153

Анонимен

преди 4 часа

Руски политолог: След Украйна НАТО ще хвърли в месомелачката гражданите на ЕС от бившия соцлагер.Вече изграждат нови бази в страни като Румъния, България и Полша, Македония, където ще наемат местни сили за евентуален дългосрочен конфликт.Западните елити са в тази невероятна позиция те са загубили всякакво морално и политическо оправдание за управлението си. Сега те могат да започнат война, за да запазят позициите си.

152

Анонимен

преди 4 часа

Обединените арабски емирства, които се присъединиха към БРИКС след срещата на върха през 2023 г., "напълно отхвърлят" опитите да се представи членството в блока като знак, че Глобалният Юг е в опозиция на Запада, каза източник пред Bloomberg. ОАЕ има много добри отношения със западните страни, включително САЩ, подчерта друг представител на страната.

151

Анонимен

преди 4 часа

Индия не иска да позволи на БРИКС да се превърне в "антиамериканска" организация, доминирана от Русия и Китай, казаха пред Bloomberg индийски служители, запознати с въпроса.

150

Анонимен

преди 4 часа

Идеята на руския президент Владимир Путин да превърне БРИКС в антизападна коалиция, която да разклати "световния ред" и хегемонията на долара, не срещна ентусиазъм сред ключовите страни членки на блока.

149

Анонимен

преди 4 часа

Худший сценарий для России. Саудовский принц отказался ехать к Путину на саммит БРИКС и пригрозил обвалить нефть до $50

148

Анонимен

преди 4 часа

Страните от БРИКС отказаха да се борят заедно с Путин срещу Запада и долара

147

Анонимен

преди 4 часа

Армения също няма намерение да влиза в Брикс.

146

Анонимен

преди 4 часа

Казахстан отказа покана за членство в Брикс. За отмъщение Путин забрани вноса на домати, чушки, дини и леща от Казахстан.

145

Анонимен

преди 4 часа

Западът подведе Украйна, че светът я подкрепя. Това вече не е така, ако въобще някога е било.В руския град Казан Владимир Путин ще посрещне лидерите на повече от две дузини страни, представляващи половината от населението на света. Очаква се те да включват Си Дзинпин от Китай, Нарендра Моди от Индия и дори генералния секретар на ООН Антониу Гутериш. Това е огромно разочарование меко казано. Заключението е на британския Телеграф, който признава, че Западът е подвел Украйна.

144

Кравар Евроатлантик

преди 4 часа

Абе добре върви специална аперация, щом СК изпраща 12000 войника да запълват дупките в руската армия всичко е по план...

143

Анонимен

преди 4 часа

До Гошо, то щото в Южна Африка и Бразилия морала е на илядо процента, нал':)

142

Анонимен

преди 4 часа

До емо А бре, ти още ли не си загрял кой кара влака!? Лично аз, живея със семейството си на Запад от 34 години и предпочитам да съм слуга на умни господари, нежели господар на кpeтeнoиди, какъквто бях в България.

141

Гошо

преди 4 часа

Никой в света не иска децата му да са с неопределен пол,не иска да го лишат от семейни цености,религия,морал! Не иска екощуротии и извиване на ръце за поредната глупост ,измислил някой чиновник,скъсал връзката с народните потребности и нужди!

140

Анонимен

преди 4 часа

Той и Тито навремето събираше Неру и Насър в Белград и още един куп откаачалки от цял свят да прави движение на необвързаните, ама великата му федерация се разпадна с гръм и трясък

139

КОМИ, АССР

преди 4 часа

До Анонимен 143 - За СеСеСеРе заминаваха само най-отрепаните от гъдел русофили и разни мизерабли от сбъркан ориджин. Мургавелчетата бяха много щастливи, защото си докараха бели жени за разплод и избелване на поколението.

138

емо

преди 4 часа

въпросът не е в това някой да ходи някъде, а в правилния избор - евро-атлантизъм, под егидата на американския господар, което предполага подчиненост, неравнопоставеност, или многополярен свят, изграден въз основата на равнопоставеност - това не могат да разберат евро-атлантическите ибрикчий.

137

Анонимен

преди 4 часа

Някой намери ли отговор на въпроса- защо деца и внуци на Сталин, Хрушчов, Брежнев, Горбачов живеят/живяха в САЩ и ЕС, защо деца на КРЕМЪЛ СА В ЕС, защо милиардерите им милионерите им са в ЕС....

136

АНГЕЛ

преди 4 часа

От Американците съм научил че когато правиш войни ти не само че НЕ си изолиран но си и по уважаван, почитан и властен. Така че незнам защо някой си мисли че войната те изолира . Напротив. Точно обратното е !!! Ти изолираш!Не те теб !

135

Анонимен

преди 4 часа

Русия изобщо не изглежда да е изолирана, както ни убеждават от западните медии. Половината свят отиде на крака при Путин. Кога ще започнат да дават резултат санкциите, прогнозите са за растеж?

134

Анонимен

преди 4 часа

Всеки ден умират десетки мъже изпратени от Вожда да избиват в мирна Европейска държава себеподобни, дали има вина руският народ- да има- те си го избират!