176

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимен 154 на твое място мен щеше да ме е срам заради Русия. Изяде много здрав бой от Украйна и ако Русия все още си държи устата над блатото в което сама се нахендри, единствените виновни са западните държави защото не дават необходимото количество оръжие на Украйна. Ако страхливеца Байдън беше дал разрешение за бой по yшанките в руска територия досега Русия щеше да е капитулирала позорно.

175

Кво жито бе?

преди 5 часа

Украйна изнася само murvi и органи от денацифицираните нацяги!

174

Българин

преди 5 часа

Мразя русия.

173

Анонимен

преди 5 часа

Олимпийская чемпионка Ильиных(30) родила третьего ребенка. У нее уже есть сыновья Мир и Дар. Знаменитая фигуристка и супруга артиста балета Сергея Полунина(34) стала многодетной матерью.

172

Анонимен

преди 5 часа

Копейке ти аи ***. Заминавай си за казан. Нямаш работа в български сайт. Вземи и красивата митрофанова. Долнопробни руски въшкари. България ви мрази.

171

Анонимен

преди 5 часа

Акад. Денко Zеленков каза: Истината е, че запада иска да докопа ресурсите на Русия и да пороби руското население, което да използва като работна сила. Нас така ни поробиха и вхеха ресурсите ни. Работната сила избяга на запад, че и тука останалата маса бачка за западняците. Нашите и европейските управници и медии са изцяло под контрола на америка и западните богати корпорации.

170

Анонимен

преди 5 часа

В Русия вече е модерно семействата да имат по 3 деца.

169

Анонимен

преди 5 часа

В Русия няма инфлация, семействата имат по 3 + деца, има християнски ценности и няма джeндepи

168

Анонимен

преди 5 часа

През последните 200 години Европа 4 пъти напада и нахлува Русия. 640 хиляди армия - това е най-голямата военна операция в историятва на човечеството , никой не е събирал такава огромна армия както Наполеон събра - различни държави, различни езици, и всичките се обединиха за да нахлуят в Русия. Докато Русия никога не е нападала Европейска държава.

167

Анонимен

преди 5 часа

Този сайт вони на тебе меъсен гнусен долнопробен руснако. Плюя на тебе.

166

Анонимен

преди 5 часа

Казан е невероятно красив град, и като архитектура и като география. И хората по улиците са красиви, татарите са високи, стройни, с бяла кожа, повечето са руси и синеоки, изключително талантлив народ. Волжска България са наследници на Котраг, и името Казан е българско, жрецът казал на българите да основат град там, където водата в казана заври като го сложат в пясъка. А българите на територията са късоврати и трътлести, набити бичета с мypraва кожа, нищо общо с татарите, на територията са само мешавица от всякакво семе.

165

Анонимен

преди 5 часа

Вижте знака на "Азов" и вижте знака на SS division Das Reich. В украйна е пълно с нациска и z m e т!

164

До 154

преди 5 часа

Я обясни Копейков, кво значи "Най-мощната ядрена сила"? Има ли значение дали имаш 2000 или 4000 атомни бомби, като 200 стигат да съсипят живота на земята! Или като го пишеш това получаваш ереекциия

163

Хеви метъл

преди 5 часа

Долу комунизма и Путин. Империята на злото СССР трябва да бъде унищожена

162

Анонимен

преди 5 часа

Така е. Българите на са красиви като Лавров и Митрофанова. Съдба. Кво да правиш.

161

Анонимен

преди 5 часа

Тоя сайт вoни, вони на мpъcни миpижливи русофоби!

160

Анонимен

преди 5 часа

Имаше един политик ескобар дето също имаше зоологическа градина но свърши трагично на един покрив

159

Анонимен

преди 5 часа

Детски градини в Германия въвеждат "стаи за сексуално изследване", където децата да участват в сексуални игри. Две занимални в германската провинция Северен Рейн-Вестфалия са обсъдили планове за насърчаване на безопасни места, където малките деца могат да изследват мастурбацията, съобщи Die Welt. Германският вестник съобщи, че една детска градина в Керпен предлага на децата "свободата да изпробват детската сексуалност".

158

Анонимен

преди 5 часа

И защо ни един русофил не е заминал за прекрасната русия, където с 1долар може да си купиш 10000000 литра бензин? Странно.

157

Анонимен

преди 5 часа

Казан е невероятно красив град, и като архитектура и като география. И хората по улиците са красиви, татарите са високи, стройни, с бяла кожа, повечето са руси и синеоки, изключително талантлив народ. Волжска България са наследници на Котраг, и името Казан е българско, жрецът казал на българите да основат град там, където водата в казана заври като го сложат в пясъка. А българите на територията са късоврати и трътлести, набити бичета с *** кожа, нищо общо с татарите, на територията са само ***.