138

Анонимен

преди 15 години

Абе що не си гледа скулптурите и той.Той пък за какво се бори?

137

Т

преди 15 години

Не е само той.Веждито е същия,през колко партии мина,тоя побойника доктора също.Най-гадни са тия продажниците,без достойнство,а в ГЕРБ е пълно с такива.Прави си извод за лидера.

136

Анонимен

преди 15 години

На нас министерство на енергетиката не ни трябва , ама на Бойко му трябва ! Че там има още за приватизиране ! Да не е луд да го остави да го продаде някой друг . От години ЧЕЗ , ЕВН и ЕОН се опигват да прилапат и преносната мрежа , та да стане монополът им пълен , сега с тоя министър , познай какво ще се случи .

135

Анонимен

преди 15 години

Тоя *** Божидар Вейдър,избяга като плъх от БСП.До оня ден се кланеше на соц.идеята,сега иска да става министър на Гойко.Мани,мани,нямам думи вече.

134

АГЕНТ >> МИНИС

преди 15 години

Общо 80 са новите имена в списъка с агенти на Държавна сигурност. Сред най-известните имена, но без изненада, попада кандидатът на ГЕРБ за Бургас и шеф на Националния исторически музей Божидар Димитров. Партията на Бойко Борисов има общо петима агенти в листите си.

133

Кмета

преди 15 години

Столичният автотранспорт на загуба с 11 млн.09 юли 2009 / News.dir.bgСтоличен автотранспорт е със загуба от 11 046 000 лв., според годишен финансов доклад за 2008 г. на търговското дружество, представен на заседание на Столичния общински съвет, предаде Фокус. Що така бре кмете?

132

ИЗЛАГАЦИИ

преди 15 години

Гледайте сега каква политическа *** гласят за външен министър:"Външното министерство май най приляга на Николай Младенов.Роден е 5 май 1972 г. в София син и внук на активни борци против фашизма и капитализма; влезе в парламента като седесар, после стана евродепутат от ГЕРБ." И ЛЮБОВНИК НА НАДЕЖДА МИХАЙЛОВА, ПРЕДИ ЕДНО ЗАВЪРТАНЕ, НО ВСЕ ПАК..

131

Пътник

преди 15 години

Гледайте сега каква политическа *** гласят за външен министър:"Външното министерство май най приляга на Николай Младенов.Роден е 5 май 1972 г. в София син и внук на активни борци против фашизма и капитализма; влезе в парламента като седесар, после стана евродепутат от ГЕРБ."

130

677

преди 15 години

Bсичките видове *** използват за вдъхновение съществата които населяват тази проклета за света държава България.

129

робин хут

преди 15 години

Шефът на ОЛАФ: Между 10 и 100 млн. в ръце, в които не трябва"А сега, там където трябва...

128

мазни

преди 15 години

НЯКОЙ РАЗГЛЕЖДАЛ ли Е ПОМЕСТЕНИТЕ СНИМКИ. ЕГАТИ КАКВА ЛОЙ Е ПОТЕКЛА.ВСИЧКИ СА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, ОТ МАСАТА НЕ СА СТАВАЛИ. В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ МАЙ ДА МАХНАТ БАНКИТЕ И ДА ГО НАПРАВЯТ НА КРЪЧМА< ЗА ДА СА СИ В ЕСТЕСТВЕНАТА РАБОТНА СРЕДА.

127

Анонимен

преди 15 години

това правителство е 1/2 с агенти на САЩ и ЦРУ , нека всеки да знае ако и това правителство се провали кой управлява България. Завършили в САЩ и слуги на СОРОС и отворено общество.

126

Анонимен

преди 15 години

4 посланици и 5 генерални консули назначи . Серж работи ей , не си играе . Защо го сменихме ?

125

Анонимен

преди 15 години

Ахмеде,на кого ни оставииии бее?Връщай се,няма да правим повече така.

124

До Саня

преди 15 години

Да,с хора като теб България никога,никога никога няма да е като Германия.Запомни,докато има хора като теб.Докато има хора като теб...

123

до118

преди 15 години

Не съм съгласен ГЕРБ е по идея на Първанов подкрепена от БСП , НДСВ и ДПС също като самишленик да не забравяме и сините . Те всичките се обединяват срещу АТАКА това е истината .Ако си чел романите на Калчев бих определил Борисов с образа на новия Пентхаус . Борисов е омазан с кръв и крими изпълнения до ушите . В Германия излизат разни статии една я озаглавиха от ПАЗАЧ ДО ПРЕМИЕР . Истината че излъгаха хората пак

122

555

преди 15 години

майкооо това ли са експертите??!!Няколко от кръга на олигарха Иво, един футболист, един скулптор, един бияч на жени.....А за броя на министерствата- 2 министерства закрити, 1 министерство (икономика и енергетика)- разбито на 2, министерство на спорта, следва че сегашни министерства=бр. на старите. Офф ББ, а това са прости сметки баце! Ама верно ще падне краденеее

121

тотален психопат

преди 15 години

Към "правителството": Аванти мутранти, спекуланти, политически мутанти, ароганти, дилетанти!

120

bebo

преди 15 години

ВСИЧКО Е ЧАЛГА!!!!ВСИЧКО Е ЛАЙФ!!!!Рапър, СИК и Костов и какво ли още не!!!Така иска суверена!! Същият суверен беше при царо, а сега и при пъдаро....Но нищо!! Утре пак избори, държава богата!!

119

Анонимен

преди 15 години

Браво така е.