9

преди 15 години

Да точноооо , "НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМ" = "ГЛАСУВАМ ЗА Д О Г А Н" .. защото тези с рейсовете има за кого да гласуват и пак ще го направят, а ние ще се питаме как може да има повече джамии от църкви в БГ,но пак ще сме си вкъщи! ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ! Никой не взима народа на сериозно, защото знаят,че пак ще има под 50% и ще си се завъртят накрая както си искат. ПО-МАЛКОТО ЗЛО! Нека са БЪЛГАРИ!

8

raylight.blog.bg

преди 15 години

не си взимайте поука, пак БСП и ДПС ще ни представляват в Европа и максимално ще се нагушат, щом искате чужденци и болни хора да ви управляват, моля, достатъчно е да не гласувате

7

преди 15 години

Атака

6

GB

преди 15 години

Те само ни мобилизират да отидем да гласуваме! Ясно е и друго, пак ще се опитат да изкилифинчат вота! Не го допускайте! Всички на масово гласуване за да заврем *** и турчолягите в кучия з*ад*ник където им е мястото!

5

gavrosh.blog.bg

преди 15 години

ще се изненадам, ако изобщо някой отиде да гласува, от друга страна това би означавало, че в ЕС парламент отново ще отидат хора като Слави Бинев...а дали ми пука вече? А дали някой може да напише тук кои са БГ евродепутати, без да влиза в google...всъщност те какво правят? Знам, че им правят блогове и , че им дават лични асистенти, че осигуряват тях и семействата им , че са със статут на недосегаеми на ЕС ниво, никога никой не ми е казал "евалла", че съм галясувал за него...Дали да не отида на планина в деня за избор на Едепутат или да си водя тетрадка с това какво е свършил този за когото съм гласувал?

4

преди 15 години

"До момента данните сочат като най-мобилизиран за гласуване електората на ДПС." - хайде пак южните съседи ще ни определят управниците! Ще ги домъкнат с автобуси , а ние ще стоим вкъщи .. после ще се оплакваме защо ни оскверняват гробовете и никой нищо не им казва,но в деня на изборите, ще си почиваме, защото това НИ Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ!

3

преди 15 години

червени мечтисложих си розови очила и пак не виждам някой да гласува за бспсиньо е небето синьо е моретов Костов ни е надеждата!

2

преди 15 години

поредната червена манипулация!Реално СДС и ДСБ имат по-висок рейтинг от ГЕРБ!А тук ги изключват...?Пак се лансират червените подводници герб и напред!Хр.ковачки го търсят и в САЩ..той тук евродепутат ще става!Ето я българската действителност!Около мен хората ще гласуват за Костов!А около вас?

1

Веско

преди 15 години

Абе вие да не би смятате че ядем доматито със коловте ? !