69

Анонимен

преди 6 часа

Комунистите взеха на баба ми 11 козички, 3 яренца, 5 офчички, 2 агънцета, три кравички и едно теленце, две биволички, 3 прасенца и 15 кокошчици, взривиха и мандричката и я пратиха в ТКЗСто да работи за 32 стотинки на ден!

68

Анонимен

преди 6 часа

След налагането на санкции срещу Русия икономиката на ЕС започна да се срива. A след като Русия наложи санкции на ЕС преди години и забрани селскостопанските стоки от ЕС, Русия се превърна в аграрна свръхдържава, докато европейските фермери фалират и блокират европейските столици с тракторите ютюб : Russia Breaks All Records Again Farm Food Festival in Moscow 300 Farms 140000 Visitors

67

Микробиолог

преди 6 часа

В нашата лаборатория доказахме, че верея съдържа канцерогени и имитиращи продукти, същото и за айряните балкан, но никоя медия не пожела да отрази!

66

Анонимен

преди 6 часа

Добре де, като пишете от 0,5 до 0,9л, защо после идва на 13-15лв без разгходите. Минимума на макс икупна цена е 0,9*6=5,4лв. без разходите, какви са тия 13лв без разходи? Нищо не ви се разбира. Няма да ви купуваме сиренето, сами си го правим, да е е ядрена физика. Айде

65

Доктор Сър Пичук

преди 6 часа

До Анонимен 42 . Ти си доста простоват и инфантилен. Няма нито една мандра, която да може да купи 6 литра мляко за 3 до 5 лева. У нас дребните фермери не предават млякото на пунктове за изкупуване а го продават на клиенти по списък или колят животните. У нас кравеферми почти няма защото субсидиите за тях са смешни - бюрократите смятат че кравите са вредни за природата и отделят метан. Ще продължаваме да ядем по 6 хил. тона палмово масло годишно, сирене от мляко по-евтино от 17 лв кг. няма.

64

Адее

преди 6 часа

До 57 Спекулонти. Аз чесъна го купих последно по 11 лв./кг.

63

Учител

преди 6 часа

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ БЪЛГАРСКО КИСЕЛО МЛЯКО ОТ ВЕРИГИТЕ!

62

Хора

преди 6 часа

А представете си когато ни пробутат еврото,какъв шок и ужас с цените ще е.

61

Българин

преди 6 часа

Ходих в Гърция и си купих кисело мляко беше уникално и гъсто с каймак.. тука само някакви водички продават

60

Хахаха

преди 6 часа

До 58. Ами отивай в Русия, какво чакаш още, направо на фронта даже!!

59

Анонимен

преди 6 часа

При Тодор Живков имаше кисело мляко. В стъклени буркани, не в пластмаса, от закваска и с живи бактерии в него и което след 2-3 дни се разваляше ако не се изяде. Младите хора днес никога не са яли кисело мляко в живота си, не знаят вкуса му, освен ако не си правят домашно, много е вкусно и полезно. Доставяше се в магазините рано сутрин по тъмно, преди да са отворили, оставяха палетите с буркани пред магазина. Представяте ли си днес при демокрацията и мизерията да оставят стоката пред магазина преди да е отворил!

58

Ивелин Михайлов

преди 6 часа

И вътре има украинско прахче с вкус на мляко хахахах

57

Сметките не излизат

преди 6 часа

Как при изкупна цена на млякото от 50 до 90 ст/л, при използване цената на сиреното е минимум 15 лв? без да са включени другите производствени разходи. Цената само на вложеното мляко следва да бъде най-много 6,30 лв.

56

Ужас

преди 6 часа

В нормалните страни подобна спекола се наказва жестоко,а у нас нищо не се прави?!

55

а бе

преди 6 часа

Как е в ЕС и НАТО, бе?

54

Мнение

преди 6 часа

Едно време киселото мляко се е правело от прясно мляко и закваска по утвърден Държавен стандарт. Сега е печалбарство и химия.

53

Анонимен

преди 6 часа

В Русия цената на бензина е 1 лв, тока е 2 ст. цената на на всичко в магазините е на половина от тази в България, пенсионерите пътуват безплатно в градския транспорт, средната е около 150 хиляди (3 хил лева), в някои градове и 200 хил. Уникално ниска безработица, невиждана досега. Реален физически недостиг на работници. С тези темпове думата "безработица" скоро ще изчезне от речника. Да купиш жилище с ипотека при сигурна работа - никакъв проблем. Страната е чиста и уредена, на първо място по дигитализация, на практика всичко може да се уреди с онлайн услуги. Престъпността е ниска, дори в някои

52

Спекуланти

преди 6 часа

За един месец от 5лв.за кило,чесъна на пазара е станал 8лв.А НСИ твърди че цените падали?!

51

Анонимен

преди 6 часа

Виновни са 45 години кокунизъм и 15 години управление на ГЕРБ.

50

Истината!

преди 6 часа

ГЕРБ-ДПС-БСП са виновни! Ге унищожиха млекопроизводството в България!!! ПП са партия едва от 3 години!