така че имаещо гнило в цялата работа.

65

Анонимен

преди 14 години

ах тези мрасници. къде служба за държаватадека са медиите *** пуутко майнатейба майката

64

Анонимен

преди 14 години

Преди 2 дена БТВ, НТВ, ВВТ,Канал1 снимаха в нашия град хора без тяхно съгласие- да се уволнят всички и да се закрият телевизиите

63

Анонимен

преди 14 години

айде някой да пусне линк да го видим и после да коментираме тъй като май повечето които говорим тук не сме виждали а само чували за това клипче..