116

Мнение

преди 4 часа

Триста хиляди умрели гласуват за ГЕРБ ДПС, а тридесет хиляди редовни бюлетини за ПП ДБ и Възраждане ще бъдат унищожени от *** интелигентни роми с блуждаещ поглед. Вдигнете се и си върнете България, защото ще умрете в бедност и скръб заради дебелия трафикант Борисов, дебелия крадец Пеевски и дебелия любовник Цацаров

115

Анонимен

преди 4 часа

Имаме наистина исторически шанс да отидем към БРИКС въпреки всичко и всички . Народа трябва да излезе и да напъкни площадите .

114

дезинформатор

преди 4 часа

Аз ще гласувам за Възраждане. Другите са ни ясни отдавна. Значи какви са вариантите. Да не гласувам за възраждане, а за кого? БСП? ГЕРБ? ПП?...абсурд. втори вариант, да не гласувам. Тгава гласът ми отива при истинската мафия от ГЕРБ, ДПС. Затова ще си гласувам за Възраждане, за да съм спокоен за бъдещето на България.

113

Анонимен

преди 4 часа

Струва си да се гласува само за Възраждане. Не са подвели никого и само те се усетиха, че Брикс е бъдещето на света. И другите ще го кажат, но много по-късно.

112

Анонимен

преди 4 часа

Нашите бандюги ви плашат с Америка и ЕС , истината е , че можем да имаме мнение .Истината е , че можем да обърнем нещата , просто ни втълпяват , че нищо не зависи от нас .

111

Анонимен

преди 4 часа

80 процента от българите не могат да понасят крадците и контрабандистите от ГЕРБ, ще ги изгорят живи, ще им ошушкат домовете, то всяка провокация има някакъв тъжен край. Ще бягат по летищата като комунисти в блуждаещ поглед. Томето Биков и Манев ще останат без апартаментите от Мартин Нотариуса

110

Анонимен

преди 4 часа

Не се страхувайте ,Турция е в НАТО , обаче подаде членство в БРИКС . Ако не действаме веднага ,ставаме пак колония , защото бъдещето е на БРИКС .

109

Анонимен

преди 4 часа

Трябва да напълним площадите и да пискаме в БРИКС , съберем ли се масово , няма сила която да не се съобрази с волята на хората .Да действаме докато още можем .

108

Анонимен

преди 5 часа

Когато тръгнете да се разправяте с политиците , знам че ще започнете от Костов , оставям ви го .Аз обаче искам Кунева , дето затвори АЕЦ .

107

анонимен

преди 5 часа

като чета писанията тук изобщо не се чудя на изборните резултати , потресаващи мисли и мнения

106

Бай Х

преди 5 часа

Цялата бюрокрация гласува за ГЕРБ .иначе няма да има премии за чнг .което нее купуване на гласове

105

Анонимен

преди 5 часа

Не познавам нормален който е трезвен или не е дрогиран , да гласува за ПП-ДБ , тези са просто врагове на държавата .

104

Тенгри Кан

преди 5 часа

;))) И ний ся, кво да напрайм? Те си организират състезания, плащат за тях, броят си електората, надпреварват са за кокала;))) и си праат класиране;))) И кво от тва? Кой първи, кой втори, кой трети;))) Па, кой, кви шансове имал... И мен, кво *** боли тва? С кво *** топли? Ще се уредат некви на държавната хранилка за еидн период, ша полапнат, после други ша ги сменат и те ша полапнат, па други ша огладнеят и така. Чи то, никой от тия, 35 години не е идвал *** пита, как съм;)))

103

Стига експерименти!

преди 5 часа

След като спечели изборите в неделя, партия Възраждане ще свормира кабинет начело с д-р Костадин Костадинов. С екипа си от тесни специалисти, д-р Костадинов ще изведе България от тресавището на колониализма и ще я постави отново редом със световни сили - там, където й е мястото. Стига експерименти! Време е за Възраждане!

102

Хахаххахаххаха

преди 5 часа

До Емилия, това се случва само в твоята глава! Такава пропаганда никога не е имало в училищата! Стига лъга като долна мас тия!

101

Емилия

преди 5 часа

Възраждане спасиха децата ни от попълзновенията на джендър пропагандата в училище. Моят глас и на всички от моето семейство ще е за тях.

100

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 97Може да са внуци но не носят партийни книжки в джобовете както вашите вождове.Никой не избира родителите си и сам определя поведението си.

99

Анонимен

преди 5 часа

Посолството да не е засилило подкрепата към ППДБ, че "прогнозините" проценти за тях взеха да се увеличават? Или просто Борислав Цеков и Петър Кичашки представят желаното за проучено.

98

обеснение

преди 5 часа

Мисля, че за ГЕРБ гласуват хилядите корумпета, кибици и семействта им, с които ГЕРБ напълини администрацията. Плюс купените гласове.

97

Анонимен

преди 5 часа

Много от ПП са внуци на членове на Политбюро на БКП ,ако знаят дядовците им как са слуги на Сащ и Украйна че се обърнат в гроба