95

Анонимен

преди 4 часа

Знаете ли кое е най смешното. Отворих архива на сайта и ми излезаха статии за имотите от преди 4-5 години и най смешното е че и тогава е било пълно с коментари, всеки момент ще гръмне балона, вие сте луди да давате по 100 хиляди за тухли и подобни.

94

Пешо

преди 4 часа

Къф балон! Няма никакъв балон. Купил съм 3 на схема 20% първоначално-80 на акт16. Не плашете рибата с тия статии, че трябва да ги развържа преди тези 80, алоо:)

93

Росица Рашева е

преди 4 часа

Може би най-корумпираният нотариус в БГ през последните 25 г.Тя издаде нот.акт на мадридския тарикат Симеончо за забележете-17000 дка ГОРИ В РИЛА...а после Симеончо осъди БГ В СТРАСБУРГ ЗА ...3 000 000 ЛВче съдът не му бил разрешил да ги ползва?!?! А от 2 г.издава ФАЛШИВИ НОТАРИАЛНИ АКТОВЕ НА ПИРАМИДАТА ЖСК- НАУЧНИ РАБОТНИЦИ-1 В Малинова долина- бл.23, набълбукала се е с милиони?!?! Някой ще провери ли нотариусите...като какви ги вършат!!!!!!!!!!!!!

92

Муахаха

преди 4 часа

а Балонът при Цените на Раните - НЕ е Проблем - 10 лева Пакетче Масло!

91

Налагане на регулаци

преди 4 часа

Държавата наема три големи фирми на договор за строителство, купува земята с преференции и фирмите почват да строят. Цена 800-1000 евро квадрата

90

Нормален

преди 4 часа

Тристаен в Испания е 100 000 евро

89

Анонимен

преди 4 часа

Какви регулации ви гонят в пазарна икономика. Пак ли искате да върнат гражданството , да ти позволят да купиш панелка само ако си член на партията и да чакаш по 5 години за лада , която струва колкото гарсониера.

88

Анонимен

преди 4 часа

Ти много хубаво инвестираш в имоти, ама няма след това на кого да го продадеш. Няма и на кого да го дадеш под наем, защото ще трябва да се конкурираш с много чакащи за наем. Така че като се балансират нещата много ще приреват. Няма как да очакваш от масово беден народ да извади толкова пари и да има такъв стандарт на живот.

87

200 000 празни

преди 4 часа

Апартамента в София. Има ли балон

86

Панелка

преди 4 часа

1988 2000 евро квадрата? Има ли балон ?

85

Анонимен

преди 4 часа

Това не е статистика ами заклинания на пиян шаман, който кълне заклинания за дъжд и скок на цените.

84

Кой изкарва

преди 4 часа

10000 лева на месец в България???

83

Има изкривяване

преди 4 часа

На пазара. Трябва да бъдат наложени регулации

82

Анонимен

преди 4 часа

Населението бързо намалява, цените на имотите бързо расте, но балон няма. Кой ще живее в тези имоти?

81

Анонимен

преди 4 часа

Какъв балон. Всички цделки са на данъчна оценка или близки до нея. Ама данъчните нехаят, а после дупката в бюджета била 18 милиарда

80

Доктор Сър Пичук

преди 4 часа

Средната цена на 1 кв.м. в момента е 1850 евро, а не 2700. Пазарът е в тотален застой - имаме срив на сделките и комисионните. Новите проекти се замразяват защото не може да се продадат на зелено и строителят няма пари да ги довърши и който се излъгал да купи в тях на зелено пие една студена вода. Ежедневните платени статии за "големия" ръст на жилищата няма да помогнат, балъците свършиха, безработицата расте, търсенето намалява. През 2022 когато беше пика медиите бяха мълчаливи!

79

Айше

преди 4 часа

Има два панела има и ТЕЛК дава под наем и сам добре

78

Ром"с

преди 4 часа

Като цяло има балон при имотите ,тук спор няма и само "заинтересовани" могат да кажат,че нямало ...но дали ще се спука балона ,това трудно е да се каже ,защото прословитата пазарна икономика работи само до 1 курс на икономическите вузове,а след това не се подава логика. Един пример ..ватман в София си купува едностаен -студио,работник в Макдоналдс с майка чистачка се купуват двустаен ... Дали ще се спука Балона едва ли ,но ще започне да издишва ..един имот трбва да струва 120 наема до 2007.. .

77

Анонимен

преди 4 часа

Има много млади в малките градове и в провинцията, дето карат баби, родители да продават земеделската земя и бягат към София първо уж в университета, ама не се връщат. Земята сега декара е 2К, а преди беше по 200 лева. И там поскъпването е 10 пъти за 20 години , като при апартаментите

76

Анонимен

преди 4 часа

До Балончев И след 3-4 години ще се цункат. Бог дал, Бог взел. Дай на глупавия пари и той ще ги потурчи.