300

до 290

преди 14 години

Спомням си, че на 14.01.2008 г. имаше протести пред тогавшния парламент и ченгетата тогава пак млатиха ... Но ти сигурно ще кажеш, че това е било медийна интерпретация ?Убеден съм, че ЦЦ ще си подаде доброволно оставката ! Очевидно не е осъзнал още, че от него се иска да търси истината и да раздава справедливост, а не 'правосъдие' !Учудвам се, че циркаджиите в държавата ни не обвиниха Доган и за това престъпление ?

299

Анонимен

преди 14 години

to i az ako prebia niakogo do smyrt moga da twyrdia, che ne sym iskal da go ubiwam, no towa dali me oprawdawa?

298

златко

преди 14 години

айде като подкрепя толкова полицаите, да им увеличи заплатите.На куково лято обаче!Ще ги храни с празни проказки-колко е зад тях, колко важен е труда им , колко ги подкрепя.като го пипатаха кога ще им увеличи парите-взе да пелтечи-стъпаловидно щяло да е, ще видим, до края на мандата.Дреме му за куките!Ще ги омаява четири години с празни приказки.

297

kyky

преди 14 години

интересно, къде всичките дет ме нападат прочетоха, че мисля че ченгетата имат право да бият? странно.... аз седя и обяснявам че ченгето цецка няма право да защитава престъпници, осъдени от законен български съд, те ме изкараха защитник на мутрите в пагони.... еий, хора, какво ви става ве, четете....

296

Судоплатов

преди 14 години

Полицаите - това, съда - онова, Цветанов - по инак. Вие несъстоятелни отломки да не би да сте много стока като общество.Само кълвете като инжектирани птици по клавиатурата.Колко пъти застанахте с плакат и чадър да протестирате, когато приемат лош закон, пускат под гаранция явен престъпник и ви лъжат всеки ден.Видяхте ли поне някой да го прави и застанахте ли до него?Гласували като овчовци и хоп - четири години чиста съвест.Само бой, работа и руски романси ви оправят вас.

295

до дядо йоцо

преди 14 години

Не уставка, а уволнение. Явно и тоя хич го няма.

294

дядо Йоцо

преди 14 години

Оставка за министъра дето ги говори такива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

293

До 290

преди 14 години

И ти грешиш колега! Разликата между ченгетата и мутрите е единствено в това, че ченгетата имат униформи.Иначе друга разлика не търси! Ти да си видял карикатура на която има нарисувани полицай и мутра и отдолу да има надпис:Открийте разликите?Няма и да видиш.

292

Филантроп

преди 14 години

Колегите да ходят да пасат кози, те за друго и не стават. А аз искам добре да живея, за пример взимам Запада, там може и да са филантропи, но явно правят нещата както трябва, а именно ако полицай даже някого обиди и се почва...Ако някой пък полицай обиди, пак се почва и така трябва да бъде. Е..ти и държавата, и полицията и съда и такива като тебе, които спират прогреса!

291

До 282

преди 14 години

Друга е разликата колега, мутрите бият винаги с повод и при изгода, а полицаите бият даже и без повод.Ако нямат повод, намират си.И ако само с бой ти се размине, плюй през рамо и бягай без да се обръщаш, докато не са се присетили и дело да ти скълапят, щото в това нямат грешка.

290

Анонимен

преди 14 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЧЕНГЕТО И МУТРАТА Е,ЧЕ ЧЕНГЕТАТА СА БИВШИ МУТРИ.

289

до всички

преди 14 години

А бе вие луди ли сте?Цветанов казал нещо, друг път.Нали знаете че речите му ги пише бат БОЙко.Така ще е щото всичко що се случва в държавицата ни трябва да носи името на премиера "БОЙко".Следващия път си търсете някой МИРчо и няма да има проблеми.хихихихихихихихи

288

ЕП

преди 14 години

Хайде сега Борисов, ако наистина е защитник на демокрацията , да запознае европейските институции и по специално А. Меркел относно това какви ги приказва ЦЦ за полицаите - убийци и не е ли това разтваряне на политически чадър ?

287

до въх

преди 14 години

Абсолютно си прав,има ли значение какво са целяли ченгетата в крайна сметка има един убит в следствие нанесен му жесток побой/а не от слънчев удар/.Редно е да си носят отговорността.Сега чакам новия министър да се произнесе по подобен начин и за ония куки дето застреляха гъбара.Ами и те пуцали по храстите,ама отнесоха главата на човека.Г-н министъре,посъветвай съда и за тях щото не е честно да си делиш хората.След такова изказване,в цивизованите държави хората си подават оставките.

286

въх

преди 14 години

Бряяя, доживяхме още едно светило за министър!Ми по логиката на дон Цветан,след като полицаите не са отишли да убиват Чората/ама са го опукали в крайна сметка/,не трябва да лежат в затвора.По тази логика,напил се някой ***,качил се на колата и прегазил и убил дете-не трябва да лежи в затвора, щото и той не е излязъл пиян да шофира с цел да прегази детето.Цецо,Цецо, като не знаеш кво да говориш,по добре си мълчи,че ставаш смешен,ама резилиш и новата власт бе брат.Аман от компетентници,маа му ст

285

Анонимен

преди 14 години

"Цветанов: Полицаите не са искали смъртта на Чората" - а го направиха, явно им е доставяло удоволствие докато го млатят и не са се спрели у време. "Ако зависи от мен не бих допуснал да влязат в затвора", - да, но ти не си съд. Съда се произнесе.

284

оставка

преди 14 години

ЦЦ много се издъни с това свое изказване и съм убеден, че той ще си подаде доброволно оставката ! Време е да се разбере, че не сме полицейска държава и с октоподът им вече е свършено !

283

Анонимен

преди 14 години

Разликата е, че на полицаите им плащаш за да те бият, докато на мутрите им плащаш за да не те бият.

282

Анонимен

преди 14 години

Разликата е, че на им плащаш за да те бият, докато на мутрите им плащаш за да не те бият.

281

Анонимен

преди 14 години

Защитаваме гражданина! Съда решава дали е престъпник или не. А не полицията. Полицията има право да те предаде на съда след процедура описана в закона. А те какво са решили да не чакат съда. И са взели те решение да го убием чрез бой. Дали всички пишещи тук сме престъпници това е твое мнение. Ако имаш проблем то в този сайт няма да намериш решението му. Жалко че се хвърля петно върху полицията, но повечето от работещите там не стават за тази работа. Дали тези 5- *** са изпълнявали поръчка на някой не се знае. Все известно е, че такива като Чората се толерират от по високо ниво в управата на България. А ти си ходи по улиците и като видиш полицай си мисли да не би някой да му е поръчал да те набие.