51

Анонимен

преди 5 часа

"Приемането на еврото ще смъкне цените на имотите - тия дето перат пари ще тръгнат да продават за да си изсветлят парите." - Познавам бандити из Европа и само ще тинкажа, че това няма да се случи.

50

Анонимен

преди 5 часа

До 47 За американските къщи с псевдогръцки колони, а вътре от картон ли говориш?

49

Анонимен

преди 5 часа

"Западняци масово около нас в Лозенец - сутрин като отворя прозореца, всеки трети от минувачите говори я немски, я испански, я английски. В Пазарджик не е лошо, но дечицата ще трябва да научат турски..." - Мръсен расист и това е ... Няма оправия за теб.

48

Анонимен

преди 5 часа

Абе ще го търсите социализма , но това е друга тема. Тази тема е най -пазената тайна в България , защото социализма не се случвал , държавата никога не е била успешна ...тихо никой да не разбере .....

47

Анонимен

преди 5 часа

ГолЕми доходи, голЕми биЗнеси, а масово се живее в едни кутийки! Къде са хубави, орнаментирани и големи къщи, които прилипат повече на произведение на изкуството, отколкто на сграда? Къде са хората с шофьорите? Ааа, да, збараеих - средната класа нямала такива. Излъгаха ни, че средна класа означава работнки с 50% по-високи доходи. Лелеее

46

Анонимен

преди 5 часа

До Един Българин 44 Кое му е неудобното до НДК (макар че не живея там)? Спретнати улички, спокойно, повечето 60-тарски кооперации с вътрешни дворове за паркиране, всичко на 1 ръка разстояние. Западняци масово около нас в Лозенец - сутрин като отворя прозореца, всеки трети от минувачите говори я немски, я испански, я английски. В Пазарджик не е лошо, но дечицата ще трябва да научат турски...

45

приемете еврото

преди 5 часа

70% от сделките са в брой - т.е. се перат пари през имоти. Приемането на еврото ще смъкне цените на имотите - тия дето перат пари ще тръгнат да продават за да си изсветлят парите.

44

Един Българин

преди 5 часа

До 41 Ако имаш по-добре го ползвай, но на НДК е неудобно да живееш по принцип т.е. и аз бих го продал за по-нормално място. Къде ги видяхте тия западняци от улици без дупки и незастроени градинки да дойдат в София не знам, а имам бая контакти из целия град. Има някакви китайци и не са особени плащачи освен че са и малко. Иначе цените ще се вдигат докато има б_лъци. Един ИТ с две деца се премести в Пазарджик - чист въздух, хубав парк, има места в училища и детски заведения, няма задръстване....

43

Анонимен

преди 5 часа

който има спестявания-в имот.нищо друго стабилно няма

42

Един Българин

преди 5 часа

п.п. А и като се вържеш за 30-40 години ставаш роб на банката. За това ли се освободихме? По-добре по-ниска заплата , но и по-ниски разходи, без ипотека, да си свободен да се местиш ако нещо не ти харесва. След 2-3г ще видиш, че си се прекацакал, но няма да си го признаеш , като тези, които заминаха за Германия. Човек трябва да живее спокойно, а не за да избива някакъв си кредит,да се чуди кога ще закара децата на училище, ще стигне на работа всеки ден, дали ще има места за децата му в детската.

41

Анонимен

преди 5 часа

До 40 Един Българин Грешиш в прогнозите си. Все повече западняци идват да живеят в София - просто светът вече е глобално село. Тук все още е изгодно да купиш имот, защото данъчната тежест е добра спрямо други страни. За какво да отлага човек с надеждата, че "балонът ще се спука"? Мой познат продаде апартамент до НДК преди 4 години и зачака цените да спаднат, за да си купи друг. Е, и до момента е под наем, а сумата се топи.

40

Един Българин

преди 5 часа

36, а до кога ще е поскъпването? С всяко преброяване губим по половин милион , че и отгоре. Съществуват хора на хартия заради изборите на герб и дпс. След няколко години като искат спекулантите да излезнат от инвестицията си ще се окаже, че само индийци, узбекистанци и т.н. (новите работници) ще купуват със спестени "пари" от 100$ им заплати в родните им страни. Ако нямаш крещяща нужда, покупката на имот можеш да отложиш с няколко години или за децата и да вземеш нещо ново тогава, а не *** лу к.

39

Георги

преди 5 часа

Инвестирайте в злато,не в тухли!

38

Чичо

преди 5 часа

Няма как да е от хора с деца и пари! Децата са тотално проклятие и освен, че ти съсипват живота оставаш и без пари. А парата е важна.

37

Един Българин

преди 5 часа

Добре, за какво ви е да си купувате апартамент в София? Витоша не работи - Борисов (чрез Цеко) затвори всички лифтове, Вече в целия град няма къде да паркираш ако не се набълбукаш с паркомясто за 50000 лв, с колелото съм по-бърз от колоната по Цариградско, която е има-няма 4-5 км, бул. България. и къде ли не, навсякъде претъпкано с хора, застроиха зелените коридори и само смог над града и нерви наред край теб....аз ако не бях "наследствен" и то в северните райони изобщо нямаше да се местя тук.

36

Анонимен

преди 5 часа

Поскъпването тепърва започва .Догодина сегашните цени , ще ви се струват изгодни .Освен София , всико което до около 50 км от морето също ще поскъпне .

35

Анонимен

преди 5 часа

Трябва да си луд за да изсипеш 300 и нагоре хиляди лева за апартамент в бг. То за тия пари една луксозна къща в Испания или Гърция. И улиците асфалтирани и чисти, а не като тука да се чудя половин час къде да паркирам и да газя локви и разбито тротоари. За външния вид пък няма да коментирам, само като видиш депресиращата соц панелка и как да не извадиш едни лудо пари.

34

Строител

преди 5 часа

До Запознат Относно олиото - тези, които се набълбукаха с олио на 6-7-8 лв са ясни. Нещо да кажеш за тези, които го произвеждаха и продаваха. Направиха едни бързи много милиони. Та така и с имотите. Най-печеливши са строителите, брокерите и някой друг спекулант. Направиха пари с кредити, изтеглени от инвеститори, които ще си избиват инветицията над 30-40 години. Кай разбрал, разбрал. Инак имам един от баба ми - търся някой IT инвеститор да ми брои 3-4000 евра на квадрат.

33

Сводник

преди 5 часа

Аз апартамент си купих и напуснах тоя гнусен пазар, да остават хората със спекулативни намерения и да си ги разменят тия апартаменти

32

Анонимен

преди 5 часа

До Запознат Относно олиото - тези, които купуваха на 10 лв са ясни. Нещо да кажеш за тези, които го произвеждат и продаваха. Те направиха едни бързи милиони. Та така и с имотите. Като има мераклии да плащат, ще има и такива, които да им вземат парите. Така че и в този случай истинските печеливши са строителите и покрай тях брокерите, и някой друг спекулант. Инак да хвърлиш 200 евра и да ги избиваш 30-40 години си е топ иввестиция. Спор няма.