21

атакист

преди 15 години

Айдеее...Сега всеки умник ще започне да дава ту съвети,ту да оплюва...А най-добре да оставят на мира Герб да си реши !!! За сега, начина по който започва,е повече от добър !!! Правителството на тройните национални предатели да сдават постовете и да се готвят(те и приближените им) за разследване !!

20

див

преди 15 години

Ако това за което Мишо говори се случи, то подобно правителство няма да е изобщо стабилно, защото постоянно ще бъде изнудвано от джуджетата (4 на брой, вкл. Атака, СДС, ДСБ, РЗС) да прави отстъпки и ще се краде много повече и от тройната. Също така тогава ще станем свидетели не на тройна коалиция, а практически на петорна коалиция, което е коренна промяна и подигравка с вота на народа. Като искаха такова коалициионо правителство защо не я направиха преди изборите и да се явят с нея на изборите

19

123

преди 15 години

Ама ше престанете ли с тоя Волен май-нак!?! Такъв *** в управлнието не е нужен! Да не вземе да се разсърди пак на някой и да напусне кабинета за година и половина примерно!? Това с напускането на Парламента беше възможно най-голямата глупост, която успя да да роди нелогичния му мозък! Нали симпатизантите му гласуват за него, за да се чува гласа на партията, за бъдат защитавани интересите на ните симпатизанти. А то какво се получи... Не му вярвам!!!

18

Al

преди 15 години

Правителство на малцинството бе това на Филип Димитров .След изборите през 1991г. СДС имаше 110 депутати и управляваше с помощта на ДПС,което имаше 24 депутати,но не участваше в правителството.

17

бесен

преди 15 години

бе професоре,що не са те послушали БСП,че досега щахме да забравим,че са били на власт

16

Анонимен

преди 15 години

Всички ще го подкрепят:)Атака трудно ще влезе в следващият парламент - ДПС е извън властта и дразнителя на електората и го нямаРЗС също ще отпадне при едни избори - корупцията ще е намаляла и лаене за нея няма да има.Сините отдавна не са били във властта- ще си тт и ще подкрепят С две думи никой не се отказва от последния парламент в който участва:)

15

МНОГО МОЛЯ !

преди 15 години

През месеците март, април и май ният математик-изчислител(алгоритмо-приложител и методоразяснител) и най-паче пишман анализатор упорито предричаше патова ситуация за новия парламент и даваше съвети как да се процедира, за да не се стигне до предсрочни избори.Всички виждаме, че патова ситуация няма, предсрочни избори също няма да има. Има ясен победител и много ясно очертано принципно мнозинство около него.

14

Анонимен

преди 15 години

Давай бате шефееее

13

мишок с ОЧИЛА

преди 15 години

Бойко благодари на Волен за ПОДКРЕПА БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ!!!

12

Анонимен

преди 15 години

"Какво ще стане, ако ГЕРБ сами направят правителство" - ще е много интересно. Ако печелят - печели народа, ако се усерат - сами ще се бършат!

11

Анонимен

преди 15 години

ами нови няма нужда от нови, образовани защо може и да са необразовани, специалисти- ти пък! Трябва да крадат и да продължаваме в същия дух да си затъваме леко и славничко. Дано България тръгне нагоре и станем бяла държава

10

Коста

преди 15 години

Бойко, никаква коалиция с кикой. да го дух...

9

"ГЕРБЕРР"

преди 15 години

Ама моля Ви се ,не допускайте Костов на преговори. Разберете ,че с него за 6 месеца рейтинга ще падне наполовина!ПОМНЕТЕ!

8

МНОГО МОЛЯ !

преди 15 години

Много моля,Този от снимката да спре да се изказва за определено време ... и когато отново започне - нека, да го прави само за неща свързани с математиката и математическата наука. Политиката не е за него, не му върви на политически прогнози, за политически анализи да не си и помисля дори! Неговите напъни в тази област имат такава стойност, каквато има пеенето в банята по отношение на гласовите възможности на певеца.

7

Анонимен

преди 15 години

Нов бърдак със стари.... не става.НОВИ ХОРА с образование и желание за работа.Доказани специалисти и КОНТРОЛ. СПИРАНЕТО НА КРАЖБИТЕ ще изведе БГ. ДРУГО ВСИЧКО Е ЛЪЖА И политически популизъм.СПЕЦИАЛИСТИ а не партийни *** ще донесът успех.

6

From Germany

преди 15 години

Който иска да подкпрепи кабинет на ГЕРБ, да го направи безусловно. 40% избиратели не сме си дали гласа за Костов или Синята Коалиция, а за ГЕРБ. Искаме ГЕРБ да поеме цялата отговорност, не Костов.Ако Сините се правят на ударени и се пазарят като ***, най-добре е правителство на малцинството с подкрепата на Атака и Яне.На Коство му мина времето, сега да мълчи.

5

ЗЗЗ

преди 15 години

Волен би подкрепил такова правителство видя се 4е не се облизва като пумяр за някои пост..

4

Vendome

преди 15 години

Е как ще е за пръв път? Правителството на Филип Димитров беше правителство на малцинството.

3

аЗ

преди 15 години

Напълно те подкрепям 1 .Че то до сега тройката само си прехвърляше топката.

2

johnnie

преди 15 години

Съгласен съм с #1!