91

Ko

преди 15 години

Да не нужны им никакие ссылки ни на какие документы. Сегодня Болгария это нищая страна, которая имеет на своей территории самое большое! посольство США на территории Европы, базы НАТО и т.д. К сожалению сегодняшняя Болгария просто , которая срать хотела и на многовековые связи и на Шипку и на Плевну и на все другое. Не мечи бисер перед свиньями.Почитай - у них одно только как у попугаев - коммунизм, коммунизм. Забыли, как при совке тратуары шампунем мыли, когда между совком и европой корридором были торговым.

90

Spiro

преди 15 години

"Абе, Спиро, стига си се правил на интересен. Вчера украинците подписаха споразумението, днес вече не им изнася, неприемливи били условията. Е, кой е виновен?"В споразумението не се уточняват игрите на руснаците. Доставките на газ трябваше да продължат по предврително уточнените трасета. Днес Русия си прави някакви експерименти и променя правилата в движение. Това не е договорено.

89

pedro

преди 15 години

Ставаще дума за 79-ти

88

преди 15 години

Абе, Спиро, стига си се правил на интересен. Вчера украинците подписаха споразумението, днес вече не им изнася, неприемливи били условията. Е, кой е виновен?

87

преди 15 години

Хубавото на утрешния протест е че няма организация и всичко зависи от емоциите. Може да премине вяло и миролюбиво, а може и тълпата да стъпче депутатите.

86

pedro!

преди 15 години

Не става въпрос за Филипов, г.л.у.п.а.к!!! Иде реч, че жижееш в мъгла! И те манипулират всеки ден! Ако на теб така ти е комфортно, на мене не!

85

преди 15 години

Руснаците пуснали газта ама не уцелили тръбата която е за нас

84

преди 15 години

на 14 че ви изринем червени социопати!

83

преди 15 години

Днес се разбра че до другата седмица ще мръзнем и ще сме в бедствено положение. Ако има нормални управляващи те трябваше вече да обявят бедствено положение в България.

82

Spiro

преди 15 години

"По думите на наблюдателя Газпром е започнал подаване на газ към Украйна в 10.00 часа московско време. В момента налягането в газопроводите към Украйна е достигнало до 75 атмосфери. В същото време разходът на газ на входа на украинската газотранспортна система е равен на нула. Това означава, че входните кранове от страната на Украйна са затворени, твърди експертът."Руснаците искат да пуснат газа към Балканите по нестандартно трасе. И това го казват тази сутрин в 00:58 часа на украинците, които заявиха много ясно, че не могат да пуснат такова количество по посоченото трасе. Просто руснака трябва да пусне газа по нормалното трасе, по което винаги си е минавал. Не виждам защо това не се прави при положение, че по всички станции има наблюдатели ?! Е кой е виновен ?

81

преди 15 години

Тато по спокойно бе човек ще ти цъфнат хемороидите от много напъване. Между другото ако идеш да духаш в руските газопроводи газта вместо на 1 април 2009 може да дойде още на 31.03.2009 от повишаването на налягането благодарение на теб.

80

БайХйуй

преди 15 години

"да видим Европа ли има по-големи запаси от газ, или Рисия има по-големи запаси от валута? Та другия път да се знае кой-койе, а не да стват сакатлъци.Гоце каза, че можем да издържим 6 месеца. Ако утре-другиден се затопли може да ги увеличи спокойно на 10 мес.Другите не студуват (засега), но май няма и шансове да започнат да студуват. Като на са си дали Държавните резерви на ханъми да ги изметат- имат си. И ния имахме, ама какво стана???"Ти Русия ли ще плашиш ной е по издражлив бе .Страна издържала няколко пъти нещастните опити на нашествениците да я сломят със всякакви методи! Който се интересува да се запознае с блокадата на Ленинград например! Това е страна за която парите нямят никакво значение единствената им стойност е на инструмент не като за империало глобалистичните пръжки който ти плащат , Боклек. Русия може да живее години без левче от никаде по света меже да направи ключ на цялятя световна икономика... но не го прави... защото играе по правилата... дайте и правила и тя ще излезе отгоре! Не така обаче действа капитала!

79

преди 15 години

pedro - Стига с тоя Филипов! *** да му направиш *** като ти харесва толкова много!

78

преди 15 години

Киев/Москва. Украйна не приема руския природен газ, който е предназначен за европейските потребители. Крановете в Украйна на входа на газотранспортната система на страната са затворени. Това е съобщил за Интерфакс източник от международната комисия за мониторинг на транзита.По думите на наблюдателя Газпром е започнал подаване на газ към Украйна в 10.00 часа московско време. В момента налягането в газопроводите към Украйна е достигнало до 75 атмосфери. В същото време разходът на газ на входа на украинската газотранспортна система е равен на нула. Това означава, че входните кранове от страната на Украйна са затворени, твърди експертът.

77

pedro

преди 15 години

А ЗАЩО НИКОЯ МЕДИЯ НЕ КОМЕНТИРА ТЕЗАТА НА ФИЛИПОВ??? А??? Ни вестници, ни електронни медии!!! Все едно, че го е казал по местна кабеларка! Замислете се колко са ни свободни медиите!! Впрочем няма много за мислене - като видите кои са им собствениците и "основните" рекламодатели............

76

преди 15 години

Da ostavim pravitelstvoto na mira. Stanishev shte se sporazumee s Rusia

75

преди 15 години

Газпром": Украина не открыла магистраль для транзита, доставить газ в Европу невозможно время публикации: 14:35 последнее обновление: 16:21 Утром 13 января "Газпром" начал реализацию плана по восстановлению поставок газа в Европу, однако Украина блокировала все его действия, заявил зампред правления российского концерна Александр Медведев. Европейские наблюдатели практически не фиксируют транзит газа через Украину, подтвердил официальный представитель Еврокомиссии. Пресс-секретарь НАК "Нафтогаз Украины" Валентин Землянский заявил агентству АFP, что российский газ, предназначенный для Европы, не идет через газотранспортную систему Украины из-за "неприемлемых условий транзита", предложенных "Газпромом". "Украина не открыла магистраль для транзита газа. Мы не можем идти против физики: если система закрыта, мы не можем обеспечить поставки газа, - заявил Александр Медведев журналистам. - Украинская сторона цинично проинформировала нас о том, что их газотранспортная система переориентирована на внутреннее потребление. В этих условиях любой газ, который будет поставлен в систему, не достигнет европейских потребителей", - приводит слова зампреда правления "Газпрома" ИТАР-ТАСС. Он подчеркнул, что в таких условиях у "Газпрома" нет возможности осуществлять транзит газа через территорию Украины, и европейские партнеры уже в курсе и охарактеризовали данную ситуацию как форс-мажорную

74

преди 15 години

ЕТО ТО СЕ ВИЖДА КОЙ ПРАВИ КРИЗАТА. САМО ДЕТО ПЛЮХТЕ РУСИЯ, ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ

73

за отваряне на 3-4ре

преди 15 години

Хайде сега нали разчитахте на великия европейски съюз. Какво ,чешкия евреин да ти оправи работата.Няма да има надежда. Вече ми се струва ,че украинците целят дивиденти. Европа да не забрави как те подходиха и да им турят един Шенген за 10г.Ние ще духаме супата но и тях вън от България Каквото повикало такова и се обадило . С визи в България щом сте такива гадини Те двете страни се ритат ,а пък ние обираме къчовете.

72

преди 15 години

Хей червени младежи продължавайте да агитирате за станишев и бсп защо спряхте?Вижте колко е хубаво след успешното и мъдро управление.Нали за всичко е виновен Костов и демокрацията и има подъл сценарий за оклеветяване на успехите на бсп и компания?