148

до 144

преди 14 години

144-ти.Аз съм БЪЛГАРИН от Хасково(смесен район)Повярвай ми познавам много турци.Имам приятели турци.Учил съм средно и висше с турци.Вие влизахте много по лесно от нас.Ползвахте ред предимства..по татово време.НИКОГА е нямало омраза между нас,за разлика от сега,когато витае по въздуха.Не е сложно да проумееш на кого е залугата за това.НА ДПС и Доган,които Ви плашат с Българите.Ама извинявай Вие живеете в държава която се нарича България а не Турция.Сигурно си съгласен с това.Осмислете това!

147

eeeellll

преди 14 години

tozi *** da se maha,i vsi4ki balili da iz4eznat,i mi se struva 4e mnogo skoro to4no tova 6te se slu4i,naroda progledna,kakto e proglednal predi 100 godini

146

топуза

преди 14 години

до 125 СКЪПИ ,УВАЖАЕМИ, СЪНАРОДНИКО С МЮСЮЛМАНСКО САМОСЪЗНАНИЕ,МОГА САМО ДА ТИ СЪЧУВСТВУВАМ!!!ТОЛКОВА СИ ОБЪРКАН,ЗА КОЕТО НЕ СИ ВИНОВЕН ТИ!!!ТО ТАКА СЕ ОМЕШАХАВСИЧКИ В НАШАТА ДЪРЖАВА,ЧЕ И ТИ ПРАВИЛНО СЕ ЧУДИШ ЗА КОГО ДА ГЛА-СУВАШ....А за ТЮТЮНА НЕ СИ ПРАВ.. САМО ДЕТО ИЗЛЪГА ,ЧЕ ГЛЕДАШ ТЮТЮН...НЕ Е РЕНТАБИЛНО, АКО МЕ РАЗБИРАШ!!!

145

не е луд които....

преди 14 години

Докъто не се научите да гласувате ще е така.Рожбата на службите Доган ага ще ви се смее в очите.Ще Ви унижава, защото сте допуснали това.НЕ на Доган, но не и на Атака.ДА на всеки който ще отсвири ДПС и БСП,но не на думи а на дела.ДА на тези които ще потърсят отговорност.Справедливост е необходима,справедливост а не митингова простотия.Айде и умната на следващия вот.Долу Доган,Долу ДПС долу и създателят му БСП.

144

Анонимен

преди 14 години

"Ние не Мразим турците" - КОЙ ВИЕ!?2ДВАМА ТРИМА ВЪВ ВСЕКИ ГРАД. Това е насаждано още преди 89 година.Не ми обяснявайте колко сте толерантни към нас, защото като си кажа само името и от кой грай съм и ме изяждат с поглед.

143

Ivan

преди 14 години

Не си прав Ахмед ага! ДПС не е бацил, а чума и колкото по-скоро ликвидираме тази зараза-толкова по-дълго ще живее България.

142

Анонимен

преди 14 години

Sprete bacilite! Ne glasuvaite za "TRIMATA OT ZAPASA"!

141

Анонимен

преди 14 години

до138ПРАВ си.Ние не Мразим турците ,а наглостта на турските крадци.Ние не мразим *** ,а тения начин на живот възпроизвеждащ необразовани и безработни,объркани хора,чакащи от ДЪРЖАВАТА/разбирай мойте данъци/.ИСКАМЕ работа и достойно заплащане,възможност за бизнес без партийно лансиране .Ние мразим българските крадци на бюджета и Е фондове и мазно да ми правят кампаний за болни и изоставени деца под егидата на Президента.Исаме да спре кражбата,защото стана вече страшно.

140

brigante

преди 14 години

информирал съм с писма асоциацията на полицейските началници иданс !!!извършва се престъпление с/у държавата ни! ще вземат мерки с/у лицето ахмед доган!!! следват телефонни обаждания! кой ще те остави да си разиграваш коня в държавата ми? а? не и аз! гледкай какво ще стане след изборите доганчо!!!!!!!щи кажа аз на тебе един бацил ли си к'во си...такъв антибиотик ти приготвяме да изпиеш...с тайните служби шега не бива уважаеми!!!!!!!!!!!!!

139

Анонимен

преди 14 години

Лекарството за бацила ДПС-7.62мм.

138

варна

преди 14 години

За всеки бацил си има лекарство, а за ДИКТАТОРИТЕ лекарството на всички ни е ясно!Време е да престанем да се делим на българи , турци и всякакви други! Държавата ни е мащеха за всички нас докато ни управлява ДС и всичките и отрочета!ГРАЖДАНИ на БЪЛГАРИЯ да се ОБЕДИНИМ! само така ще можем да им противостоим! Тяхната цел е да се мразим, да сме бедни, да сме *** и невежи за да ни управляват както досега!

137

Анонимен

преди 14 години

Volen shte te smachka ,"bacile"...!

136

до 125

преди 14 години

Гласувай си за Доган, но така гласуваш и за БСП. А кои са БСП? Една престаряла партия, бившата БКП с ново име, начело на която беше главния Възродител на България - другаря Тодор Живков, който по-ще му приляга името Тодор Кръстител. А БСП/БКП имат интерес от това разделение на турци-българи, защото така по-лесно се управляват.

135

Tina

преди 14 години

И каква цена плати? Доживотно гласуване за ДПС? И спокоен ли си, когато знаеш, че лично на теб са помогнали, но други са изпадали в трудни моменти и българи са им помагали?Не можете ли да разберете, че никой не иска да ви стори зло, а просто искаме тази безподобна наглост на ДПС да спре?

134

Реакцията:

преди 14 години

Да,стадо от *** ми хареса.Сега трябва ли да отвърна с омраза и злоба?Задължително ли е?Да се абстрахираме за момент от бацила на снимката горе:)

133

Милен

преди 14 години

Абе за тоя бацил няма ли лекарство - огнестрелно или някакво подобно??!!??

132

същия

преди 14 години

С това обръщение направо къртиш мивки,хахаха

131

Анонимен

преди 14 години

Егати убедителната аргументация към труците да не гласуват за ДПС и Доган. "ДЕЦАТА ВИ БЯГАТ И ОТ ВАС ,ЗАЩОТО СТЕ *** И ОГРАНИЧЕНИ И С ГОДИНИПОТЪВАТЕ НА ДЪНОТО НА МИЗЕРИЯТА И СТЕ СТАДО ОТ ***..... " Страхотно!!! След тия обиди,въпрос с понижена трудност е каква ще е реакцията на турското население.Още по-лесен въпрос е още колко процента ще спечелят ДПС и Доган след като турците прочетат това "мило" обръщение към тях

130

Анонимен

преди 14 години

Bulgari,glasuvaite! Nezavisimo za koq bulgarska partiq! Ako ne glasuvate,vse edno,che ste glasuvali za Dogan i BSP!

129

ани

преди 14 години

доган да си ходи в турция и там да си търси милион избиратели,тук е българия и трябва да се управлява от българи :(