31

Koko

преди 5 часа

До Анонимен 22Ти съдията ли си или съдебен заседател. Естествено, че присъдата е за убийството. И естествено, че никой не може да бъде съден за едно и също нещо два пъти. Не манипулирай хората, Сатана. Анатема! Всички съдии и прокурори да си платят, не пред нас- пред Бога да си платят! Амин!

30

БИЛА ШАВЛИВА.

преди 5 часа

ЕДИН УБИЛ ЖЕНА СИ И БАЩА МУ МУ ПОМАГАЛ ДА Я НАТЪПЧАТ В КУФАРА И ДВАМАТА СА С ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА? БЛИЗНАЦИТЕ САМО 3 ГОД?

29

Селска забава с 3 б.

преди 5 часа

С тази селска драма ни занимавт от една година и нещо редовно всяка вечер по 10 минути в централните новини, докато някой краде милярди... Четрима реднека си въртят една мома, накрая се избиват за нея и заравят съселенин жив. Толкова за китното българско село, където разни хипита търсят идилия. В селата след залез и след литър е по-опасно и от в Газа и Курск.. Тези двамата е явно че са салбоумни , оня рижавия пък ще го цепят пернишките *** всяка вечер в пандиза, повече моми нема да ревнува..

28

До Анонимен 24

преди 5 часа

Хубаво е да се чете да! "За укриване на трупа на Малинов бяха обвинени 19-годишните близнаци от Цалапица Борислав и Валентин Динкови"Заравяш труп и 3 години! От които спадаш година и три месеца арест и остават 1,7 години. След 8-9 месеца ще са навън за добро поведени! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

27

А

преди 5 часа

Какво стана с кортежа на Киро Петков,където убиха човек в Аксаково,и какво стана с жена му,нищо не разбрахме.А правосъдие за шофьора му имаше ли???Нищо не се коментира,глас в пустиня.

26

Льольо

преди 5 часа

Мисля, че бъркате - те не са осъдени за убийството на Митко. Осъдени са, че са помогнали на ежентуалния убиец да се укрие. Ако има твърдения и доказателства, че са участвали пряко в самото убийство това е друго и това трябва да се докаже в съда и да има такова обвинение, но присъдата в случая не е за убийство.

25

Прокурора на Пелишат

преди 5 часа

България не е правова държава,не е била и няма и да бъде!

24

Анонимен

преди 5 часа

Хубаво е да четете статията, преди да коментирате. Осъдени са за помощ на убиеца да избяга! А не, че те са убили Митко!

23

Анонимен

преди 5 часа

Сега ако някой попита малкия ***, какво му е толкова смешно като види полицай, няма да може да каже. Социопата винаги гледа различно на ситуацията от нормалния човек. Затова съществува изразът - Какво гледаш като луд който си вижда пи шката?

22

Съдия Чапкънов

преди 5 часа

Майката да ги убие и двамата,и ако е с ТЕЛК над 80% няма и да я съдят.

21

Км

преди 5 часа

Подигравки,подигравки с народа.И всички ние им плащаме заплати за собственото си унижение и мачкане.

20

Фанфал Лалето

преди 5 часа

Много са им дали, три месеца + обществено порицание.

19

Коко

преди 5 часа

Спомням си събитията в Катуница от 2011. И си мисля, че Цалапица ще е новата Катуница.

18

анонимен

преди 5 часа

Сега майка му да ги убие и после да ги излежи 2-3 години, може и условно да и дадат.

17

Гоги

преди 5 часа

С какво да ги накажат ? дожитвот ли Истината е че проблемите са дълбоки в обществото, изппростяване на обществото, липса на ценности, алкохолизим, гамени и дрога.тези близнаци са наказани от бога къде са се родили, на грешното мястно и в грешно време.

16

Анонимен

преди 5 часа

По принцип който рискува да се разправи с политиците , може да го вкарат в затвора , но ще стане национален герой .

15

Коко

преди 5 часа

Добре де след като тези мишки на ниско ниво могат да се мушнат под чадърче за петцифрена сума в евро, какво остава за големите риби. Да се приеме закон за премахване на имунитета на съдии и прокурори, а най- добре всички действащи да бъдат уволнени незабавно. Да се почне от нулата. Тази държава има един проблем и той е неработещата съдебна система. Да си платят кучетата, които работят там!

14

БХК

преди 5 часа

Супер! Ще ги номинираме направо за човек на годината! Ще спечелят както спечели Джок Полфрийман!

13

Юнак

преди 5 часа

3 години за убийство.Да ставаме килъри тогава.Да гръмна някой за 500 000 лв.и ако ме хванат три години ще ги избутам някак си в затвора.

12

Анонимен

преди 5 часа

А в съседната статия за Пеевски е изключена секцията с коментари :D Невижданата *** в която живеем.