37

Анонимен

преди 5 часа

Покани нег ритос, индийци, ескимоси, щом ги смяташ за нещо Джудж, ставаш смешен вече в отчаянието си :))

36

Дон Кикот

преди 5 часа

До Анонимен 29 ... Карам автомобил фолксваген. Ами доволен съм. А как е ладичката ти?

35

светът се промени

преди 5 часа

През 1992 г. Г-7 представляваше 45,5% от световния БВП. През същата година страните, които по-късно се присъединиха към БРИКС - 16,7%. През 2023 г. страните от БРИКС вече притежават 37,4% от световния БВП, а Г-7 само 29,3%. Светът се променя, само нашите жълтонасрани паветници още се надяват, че НПОтата ще продължават да ги хранят, ама парите спират, и затова е целия вой сега.

34

Анонимен

преди 5 часа

"предпочитам в България" - Предпочиташ в България, но ако трябва да избираш между примерно Германия и Русия, веднага ще хукнеш към Германия, нищо че си русофил хахаха Знаем ви колко лицемерни сте русофилчетата. Уж много харесвате Русия, но за нищо на света няма да отидете да живеете там. Що така?

33

Анонимен

преди 5 часа

ОТ 9 000 000 В ДЕМОКРАТИЧНИ УСЛОВИЯ СТАНАХМЕ 5 000 000 ПОЧЕРНЯВАЩО НАСЕЛЕНИ, ЧАЛГАРИЗИРАНО, НИСКО ГРАМОТНО, АЛЧНО, МЪРЗЕЛИВО, ВУЛГАРНО, ПРОСТАШКО НАСЕЛЕНИЕ! ФАКТИ!

32

Анонимен

преди 5 часа

как е стандарта в членката на ЕС и НАТО?

31

Москва потъна

преди 5 часа

Путин най-накрая е на мястото си - в Азия сред азиатските диктатори. Азиатски ценности.

30

Анонимен

преди 5 часа

От все сърце пожелавам на всички фенове на СК такъв стандарт на живот, какъвто имат хората в СК. И понеже гледам, че сте много убедени, колко велика и просперираща страна е СК, затова предполагам всяка вечер преди да си легнете, ще се молите пожеланието ми да ви се случи, нали така?

29

Анонимен

преди 5 часа

как е фолцваген?

28

Анонимен

преди 5 часа

ЗА 20 ГОДИНИ В НАТО - ВСЕ ОЩЕ КАРАМЕ 3ТЕ ОСТАНАЛИ СЪВЕТСКИ МИГ-А! ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ ДЕМОКРАТЧЕТА КЛЕТИ! ТОВА Е НАТО!

27

Анонимен

преди 5 часа

"Живее ли ви се в Русия или предпочитате хубавото в ЕС?" - предпочитам в България, ама без ЕС както си беше 80те и 70те. Ти що не идеш в Брюксел при аборигените,, пардон, арабите и при неандерталците, пардон, негроидите да си правиш компания с австралопитеците, пардон, имигрантите?

26

живот в Ада

преди 5 часа

Hell Joseon - eдна от най-ниските раждаемости, най-бързо умиращата нация - 0.7 (България 1.6, нужни са над 2.0 за прираст) Само 19% от населението в детеродна възрас възнамеряват да имат дете. 80% до 35 години са безбрачни. Безработица, чудовищна конкуренция ако вече имаш работа, дълъг работен ден, почти без почивни дни и отпуски, невъзможност да се спести за образование на детето. Южнокорейците отказват да се възпроизвеждат като нация, младите наричат страната си адът Чосон. Количеството педиатри спад с 12% - няма кого да лекуват, психиатрите 76% увеличение.

25

Анонимен

преди 5 часа

Точно тез жълтури, дето всеки бял ще ги бие под път и на път ще ти помогнат Джудж :)) Спри се с излагациите кремълско дж уд же, че ще направиш рашките съвсем за резил :))

24

Изклатен демократ

преди 5 часа

Хората вече проглеждат, дементиралите задокеанци си отиват, урсулите се осъзнават, демократчетата ги шамаросва реалността, Европа я клати чернокожата нация и икономическата криза, Русия става все по-силна! Нещата бавно си идват на мястото! Адмирации за г-н Путин!

23

Анонимен

преди 5 часа

"ЕС как е, излезе ли от рецесията?" - А Евразийския съюз как е? Има ли го още, забогатяха ли държавите в него?

22

Анонимен

преди 5 часа

За Северна Корея се знае, че е под жестоки санкции и изолация, и за 30 години увеличи населението си 2.5 пъти, има ядрена програма, космическа програма, произвежда собствени ядрени реактори, има високи военни технологии и балистични ракети с които може да удари САЩ, Северна Корея е световен играч на политическата сцена и дори САЩ се съобразяват с тях. А членката на ЕС и НАТО България е жалка мизерна държавичка, чието население намаля наполовина в ЕС и НАТО и произвежда само евтини черноработници и пpocтитyтки.

21

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен "Един вид е застрашен от изчезване - Русофил живеещ в Русия" Яко си се изцеп**пил в коментара. Русия приема емигранти основно от бившите републики на СССР. Там се ходи с виза, като в САЩ. И се взима много по-трудно. А за емиграция - вече е невъзможно, заради такива шушу*миги като теб.

20

Анонимен

преди 5 часа

"Северна Корея е световен фактор, играч на световната политическа сцена с която дори САЩ сa принудени да се съобразяват, а жалката България навсякъде я презират и подритват като мpьcна изтpивалка." - Тогава ти пожелавам в следващия си живот да се родиш в държава като Северна Корея и да си стоиш в тамошния рай. "Мъдрият човек се учи от чуждите грешки, умният от собствените си, а глу_павият не се учи." Да се надяваме, че ако не друго, то поне си от умните.

19

таварищ паПутин-хаха

преди 5 часа

Курска област е руска територия и Русия е в правото си да ползва каквито си иска войски на съюзни държави с които има договор за предоставянето на военна помощ, предвидено в двустранното споразумение между Москва и Пхенян.

18

Анонимен

преди 5 часа

Всички мразят България. България се изпокара с всичките си съседи, всички съседи на България я мразят. А господарите и в Брюксел и Вашингтон я презират и подритват като мpьcна изтpивалка.