55

kirov

преди 15 години

Въпросът е откъде има пари този МВР служител да наеме Континентал плаза за своя рожден ден?????

54

преди 15 години

Е, сега *** работата

53

POs

преди 15 години

Я, жертвени агънца- абе Гергьовден не мина ли?

52

СССРейчо

преди 15 години

Над 70 полицаи са се веселили в лукс и Сръбска чалга !!! Служба КОС е майката на мафиотите - ловци: бракониери като ГОЦЕ Първанов, ловци убийци като Стоичков, Батков, шефове и червени барони, комунистически аристократи. КОС раздава не-законно оръжия като автомати, пушки с оптически мерници, пушки помпи, а може би и картечници !! В добавка и СРЪБСКА чалга !!! Опса-а-а. Каква сбирщина ???

51

преди 15 години

Откъде пари за такива пищни партита?

50

Министър Л. Начев

преди 15 години

Така сме социалистите...

49

гуляещ

преди 15 години

Сетила се Мара да се побара /уволнил Станишев/предизборно!

48

dada

преди 15 години

От къде има толкова пари полицейския шеф, че чак и Мирослав Илич поканили...? що не му се проверят доходите да лъсне истината? Ами другите шушумиги...и тях на дръвника!

47

Летец изпитател

преди 15 години

Ченгето е сгазило лука, спор няма. Обаче я кажете вие, които се съдирате сега да порицавате, какво правихте вчера? Не вярвам да сте си стояли кротко по домовете си, жалейки за жертвите!

46

Milen

преди 15 години

Отново се засили Серго да си прави предизборната агитация на чужд гръб. Не трябваше да си празнува човека Рожденният ден ли, след като сигурно го е планирал от месец и е платил резервации? Да уволнят тогава всички хора празнували си рожденните дни вчера...

45

преди 15 години

komynisti i 4engeta bes moral y yyyyyyyyyyyyyyy sastramete se yrodi besmoza4ni.

44

преди 15 години

помислете само за разходите на чавека ,хонорара на сръбската звезда колко хиляди е,а да не говорим в ресторанта колко пари е оставил!

43

преди 15 години

МОРАЛ! Думичка непозната повечето "Висши" ченгета и политици! РЕДОВИЯ ПОЛИЦАЙ РИСКУВА ЖИВОТА СИ ЗА ДА СПАСИ ХОРА! А ЩЕФОВЕТЕ "ИХУ ЛЕНЧЕ" Рибата се вмирисва...знаете откъде

42

Васил Митов

преди 15 години

Сетих се най-напред за онази песен "...милионер в зелено.." и "всички екстри"...коко е бил прав "текстописеца" ! Те просто ме разкъсват отвътре, и ме пълнят с адски гняв!

41

Daniela

преди 15 години

Uvolnenie za lipsa na moral i pro4ie, a koi 6te nakaje horata, koito nasilstveno otneha decata ot asenovgrad koi ? sergei, dogan i k o s t o v , van or bg ili smyrt !!! imeto na posledniq ne moje da se pi6e v tozi sait, za tova e s intervali...

40

ohh

преди 15 години

ohh na batko 6u6umigite:))) golo voda ste, si4kite

39

преди 15 години

"Сергей Станишев ще одобри предложението на министър Михаил Миков за освобождаването на заместник-министър Румен Андреев"Ами то така или инъче не му остава много месец-два за това го уволнява, инъче щеше да му се размине, както всеки път с порицание..

38

преди 15 години

Крайно време е да се разбере, че в жимото има и неписани морални правила, това са държавни служители и то висши, така, че те поне трябва да се съобразяват с това, а за дискотеки и затвори, това е друго !!!!11

37

преди 15 години

пир по време на чума...........

36

xoxoxo

преди 15 години

а са затворете и дискотеките които работиха вчера! Съчувствам на хората но и това е простотия, да съдиш някой който е имал рожден ден. Явно е трябвало да си пият вкъщи и нямаше да се намери папарак който да го хване!