51

Перичанин

преди 14 години

А у Перник кога ще пуснат МЕТРОТО

50

Анонимен

преди 14 години

абе ***, не виждаш ли, че варненския селянин почна с обидите. Значи селяните могат да обиждат, а кореняците софиянци да си мълчим така ли. Не позна ***. Ясно е, че и ти си *** скапан. Абе селяни- обиждате и псуватее софиянци, ама им завиждате и си знаете, че сте си селяни. Когато имаше жителство селяните , идващи в София гледаха виновно и с наведен поглед, знаеха си , че не им е тук мястото!

49

Аз

преди 14 години

Омразата е защото селяните са завистливо племе за тех не е важно да са добре,важно е съседа им да им е зле стойте си по селата никой не му се занимава със прости първобитни хора

48

Гррррр

преди 14 години

Заради комплексари като тебе ни мразят навякъде...що просто не си затваряш устата че ми писна навсякъде да ме прпизнават с тебе. Стои си там в Селото до Обеля...караи си голфа и си мисли, че си некъв мега як гражданин!!!

47

М

преди 14 години

Вярно е! Повечето Софянци не са такива. Затова обичам София през почивните дни...спокоисвие и тишина за хората без село :)

46

Анонимен

преди 14 години

Ей варненски селянино-в събота и неделя си отиват пришълците. Кореняците софиянци си оставаме в родния град. Като е толкова хубаво във варна защо над 50 000 варненци са дошли да живеят в София. Стоите си на село във Варна бе. И не ми излизай с номера, че търсят работа в софия, защото във Варна работа има! Истината е, че селяните завиждате на кореняците софиянци, и целта на живото ви е да дойдете в София. Но и да дойдете в София-пак си оставате селяни.

45

В подкрепа на 14

преди 14 години

Абсолютно. Роден съм в София, майка ми и баща ми също. Едната баба и тя.Нямам никаква вина за това. :)И в момента в който ми предложат същата работа която работя в София (може и за -100 лв. да е, веднага заминавам за Бургас, Варна, Димитровград, Пловдив... допълвайте по желание.Обичам България и искрено не мога да разбера негативното отношение на хората от българските градове към мен като софиянец. Половината от споменатите са дошли от градовете които написах по-горе?!??!. Защо тази омраза??

44

Avtonimen

преди 14 години

Ехеее ми ти много разбираш бе мой.....15000-ния град е бил една двайста от днншната тертория на софето. Има 10-15 села дето са вклиючени в последствие в територята....щом са присъединени..занчи те стават софянци.....ШАНС!

43

Варненец

преди 14 години

В София всички питаш ли ги са пичове - софианци, но събота и неделя всички се прибират по-селата си!Комплексирани селендурчета

42

st

преди 14 години

tva korenqci sofiqnci da ne e nov vid xaxaxaxa. pri 15 hilqden grad sled osvobojdenieto Sofiq nqma kak da ima 600 000 korenqci.mai mai baq selqni ima mejdu tqh .

41

Анонимен

преди 14 години

Ако селяните се върнат по селата, ще останем 600 000 кореняци софиянци, и няма да има нужда от двуетажни екръстовища. Селяни-махайте се, не сте желани тук.

40

Анонимен

преди 14 години

за какво им пускат пари на шопите, те луди ли са от Европейската банка.

39

Анонимен

преди 14 години

Предлагам освен разделение София-Провинция да направим и разделение по различните квартали по градове. То има и такова, но не е достатъчно явно. Ако парите дето са заработени в моя квартал не се разпределяха и на съседния, щеше да е много по-добре. Според мен трябва да отделим нашия квартал в отделна квартал-държава!

38

Пешо

преди 14 години

1979 - 1 автомобил на 5 човека! 2009 5 автомобила на 1 човек И на космоса да ги качите и него ще напълните. А българите пари нямаме все. Има такива дето са въшлшви от пари а пенсионерите да мрем с 100лв пенсия

37

Пешо

преди 14 години

1979 - 1 антомобил на 5 човека! 2009 5 автомобила на 1 човек И на космоса да ги качите и него ще напълните. А българите пари нямаме все. Има такива дето са въшлшви от пари а пенсионерите да мрем с 100лв пенсия

36

Анонимен

преди 14 години

само десен завой през парапета

35

Павлов

преди 14 години

АнонименМоже би и аз, но явно не си хванал тънкостта на старобългарския с модерния форумен тук ;-)) поздрави на всички

34

Софиянец

преди 14 години

Щом като ГБС (Главболгарстрой) е изпълнител,голяма далавера ще бъде и строителството ще е НЕкачествено.

33

мери

преди 14 години

То хубаво че ще има естакади, но ще може ли да се прави ляв и десен завой на тези кръстовища след ремонта? Някой знае ли?

32

др. Живков

преди 14 години

сега двуетажни, скоро триетажни кръстовяища, ха ха ха ха