152

?

преди 14 години

факт е че има даваха го и по новините някав *** на 18год дава интервю и ми говори как алах е нещо велико и които е срещу алах ще бъде наказан........явно не си гледал какво е положението в родопите как искат да изгонят една жена от селото понеже дъщерите и не искат да ходят забуленидокато не спрат тези провокации не очаквай добро отношение към *** които никой никъде не иска

151

Анонимен

преди 14 години

do 136 Pazardjik bul Nezavisimost bl 58 vhod A et 1 ap 4,tova mi e adresa Zapovyaday

150

Анонимен

преди 14 години

Ха ха .. е б**и джамията "За всеки по нещо" ..

149

Анонимен

преди 14 години

kaji kade ima razbiti carkvi v smesenite raoyni

148

Анонимен

преди 14 години

веднага ти казвам село Устина община Родопи

147

БГ

преди 14 години

НЯМА такова училище! Ако има, то е училище в някое село, в което ходят само мюсюлмански деца!!!

146

zorro

преди 14 години

Май амуджите пак като един са завзели форума и пищат ли пишат, кога на джамията е правен оглед и протокол за изправността на ел инсталацията само не ми казвайте, че е последен писък в строителството, ако се е получило окъсяване ще се извините ли на всички българи, който обидихте тази вечер, а пък като не се чувствате спокойни тука защо не изчезнете в Анадола. В Австралия вече приеха подобна мярка, чувстваш се подтиснат, разрешават ти да отидеш където искаш, може и на майната си!

145

?

преди 14 години

това че не знаеш не означава че няма земи се образовай първо!!!!!!!!!

144

?

преди 14 години

Враца когато поискаш сам си избери кога ще умреш

143

БГ

преди 14 години

Тези въпроси не трябва да ги задаваш на мен, а на управляващите. Това е отново ПОЛИТИКА И ЖЕЛАНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ И ИЗОСТРЯНЕ НА КОНФЛИКТИТЕ!!! Какво са виновни мюсюлманите тук, че например Доган правел еди какво си? Да не би да ги пита, а??? Нас някой пита ли ни, преди да бръкне в кацата с меда и да си напълни джоба??? Не, нали? И тях не ги питат!!Не знам и да има тука училище, където да се изучава ислям! Ислямът се преподава от ходжата! Както свещеникът преподава християнство в семинарията!

142

Анонимен

преди 14 години

do 136 koga i kade

141

Ме

преди 14 години

Гьонсоратлък му се вика май на това.. тарикатлък...Той е неизменна част от тях - въртят сучат само и само да е на тяхната. А пътя е ясната позиция.. признаване.. а не жалване що им дирим сметка за нещо свършено преди 6 века

140

?

преди 14 години

кажи къде си бе мишко

139

Анонимен

преди 14 години

do 136 molya se da me nameri6

138

?

преди 14 години

Враца часа и мястото са без значение ела да видиме кой кого

137

Анонимен

преди 14 години

do 136 ako az te namerya ste te spukam ot boy,kivto sam gramaden sta sma4kam 6a stane6 kat kompot,ako ne si miska strahliva,kaji kide i koga,da se sre6tnem.***

136

zorro

преди 14 години

До Ме:Бъркаш за геноцида над арменците, амуджите не са го признали и преди време нашият парламент също им направи услуга и реши, че това не е геноцид, просто няма документи описващи план за избиването им, идеята е че заради войната с Русия са искали да ги преселят далече от бойните действия, само дето не им осигурили храна и вода и няколко стотин хиляди до към милион умират от глад и жажда или изклани по пътя! А малко ли църкви бяха окрадени, ама българите не викат нищо!

135

?

преди 14 години

това не ми го казвай на мен а на тези помаци които са в БГспоред тях щом си мюсюлманин трябва да си турчин е как на такива ограничени *** да им обясниш че националността няма нищо общо с религията? искам да те питам следното след като на последните избори имаше 140 избирателни секции в турция защо няма новини на БГ в турция? Защо не се изучава християнство в турските училища? защо ако се гарриш с турското знаме те чака смърт а когато те го правят с БГ знамето остават ненаказани?

134

Георги

преди 14 години

Хора, ако сте такива, направо не знам от къде идва тая цялата омраза във вас!

133

Анонимен

преди 14 години

В тази държава никога няма да сме единни, винаги ще се делим. Не защото не сме способни да се разберем, а защотото такива идеи се втълпяват от години. Не става въпрос за религия, а за човещина, очевидно такова понятие липсва в тази мизерна липсваща държава. Българи ли? Те помаците са по - набожни от вас, жалко че никъде не ги признават. А за джамията, да се пали храм е дело само на ***, без капка интелект. В един близък ден всиячки църкви ще пламнат в отговор на молитвите ви.