117

УНИЖАВАМ русофили

преди 4 часа

Българското общество е много ясно разделено в гласуването си по групи: образованите и интелигентни хора - ПП-ДБ; корпоративен и купен вот - герб; турски и купен вот - дпс; общаци и чистачи - възраждане; пенсионери вече тотално сдали багажа и не можещи да различат банкнота от 5 и 10лв. - бсп. русофилската и3мет, която е силна само в интернет, да започва да слага минуси! А излезеш на ресторант, кино, театър - русофили никакви. Никъде ги няма. Нарязахме им паметника, не си подадоха носа навън.

116

Анонимен

преди 4 часа

След изборите пак ще си говорим!-:)Ще има пак изненади.

115

Анонимен

преди 4 часа

РУСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ ГЕРБ БОЛШЕВИКИ И ГЗРАЖДАНЕ. С ПАРИТЕ НА ЛУКОЙЛ.

114

Величие за България

преди 4 часа

по-малко вече Не Приемам! от България остана само Пепел, но от Пепелта се роди Феникса ни, който вече е на Космодрума и готов за Полета си към Слънцето!

113

Анонимен

преди 4 часа

За какво са ви тия Възраждане? Нищо полезно не са свършили и само крепят на Бойко законите. Прибират комисионни и Коце мъжкарее на жени.

112

Полпотов

преди 4 часа

*** искат да пристанем на русия, където холопите газят гряз и живеят в разпадащи се дървени коптори от времето на сталин, а чинушите карат беемвета и мерцедеси. Разбира се не броим паказухата в големите градове на която родните пропутински царвули се позовават като признак за вяличие и просперитет.

111

дано

преди 4 часа

Дано в Парламента влязат и Величие и Меч, и то с повече от предричаните им проценти.

110

Тренд

преди 4 часа

Димитър Ганев,Евелина Славкова,по поръчка на 24 часа.Дежурните ли зачи на ГЕРБ.

109

Анонимен

преди 4 часа

Гласувайте за Възраждане

108

Ганя

преди 4 часа

До Кукундрел Абсолютно, аз никога не съм обичал националисти, много *** ми идват, но от как почна ковида гласувам само за Възраждане

107

Евроатлантик

преди 4 часа

Ако ВъZраждане станат втори това ще е ярък пример за намесата на Кремъл и Путин в българските избори! Тази партия трябва да бъде разпусната и забранена!

106

Анонимен

преди 4 часа

Дано Възраждане да са втори. Само така ще има правителство

105

Анонимен

преди 5 часа

Величие и Меч трябва да са вътре а ИТН и БСП не. Не виждам никакъв смисъл от Тошко и някакви червени отломки които всъшност са сини.

104

Караджата

преди 5 часа

Няма нужда от смисъл за избори . Защото правителствата се назначават. Що не го впишат и в конституцията . Да не харчим излишно пари.

103

Селянин

преди 5 часа

Видяло се е че ще го караме на служебни правителства докато дойдат руснаците

102

Кукундрел

преди 5 часа

Аз ще гласувам за Възраждане. Не за друго ами за да се насладя на сълзите и сополите сред евроатлантическият плaнктон, които ще се отприщят при такова развитие. Искам анаЛИЗаторчетата от националните продажни телевизийки да нададат отчаян вой изборната нощ "Ама ПУТИН, АМА ПУТИИИИИИИН....". Красота, нямам търпение.

101

Анонимен

преди 5 часа

ВЕЛИЧИЕ ще удари мощен и звучен шамар на старите партии.

100

ВЕЛИЧИЕ

преди 5 часа

Гласуваш за Коце. Полечуваш всички закони ЗА на Герб в парламента :)

99

Възраждане

преди 5 часа

Много еврорасти в тоя сайт коментират, да имаше начин да ги пратим да "спасяват демокрацията" в окопите, ама не би. Дано поне духнат към запада когато фронта доближи нашите граници.

98

ВЕЛИЧИЕ

преди 5 часа

МЕЧ са на Валтер Папазки / хазартен бос. А Руди беше минисътр. От старото ама ново демек. Те са със самочувствие че са нещо повече от обикновените хора.