9

Доко

преди 14 години

Ами Атака ще подкрепят, остана пък и да предлагат. Глас в пустиня

8

Несъгласен

преди 14 години

За да няма глупави писания по коментара ми искам да декларирам,че никога не съм бил член на "Атака" или старата и партия МАЙКА БКП.Много скоро ще излязат да"реват"и идеолозите на този проект,щото Боленчо ги резна и напъха родата.Чува се,че много са го подценили и сега си хапят задниците от яд.

7

Анонимен

преди 14 години

хА ТАКА, хА ТАКА! празнА ТАКАва партия си имаме.

6

Ra40

преди 14 години

До Анонимен: Ако се преброят, комунистите в единния фронт са много повече отколкото в БСП.

5

Несъгласен

преди 14 години

Семейния партиен проект "Атака",затихва по места.Това е поредния пиар на Сидеров да е на първа страница.Част от кадърния му електорат гласуваха за ГЕРБ,друга за РЗС,някои отлюспи-останаха му само луппените с блясък в очите и кухо в главите.Какво ще ни подкрепи тогава????????????????И с кого ще ни подкрепи в София???????????????????

4

BULGARIN

преди 14 години

ООО Българио, какви хора се раждат в ширините ти, ти ли ще ми говориш за реалния живот ааа, ти не си живял преди 89, сигурно мама и тате те хранят и ти е добре, но всъщност не зваеш каква напаст са комунистите и колко е важно да се изкоренят от власта.Но какво да ти обяснявам, заради такива хора като теб България-умира и деградира всеки ден.Просто си жалък-момче.

3

az

преди 14 години

Леле какви смешници. Всички малки подкрепят ГЕРБ. Защо ли? Ами ако и те излъчат кандидати и на изборите им лъснат резултатите от порядъка 0,08 % после ще трябва ***@ да МУ лижат. Мислят си че по този начи излизат "мазно" от ситуацията. На никой не им дреме за тях. И аз гласувах пропорционално за сините, но се оказа че не е имало смисъл. Едно е ясно: трябва силна ръка. Може ТОЙ :-) да не е най добрият, но вдига летвата за следващият. Ционистите насаждат хамстерите като нашия бивш, за да мачкат.

2

Анонимен

преди 14 години

ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ ДОГАН И КОМУНИСТИТЕ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ПО-МАЛКОТО ЗЛО.

1

Анонимен

преди 14 години

С това си действие ,с подкрепата на Сидеров за правителството на Герб,Атака изгуби моя глас.Продажници!