195

Хи хи

преди 4 часа

Земите, които Русия завоюва, заедно с ресурсите и индустриите в тях, струват МНОООООГО ПОВЕЧЕ от 50-те милиарда !! Ко *** кажете, аааааа?

194

Анонимен

преди 4 часа

Западът съвсем го загази с тоя шут.

193

До 192

преди 4 часа

Да плюеш по собствената си държава, опитвайки се да хвалиш диктатура като Русия, е престъпление. Родоотстъпнико, България произвежда много, но ти си твърде беден и интелектуално, и материално, за да го знаеш.

192

Анонимен

преди 4 часа

А бе, какво стана със завода за електрички на Кирето? Отвориха ли го вече? Колко работни места откриха в завода за електрички на Кирето?

191

Анонимен

преди 4 часа

Членката на ЕС и НАТО България колко коли продаде? Или освен евтини черноработници и пpocтитутки друго не произвежда членката?

190

бай Гоце

преди 4 часа

да де, ама дали нарко-нациститският клоун-резидент се сеща, че при евентуални (ама много евентуални) преговори за примирие, едно от условията ще е да се възстановят заграбените руски активи. И лихвите, разбира се. При това, лихви, определени от Русия. С пропуснатите ползи барабар. Т.е., в момента бивша Укриана, че и Западът, още повече си го нaxлyзвaт, нал тъй?...:)

189

Анонимен

преди 4 часа

Зеленски е нелегитимен.

188

Стига бе,

преди 4 часа

...Копейките се хвалят, колко електрични продали китайците? Забавни са ! Що не се хвалите , колко китайски Москвичи продадохте , Бе? И защо в Русия струват 2,4 милиона рубли, а в Китай ...1, 7 милиона ?

187

До 187

преди 4 часа

Малко срамно е при сумарно 5000м бедни индийци и китайци местната марка да е зад тесла по продажби, не мислиш ли? Тесла, която идва от страна с 300м жители. С изобщо не разбирам бедните русофили къде се слагатв с 4к заплата в склада да говорите за коли за над 110к.. Давайте там газ на Ф10ките и Е60ките и се мислете за велики.

186

Промо

преди 4 часа

Само джендърчетата подкрепят зеления наркозависим престъпник

185

Хи хи

преди 4 часа

В главата на малкото зелено жуже все малки неща се въртят !

184

Анонимен

преди 4 часа

НАТО загуби в Украйна.

183

Анонимен

преди 4 часа

Фауве - над 100 хиляди остават на улицата

182

Анонимен

преди 4 часа

Заеми, заеми, корупция, далавери. Не знам Русия колко щети е причинила на украинския народ, но Зеленски пороби няколко поклонения напред. Даже не си представям дори и да си върнат териториите като победители, как ще си върнат дълговете към Америка. В края на войната, Русия ще е завзела териториите с руснаци, а Америка ще си е купила плодородна държава с бели роби.. win, win - както казват американците

181

пазарът го няма

преди 4 часа

Когато заговори за съкращения на хора, разходи и закриване на заводи морето от 16000 работници в залата и над 5000 отвън пред виеостената изригна! Въпреки отчаяните му призиви, че всички трябвало да "споделят отговорност", защото с цел оцеляване Фауве трябвало да премине към производство на електромобили, нито един довод не беше приет. И тогава Анлиц изплю камъчето за мрачната картина с компанията: след пандемията пазарът на коли се е свил, всяка година се купуват с половин милион автомобили по-малко. Това означавало, че два завода просто не работят. "Пазарът просто го няма".

180

Анонимен

преди 4 часа

BYD вече надминаха Тесла по продажби. През 2023 г. BYD продаде рекордните 3,02 милиона автомобила по света, включително хибриди, което е с 62% повече от 2022 г. За сравнение: данните на Фауве са 1,02 милиона електрически превозни средства и хибриди. Тесла, която произвежда само изцяло електрически автомобили, е продала 1,8 милиона.

179

До 185

преди 4 часа

А всички руски голтаци могат да дойдат в дивния български Прованс при тебе малко да слугуват. Останаха не повече от 100м души, от които 98- тотални голтаци, като тебр, русофиле. Ще ги научиш да пият водка от фекалии и така. Ще обмените бедняшки опит, мили ми бедни роби.

178

Анонимен

преди 4 часа

7% - спад в глобалните продажби на Volkswagen Group през третото тримесечие. Това показва, че европейската автомобилна индустрия е изправена пред сериозни предизвикателства, включително слабо търсене от Китай и високи производствени разходи у дома, посочва Ройтерс.

177

Някой

преди 4 часа

"***", "***" , ама ще харчи 50 милиарда от руските активи , а Мара Шекерова ще я кара на сухо...

176

До 150

преди 4 часа

Всички хамериканци може да се съберат на полуостров Камчатка и даже ще им е широко, ако не драскат и хапят.