8

Българин

преди 15 години

Защо му правите толкоз пиар на тоя друговерец Ви питам-каква е целта Ви,а може би идват избори и трябва да се пообършат някой и друг ,знам ли отговорете ми Вие??????????/

7

Съни

преди 15 години

Такива като Янев са страшно опасни, защото могат да създадат етническо напрежение и там където няма нищо само и само да ги дават по телевизията!!! 99% процента от българите и понятие си нямат какво е положението по родопските села и е много лесно да ги подведеш, като кажеш, че мнозинството ходи с шалвари и кърпи!Кмета е прав, че реалната ситуация е точно обратна на това което описва Яне Янев! Докато преди време 100% ходеха с кърпи и шалвари и бяха вярващи, днешно време все повече млади хора стават атеисти и се обличат с модерни дрехи!

6

анонимен

преди 15 години

Такива са,двулични и лицемерни!Как може ,все още някой да им вярва.

5

преди 15 години

ами щом толко се оправдава значи има нещо

4

Иван

преди 15 години

*** помаци.Слуги на Дуган.Роби *** и глупави.

3

преди 15 години

следва награждаване от гоце с орден за особено големи заслути.Толкова е нагъл че е непоносим .

2

преди 15 години

Тоя вече наистина много се разпени-направо взе да се олива .Вместо да си се завре в плевника от който е изпълзял и да си наляга парцалите взе да тръби на ляво и на дясно глупости и небивалици.ДПС му остават още 3 месеца да е на власти ,Станишев няма да е вечно премиер та да ги защитава и да неглижира и омаловажава случая , работата на службите и ДАНС.

1

преди 15 години

Всъщност тук Башев казва и едно вярно и хубаво нещо - че в цялата община турците са не повече от 5%. Даже и това е много. дано им влезе в акъла на българомохамеданите това и на следващото преброяване да не се пишат турци.