91

Анонимен

преди 4 часа

Гатанка: има всички ресурси на планетата и е бедно като църковна мишка, що е то?Отговор: примата руснака

90

Анонимен

преди 4 часа

Ами да те са доброволци. Има много повече желаещи но не са подготвени.

89

Анонимен

преди 4 часа

Покорния васал на САЩ - Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо. Интересно, какви са 15 000 наемници от западна Европа и света в Украйна? Голяма пропагандна пушилка вдигнаха заради северно корейци в Русия (не на фронта!!!). Всъщност, количеството на севернокорейците, ако изобщо са верни данните, които се разпространяват, е капка в морето на руската армия, числеността на която е над милион. Според спецове, корейците са отишли да набират военен опит против НАТО и САЩ.

88

Баба

преди 4 часа

Какво постигна геният Путин: 1. Загуба на територия (Курска област) 2. Рублата потъна и имат санкции по целия свят 3. НАТО се разшири с две страни (Финландия и Швеция) 4. ЕС ще се разшири с Молдова 5. Толкова много руски загуби, че се моли на най-жалките страни в света (С. Корея и джихадистите от Иран) за войници и ракетки.Ей това ако не е гениален държавник, не знам.

87

Анонимен

преди 5 часа

В Украйна всичкото натовиско чучеLо сна си наемници и са там от години, но чак сега им хрумна на мисироците да пишат. А пушечно месо са самите украинци, за огромно съжаление. Защото тях ги ловят и пращат насила на фронта, а не доброволно срещу възнаграждение.

86

дезинформатор

преди 5 часа

И пак ще повторя. В момента Русия воюва с българско оръжие от съветски времена. А и не само съветски. Поне в това отношение сме спокойни, че България помогна на Русия.

85

Анонимен

преди 5 часа

Недоимперията РАСИА: знаме - от Холандия, герб - византийски, химн - интернационал", територия - на Златната орда на Чингис, население - блатна чорба от буряти,марийци,фино-угри,чечени,калмики,татари. Расийски език - изкилифинчен старобългарски,с първа граматика от 1756 година,написана от Ломоносов. История - фантазии на душевно-болни сатрапи като Сталин и Путин. Няма расийски фолклор,дрехи,песни и танци,всичко е крадено от други народи.Вечен крепостен затвор,управляван от нерасиани

84

дезинформатор

преди 5 часа

Цялата измишльотина е за това, Сеул да прати оръжия на Украйна, да трепят севернокорейци. Ей това е цялата работа, като химическата работа на Садам.

83

Мечока

преди 5 часа

На Вова не му трабват корейци, руските щурмови части наемници вече са в покрайнините на Покровск.Падне ли този град цял Донбас ще е в лапите на Мечока.При липса на защитни линии не се знае докъде може да стигнат в следващата укрообласт.

82

ТАСС

преди 5 часа

Паника в Курск! Местните масово крият домашните си любимци,първите севернокорейци вече прочистиха бездомните глутници по гарите на транссибирската железница!

81

(((аплодисменти)))

преди 5 часа

Надминахте севернокорейската пропаганда...

80

Говедовъд

преди 5 часа

Сега остава някой западен политик ,като Блеър,да се изтапанчи пред хората с бурканче северно корейски войници в ръце!

79

дезинформатор

преди 5 часа

74, бъркаш едно нещо. Танковете не са съветски, а български, правени в Червен Бряг и Търговище. Да. Те и картечниците на Пригожин се оказаха мадеин България.

78

До 77

преди 5 часа

А какво е "антихрист"

77

До 74

преди 5 часа

Се тая...ти ога им прави инвентаризация на руската армив? И кво те бърка?

76

Ванга

преди 5 часа

Антихристът Путин ще дойде от Изток и ще донесе войни,смърт и страдание. Тогава ще бедя спрян от Владимир,който ще възроди истинската Рус. Киевска Рус!

75

До 73

преди 5 часа

Ти кога ги видя че се домъкнаха?

74

дезинформатор

преди 5 часа

Е и? Защо ни за имавате с прстотии? Вчера бяха 12000, днес се оказаха 3000, току виж утре са 300, ама не били военни, а цивилни. И не били Севернокорейци, а пленени южнокорейци... Да.

73

Анонимен

преди 5 часа

В руската армия униформите китайски,дроновете ирански,радиовръзката китайска,танковете съветски,екипажите бурятски,колите китайски,снарядите севернокорейски,ракетите ирански,главнокомандващ монгол. Всъщност с кого воюва Украйна???

72

Анонимен

преди 5 часа

Поредната порция азиатски нашественици,домъкнати от Антихриста Путин ще бъде утилизирана от братския,славянски народ на Украйна!